• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Bu Yaz Veya Sonbahar İsteneceklerin Alanı (Haydi kızlar Yardımlaşalım)

• Konu Sahibi Konu Sahibi askmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yazışmalarınızı okudum kızlar, bizim net bir tarihimiz yok aslında.
Ama niyetimiz eylül ekim gibi düğün. Hatta isteme olmadan eve eşya bile bakmaya başladık.
Ama tarih olmamasına rağmen, heyecanlanıyorum açıkçası. Ne giyilir ne yapılır hiç bir fikrim yok.
Bu sayfanın müdavimi olacağım anlaşılan sengözlerimebaksanab
Bu arada imzalarınızı nasıl yaptınız merak ettimCADIARZU

hayrlı olsun canm Allah tamamını erdirsin :nazar: tabi topicime her zaman gel hatta beraber yönetelim a.s. canm sohbet bölümünde evlilik takvimi diye yazıyor orayı okursan yaparsın :1hug:

Arkadaslaaaaaaaaaaar yardim edin yaa,

Bizim mesafe sevgilimle 200 km rahat var.
Simdi anneler tanisti telefonla.

En zor gorev bana dusuyor, ya annem babama anlatcak yada ben babama ama ben utanirim annem anlatir. O fasli atlatamadim hala annem anlatiyim diyor ben anlatma diyorum utaniyorum cekiniyorum bilmem nolcak.
Annem anlattiktan sonra, tanismaya gelcekler iste..

Tanismayla istenme arasinda ne kadar zaman olur?

Babalariniza anlatirken utanma cekinme gibi durumlar olmadimi?
Hem sevgilimin annesi hem kendi annem hem askim diyor artik babana anlatta gelelim offf :(

Canm kusura bakma bende daha babama söylemedim :kedi: o yüzden yardımcı olamıcam ama inşallah birileri yardımcı olur tatlım zemuszemus

Arkadaslaaaaaaaaaaar yardim edin yaa,

Bizim mesafe sevgilimle 200 km rahat var.
Simdi anneler tanisti telefonla.

En zor gorev bana dusuyor, ya annem babama anlatcak yada ben babama ama ben utanirim annem anlatir. O fasli atlatamadim hala annem anlatiyim diyor ben anlatma diyorum utaniyorum cekiniyorum bilmem nolcak.
Annem anlattiktan sonra, tanismaya gelcekler iste..

Tanismayla istenme arasinda ne kadar zaman olur?

Babalariniza anlatirken utanma cekinme gibi durumlar olmadimi?
Hem sevgilimin annesi hem kendi annem hem askim diyor artik babana anlatta gelelim offf :(

cnm ben söylemiştim 2-3 ay kadar önce babama..aslında söyleyemedim.ayy ne diicen ki adama..anneme dedirttim..çok karşı çıkmış önce çok erken falan diye.anneciğim yumuşattı..babam önceleri benimle konuşmadı bu konuyu.sonra annneciğim saolsun bnm yanımda açtı durdu işte konuyu..çocuktan bahset falan dedi :kedi: babam dinlemio gibi yapıo ama kulak kabartıodu :dance:.ben de öyle çok konuşmadım tek kelime tek kelime cevaplıodum annemi.zamanla daha sık konuşulur oldu..en sonunda babam sıpa acelen neydi ben hiç düşünmüodum daha seni vermeyi falan dedi mafoldumben ..iste dünde aradılar artık...annesi çoktandır görüşüodu da garçi annemle...böyle işte..düşündüğün kadar kasmıo ya süreç...rahatlıosun hatta

hehe ne güzel darısı başıma :kedi:

Yazışmalarınızı okudum kızlar, bizim net bir tarihimiz yok aslında.
Ama niyetimiz eylül ekim gibi düğün. Hatta isteme olmadan eve eşya bile bakmaya başladık.
Ama tarih olmamasına rağmen, heyecanlanıyorum açıkçası. Ne giyilir ne yapılır hiç bir fikrim yok.
Bu sayfanın müdavimi olacağım anlaşılan sengözlerimebaksanab
Bu arada imzalarınızı nasıl yaptınız merak ettimCADIARZU

