• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Bu Yaz Veya Sonbahar İsteneceklerin Alanı (Haydi kızlar Yardımlaşalım)

• Konu Sahibi Konu Sahibi askmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hatunlar yazın hayallerinizi gerçekleştireyimm zemuszemus hayalinizdeki tepsilerr bohçalarr..bohçacı geldi haaaaanııım delikafadulden yok ben hayal de etmiicem diyene ben hayal edip yaparım anacım sositososito:enbuyukkk:

ewt tatlım sen hayal et biz sana bırakıyoruz kaydirigubbakcemile3

Ya dun baya huzunluydu hep bana bakarken uzuntuyle bakiyordu, ilk goz agrisiyim belki ondandir. Sonra yavas bir ses tonuyla 'biktinmi yoksa bizden kizim'
dedi orda bittim :( //

ayyy yazık yaa canm alışcaktır yawaş yawaş

beni de bayramda hem isteme hem söz-nişan bir olcak 9 saatlik yoldan gelecekler bi 25 kişi filan hergün artıyo bu kişi sayısı nası oluyorsa :D cıkarma yapacaklar herhalde hehehe, neyse ya insan cok stres oluyor, keske eve sıgsak da evde olsa istiyorum ama nerdeeee :)) allah yardımcısı olsun herkesin

Günaydınn kızlar,
Neşelü bir gün dilerim.

Nerelerdesiniz kızlar,
Heyecandan krizmi geçirdiniz yoksa delikafadulden

ınsalah benımde kasımda sozum olacak daha cok var bılıyorum ama dusununce cok heyecanlanıyorum ya kasımım 15 benım dogum gunum ve ona denk gelmesını cok ıstıyoruz ınsallah aıller arasında bır terslık cıkmazda kasımda artık sozlenırım 4 senelık bır ılıskım var artık soz olması gerekıyor dımı kızlar

kısmetse benide sonbaharda isteyecekler.söz nişan bir arada olacak.ben aslında nikah olup kendi evime yerleşene kadar inanmıyorum evlenebileceğime:)31 yaşındayım ve evlilik konusunda korkularım var.her nekadar sevgilim beni rahatlatmaya çalışsada bi aksilik çıkmasından korkuyorum.bakalım hayırlısı...

beni de bayramda hem isteme hem söz-nişan bir olcak 9 saatlik yoldan gelecekler bi 25 kişi filan hergün artıyo bu kişi sayısı nası oluyorsa :D cıkarma yapacaklar herhalde hehehe, neyse ya insan cok stres oluyor, keske eve sıgsak da evde olsa istiyorum ama nerdeeee :)) allah yardımcısı olsun herkesin

25 kişi bayağı zor canm hadi hayrlısı olsun bakalım şekerim kaydirigubbakcemile5

Nerelerdesiniz kızlar,
Heyecandan krizmi geçirdiniz yoksa delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 ayy canm yaa çok güldürdün beni giremedm bir kaç gndr işlerrm wardı nasıl sende durumlar heyecn war galiba zemuszemus

ınsalah benımde kasımda sozum olacak daha cok var bılıyorum ama dusununce cok heyecanlanıyorum ya kasımım 15 benım dogum gunum ve ona denk gelmesını cok ıstıyoruz ınsallah aıller arasında bır terslık cıkmazda kasımda artık sozlenırım 4 senelık bır ılıskım var artık soz olması gerekıyor dımı kızlar

Hoşgeldin o zaman sende aramza canm inşallah doğum gününze denk getirirsiniz bnmde 3 yıllık bir ilişkim war eylülde gelcekler istemeye opuyorumnanaktan

kısmetse benide sonbaharda isteyecekler.söz nişan bir arada olacak.ben aslında nikah olup kendi evime yerleşene kadar inanmıyorum evlenebileceğime:)31 yaşındayım ve evlilik konusunda korkularım var.her nekadar sevgilim beni rahatlatmaya çalışsada bi aksilik çıkmasından korkuyorum.bakalım hayırlısı...

Hayırlısı olsun canm inşallah bir aksilik çıkmaz sende açarsın yuwanı a.s.

bende geldim aranıza:):):ramazan bayramından hemen sonra olacak inş bi aksilik çıkmassa..çünkü normalde mayısta olacaktı babam rahatsazlınınca kaldı söz olayları...bakalım hayırlısıyla bi aksilik olmadan sözleniris inş..bu arada iki sene olcak söz zamanııı geldiginde:)

Allahımmm ben heyecandan bayılcamm gün sayıyorum 9-10 gün kaldıııı..önce tanışma olcak ama uzaktan gelcekleri için isteme söz bi arada olsun istiyolar henüz karar verilmedi ama annem öyle olmaz diyo..bi kaç kere gelip gitmelri lazımmış. bana kalsa bi günde hepsini toptan halletmek kurtulmak en güzeli..napcaz bilmiyorum off

kaydirigubbakcemile3 ayy canm yaa çok güldürdün beni giremedm bir kaç gndr işlerrm wardı nasıl sende durumlar heyecn war galiba zemuszemus

Gülelim tabi tatlım,
Nasılsa giderken ağlıcaz kaydirigubbakcemile3
Benim durumlar aynı canım, eşya bakıp duruyoruz.
L takımlar için önereceğiniz bi model varmı kızlar.
Beğendiğiniz bi marka varsa bakalım bizde. :utangac:

Allahımmm ben heyecandan bayılcamm gün sayıyorum 9-10 gün kaldıııı..önce tanışma olcak ama uzaktan gelcekleri için isteme söz bi arada olsun istiyolar henüz karar verilmedi ama annem öyle olmaz diyo..bi kaç kere gelip gitmelri lazımmış. bana kalsa bi günde hepsini toptan halletmek kurtulmak en güzeli..napcaz bilmiyorum off

Bende seninle aynı fikirdeyim ama elalem ne dermiş,
Ne saçma bir bakış açısı dimi.
Ama sizinkiler uzaktan gelecekmiş canım,
Nasıl gelip gitsinler habire, Annene de el insaf yani şutarafagitti

Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz,
Tez zamanda evlenirsiniz inşallah :dance:hihoyyyt:teytey:

:) annem kız evi naz evi mantığında biraz..hemencicik kız verilmezmiş:) valla ben çok üzülürüm ya o kadar yol masraf ...
dedğin gibi çok saçma bi bakış açısı..kim ne derse desin amannn diyosun ama bi taraftan da havalı havalı sözlümle gezmek istiyom:):)

bu cumartesi isticekler beni....zemuszemus

:) annem kız evi naz evi mantığında biraz..hemencicik kız verilmezmiş:) valla ben çok üzülürüm ya o kadar yol masraf ...
dedğin gibi çok saçma bi bakış açısı..kim ne derse desin amannn diyosun ama bi taraftan da havalı havalı sözlümle gezmek istiyom:):)

Ama şartlarınız farklı tatlım, prosedürleri geçmek lazım yani.
Yine gezin havalı havalı da, git gel git gel iki tarafa da eziyet olur.
Sana ayrı bi işkence zaten, ne giyicem ne ikram edicem. Saçım oldumu.
Oooooooooohhhhoooo bi sürü masraf :bbo:

Back