Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yönetim daha önce organizasyonlar yaptı fakat Çocuk Esirgeme Kurumu gibi kurumlara ziyaret amaçlı yapıldı, tanışmak, kaynaşmak için buluşmalar yapılıyor ama üyelerce organize ediliyor.
Yönetim daha önce organizasyonlar yaptı fakat Çocuk Esirgeme Kurumu gibi kurumlara ziyaret amaçlı yapıldı, tanışmak, kaynaşmak için buluşmalar yapılıyor ama üyelerce organize ediliyor.
6 kişi mi? Senin misafirler ayıp olmasın diye yememiştir, ben acımam yerim, bana tatlı olsun yeter ki, getir bakayım o tabağı buraya der götürürdüm
Şu yaptığın ayıptır Kakao, seni kınıyorum, sen benim ağzımı nasıl sulandırırsın, sarmaaaaa offfff offfff.
Şunları yasaklıyorum sitede
Etli veya zeytinyağlı sarma(yaprak, beyaz ve karalahana, pazı vb)
Hertürlü tatlı(sütlü tatlılar, şerbetli tatlılar hepsiiii)
Pastalar ve çikolatalar
Kebaplar
Sarmaya dayanamam, kıza hamileyim, arkadaşlarla alışverişe gittik, arkadaşın eşi de hamile o ara, ben mezeler kısmına yapıştım sarmaaaa diye meliyorum
Koca tabak dolusu tarttırdı eşim, arkadaşın karısı da hamile ya, beraber yeriz diye, kadın ucundan biraz aldı devam etmedi ya da benim o anki görüntümden korktu da yiyemedi, bütün bütün yuttum resmenen son hatırladığım tabakta hiçbirşey kalmamıştı ne eşime ne eşimin arkadaşına sormadım bile yer misiniz diye
Sevdiğim bir yiyecek olursa gözüm döner
Şu yaptığın ayıptır Kakao, seni kınıyorum, sen benim ağzımı nasıl sulandırırsın, sarmaaaaa offfff offfff.
Şunları yasaklıyorum sitede
Etli veya zeytinyağlı sarma(yaprak, beyaz ve karalahana, pazı vb)
Hertürlü tatlı(sütlü tatlılar, şerbetli tatlılar hepsiiii)
Pastalar ve çikolatalar
Kebaplar
Sarmaya dayanamam, kıza hamileyim, arkadaşlarla alışverişe gittik, arkadaşın eşi de hamile o ara, ben mezeler kısmına yapıştım sarmaaaa diye meliyorum
Koca tabak dolusu tarttırdı eşim, arkadaşın karısı da hamile ya, beraber yeriz diye, kadın ucundan biraz aldı devam etmedi ya da benim o anki görüntümden korktu da yiyemedi, bütün bütün yuttum resmenen son hatırladığım tabakta hiçbirşey kalmamıştı ne eşime ne eşimin arkadaşına sormadım bile yer misiniz diye
Sevdiğim bir yiyecek olursa gözüm döner