hayırlısı olsun inş. ayy biz de eşya bakıyoruz..nişan alışverişine aileyle çıkılırmış sanırım..ohoo biz beğendik bile kıyafetleri hatta ayırttık :teytey: artık tesadüfen görmüş gibi yapcaz..şehir dışından gelcek bizim alışveriş tayfası bi yer bilmiolar ben nereye götürürsem artık sengözlerimebaksanab nişan tepsisi mi ne varmış bide yaa..onu yaptım bugün .ayy çok güzel oldu..tam bitsin fotosunu ekliycem kızlar..sizler de yapcak olursanız fikir olur

hayırlısı olsun inş. ayy biz de eşya bakıyoruz..nişan alışverişine aileyle çıkılırmış sanırım..ohoo biz beğendik bile kıyafetleri hatta ayırttık :teytey: artık tesadüfen görmüş gibi yapcaz..şehir dışından gelcek bizim alışveriş tayfası bi yer bilmiolar ben nereye götürürsem artık sengözlerimebaksanab nişan tepsisi mi ne varmış bide yaa..onu yaptım bugün .ayy çok güzel oldu..tam bitsin fotosunu ekliycem kızlar..sizler de yapcak olursanız fikir olur

çok saol cnm walla benmde pek bilgim yok sizlerden öğrenelm dye açtım bu topiği kaydirigubbakcemile2

selam kızlarr bende 17 günlük nişanlıyım atlattım stresli günleri çeyiz alışverişine başladım bile:)
darısı her genç kızın başına

selam kızlarr bende 17 günlük nişanlıyım atlattım stresli günleri çeyiz alışverişine başladım bile:)
darısı her genç kızın başına

saol canm bnm yardım edersin dmi bze ne de olsa tecrübelisin :teytey:

Bizde bugün yatak odası ve salon takımı beğendik ama fiyatlar çok uçukmuş :S
Daha isteme de sözde olmadı bizim ama şimdiden evi döşüyoruz :D
Vermezlerse nolcak bilmiyorum :)
Nasıl oluyormuş ki nişan tepsizi merak ettim hakikaten.
Eklede bir an evvel görelim canım.

hayrlı olsun canm Allah tamamını erdirsin :nazar: tabi topicime her zaman gel hatta beraber yönetelim a.s. canm sohbet bölümünde evlilik takvimi diye yazıyor orayı okursan yaparsın :1hug:

Amin güzelim amin, inşallah bir aksilik çıkmadan atlatırız şu son bikaç ayı.
Bu arada kıyafetlerde nasıl bişey tercih ettin tatlım, abiye türümü takım olarakmı seçtin?CADIARZU

Şu takvim işini yapamadım kızlar, aklımızdaki düğün tarihini yazmıştım kaç gün var görebilirim sanıyordum ama birtürlü olmadı :(

cnm ben söylemiştim 2-3 ay kadar önce babama..aslında söyleyemedim.ayy ne diicen ki adama..anneme dedirttim..çok karşı çıkmış önce çok erken falan diye.anneciğim yumuşattı..babam önceleri benimle konuşmadı bu konuyu.sonra annneciğim saolsun bnm yanımda açtı durdu işte konuyu..çocuktan bahset falan dedi :kedi: babam dinlemio gibi yapıo ama kulak kabartıodu :dance:.ben de öyle çok konuşmadım tek kelime tek kelime cevaplıodum annemi.zamanla daha sık konuşulur oldu..en sonunda babam sıpa acelen neydi ben hiç düşünmüodum daha seni vermeyi falan dedi mafoldumben ..iste dünde aradılar artık...annesi çoktandır görüşüodu da garçi annemle...böyle işte..düşündüğün kadar kasmıo ya süreç...rahatlıosun hatta

Mrb cnm, hemseriyiz herhalde :P Ben gurbetteyim ama (yurtdisinda :( )...
Ya babam oyle ileri goruslu biri degil aslinda, evde erkek sinegin bahsi bile gecemez,
asiri kiskanc biri bana karsi. Bu olayi duysa, annem anlatcak ama anneme dedim anne ciktigimizi soyleme sadece deki kizindan biri hoslaniyor iznin olursa tanismak istiyorlar ciddi niyeti oglanin fln :P guya 0dan tanisiyoruz, ama ondan sonra nasil olur bilemem.

