- Konu Sahibi askmm
Aynen canım uzadıkça bu işlerin tadı gerçekten kaçıyor bizim de tek engelimiz askerliğidi bekledim sonun da muradımıza ericez inşallaharkadaşlar...gerginlikten resmen her bir yanım ağrıyor...rahatlamaya ihtiyacım var buraya yazayım dedim.dün erkek ark ın ailesi anne ve ablalar bize geldi.bnm de halam ben annem vardık.9 aydır gelecekler sürekli annemin çok istememsnden dolayı ertlendi.düne kısmetmiş.annem dün onlar ee büüykler ne zman gelsin ddiğinde demez mi -aslında ben biizm kız için erken olduğunu düşünüyorum- diye.sora toparladı gerçi ama işte benim dememle olmaz tabi çocukların kararı fln diye.ama az biraz bozuldular.sora erkek ark ım bana sitem ediyor.madem böle düşüyordunuz keşke gelmeseydik falan filan.aslında işin özü 24 aşındayım ama annem erken olduğunu düşünüyor.onların aile biraz kalabalık.sen o aileyle nası başa çıkcan diyor.evi işi birarada yürütemeszin diyor.ama 3 sene oldu.ve askerlik yaptı evi var işi var arabası var.engelmizi yok.şimdi de biz onlara ne zaman gideceğiz onun stresi sardı beni.çünkü onun ailesi soruomuş.annem diyo ki du bi şimdi de bunu çıkarma biraz gecsin diyor.erkek ark ım 15 gün içinde istenme söz olsun diyor.bunaldım.sıkıştım.kime ne diyeceğimi şaşaırdım.her iki tarafı da anlıyorum ama olan bana oluyor babamla konuştum babam biraz benden yana.ama annemin gönülsüz olmasına üzülüyorum.bunu öbür aileye belli etmemeye çalışıyorum.kızlar 1 hafta içinde beklyor onla bizi iade-i ziyaret.ama anneme demey artık korkuyorum.ne desem de iki tarafı da sorunsuz halletsem.ben de bian önce söz olsun istiyorum çünkü.bekledikçe işin tadı kaçıyor...
Annen aynen benim annem gibi sanırım bize kıyamıyorlar bu yüzden.Ben de benzer şeyleri yaşadım tanışmaya geldiklerinde annem biraz vır vır etti sonra doğru insan olduğunu görünce sustukaydirigubbakcemile3 ay sonu istemeye geliyorlar sonrada nişan darısı başınaaa:asigim: