- 15 Kasım 2015
- 2.317
- 4.183
- 133
ben tam kırkım.Aman ne kavgası, bu gece kavga falan yok, birlikte eğlenelim işte
Bu arada bana genç demiştin değil mi, gel öpümmmmm![]()
şaka gibi.
ama sorsan gönlüme yaşım 17
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben tam kırkım.Aman ne kavgası, bu gece kavga falan yok, birlikte eğlenelim işte
ÖpAman ne kavgası, bu gece kavga falan yok, birlikte eğlenelim işte
Hmmm o Zaman kardeşimle yaşıtsınız, ben 43'üm ama ruhum 18'inde bile değil, içim kaynarben tam kırkım.
şaka gibi.
ama sorsan gönlüme yaşım 17
Çok severim...babacığım da sever![]()
Peri uçuşa geçtichess nereye kayboldu, chess yeşil periii![]()
KAdınların hepsinin içinde aslında küçük bir kız çocuğu yatar dimi Mune.Hmmm o Zaman kardeşimle yaşıtsınız, ben 43'üm ama ruhum 18'inde bile değil, içim kaynar![]()
Aslında buralarda ama belki yılbaşı diye programı vardır, yalnız bu yazını okuyunca tarihe geçecek
EeeveeeettttKAdınların hepsinin içinde aslında küçük bir kız çocuğu yatar dimi Mune.
Kavgada söylenmezAaaa siz bildiğin yaşlısınız yahu...ben 37 yaşında gencecik hatunum![]()
Baştan bana müdür sende bozdun dedi, sonra kendini olayın akışına bıraktıapranax bu gece çok acayipsin korkutuyorsun beni![]()
Ben de kendime inanamıyorumapranax bu gece çok acayipsin korkutuyorsun beni![]()
Mutlu senelerrrrrrrrrKızlar size doyum olmaz çıkmam lazım.
Rakı ağırlaştırmaya başladı .
Şarkılar ağlatmaya başladı beni ufaktan ufaktan.
Hepinize iyi seneler ,yuvanızda mutluluklar ,barış dolu bir ülke diliyorum.
Seviyorum sizi