Bide babam ozgurlugume kisitlik getirmesinde.. Bu aralar diyor zaten '' kizim sen bana yalan soyluyorsun gibi bir his var, ins gittigin yerler sandigim yerler degildir' dedi o anda icim ciz etti, baba iste hissediyor adam offfhh cok zor isim..

Mrb cnm, hemseriyiz herhalde :P Ben gurbetteyim ama (yurtdisinda :( )...
Ya babam oyle ileri goruslu biri degil aslinda, evde erkek sinegin bahsi bile gecemez,
asiri kiskanc biri bana karsi. Bu olayi duysa, annem anlatcak ama anneme dedim anne ciktigimizi soyleme sadece deki kizindan biri hoslaniyor iznin olursa tanismak istiyorlar ciddi niyeti oglanin fln :P guya 0dan tanisiyoruz, ama ondan sonra nasil olur bilemem.

Bide babam ozgurlugume kisitlik getirmesinde.. Bu aralar diyor zaten '' kizim sen bana yalan soyluyorsun gibi bir his var, ins gittigin yerler sandigim yerler degildir' dedi o anda icim ciz etti, baba iste hissediyor adam offfhh cok zor isim..

canım haberleri olmayınca insan çok vicdan yapıo.anneye çok iş düşüo burda.anneciğim öyle özenli cümleler seçtiki değilse benim babam da olay çıkarabilirdi.birinde gece ben tel.deyken babam farketmiş.annem dio sinirden küp olmuş..napıo bu kız bu saatte ne telefonu die kızmış.annemde napsın duman mı yakacaktı, tak nişanı kafan rahat etsin ozaman demiş :teytey:
bide benimki bnm ilkokul arkadaşım..annemle babam da ilkokul arkadaşları annem bunu kullandı sık sık..zamanında sen...cümleleriyle ikna etti valla..benimki köpeği olsa ödeyemez annemin hakkını :delphin:
bide cnm iş ciddiye binince hiiç ummadığın gibi davranabiliyor özellikle böyle kıskanç babalar.bnmki öyle oldu valla..bi an önce söylesin annen bence..tabi flört ediolar da demesin..bi teklif almış kız değerlendirmeye değer dio ,ne dersin falan deyip son sözü söylemesini sağlamalı,aslında son söz söylenmiş olsa da..Allah kolaylık versin cnm

Amin güzelim amin, inşallah bir aksilik çıkmadan atlatırız şu son bikaç ayı.
Bu arada kıyafetlerde nasıl bişey tercih ettin tatlım, abiye türümü takım olarakmı seçtin?CADIARZU

takım seçtik cnm biz..böyle şık pantolon üzerinde tunik gibi bişey var..daha kullanışlı olur die düşündüm..bizimki evde aile arasında olacak..abiyeyi bi daha kullanamam ben de hiç sevmem öyle kullanamayacağım şeyleri almayı

Bizde bugün yatak odası ve salon takımı beğendik ama fiyatlar çok uçukmuş :S
Daha isteme de sözde olmadı bizim ama şimdiden evi döşüyoruz :D
Vermezlerse nolcak bilmiyorum :)
Nasıl oluyormuş ki nişan tepsizi merak ettim hakikaten.
Eklede bir an evvel görelim canım.

cnm bu tepsiyi şu yüzük takma faslında kullanıcaz sonrada damada nişan bohçası gider ya onun en altına koycaz.üzerine diğer hediyeler ve havlu...bohça havlu ve bu tepsi erkek tarafında kalıo düğüne kadar.Allah korusun hani nişan atılıo ya ozaman işte iade edilen şeyler bunlar...bitti sayılır eklicem resmini

ohh kızlar kaynatmışsınız walla çeyizler hazırmı peki mutfak eşyaları falan

ohh kızlar kaynatmışsınız walla çeyizler hazırmı peki mutfak eşyaları falan

yok cnm yaa.kısmet olursa eylülde atanıp kend paramla almak istiyorum hepsini.bişey aldırmadım o yüzden..ama bol miktarda çeyizim var annemin yaptığı.nevresimdir pikedir bol zemuszemus

Benide istemeye gelicekler haftaya perşembe yani 9unda 18inde nişanım olcak sadece 6 günüm kaldı çok heyecanlıyım nasıl kahve yapıcam nasıl vericem neler olcak neler yaşanacak içim içime sığmıyor hayırlısıyla bir atlatsam...mafoldumben

Back