• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Bu Yaz Veya Sonbahar İsteneceklerin Alanı (Haydi kızlar Yardımlaşalım)

• Konu Sahibi Konu Sahibi askmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar...gerginlikten resmen her bir yanım ağrıyor...rahatlamaya ihtiyacım var buraya yazayım dedim.dün erkek ark ın ailesi anne ve ablalar bize geldi.bnm de halam ben annem vardık.9 aydır gelecekler sürekli annemin çok istememsnden dolayı ertlendi.düne kısmetmiş.annem dün onlar ee büüykler ne zman gelsin ddiğinde demez mi -aslında ben biizm kız için erken olduğunu düşünüyorum- diye.sora toparladı gerçi ama işte benim dememle olmaz tabi çocukların kararı fln diye.ama az biraz bozuldular.sora erkek ark ım bana sitem ediyor.madem böle düşüyordunuz keşke gelmeseydik falan filan.aslında işin özü 24 aşındayım ama annem erken olduğunu düşünüyor.onların aile biraz kalabalık.sen o aileyle nası başa çıkcan diyor.evi işi birarada yürütemeszin diyor.ama 3 sene oldu.ve askerlik yaptı evi var işi var arabası var.engelmizi yok.şimdi de biz onlara ne zaman gideceğiz onun stresi sardı beni.çünkü onun ailesi soruomuş.annem diyo ki du bi şimdi de bunu çıkarma biraz gecsin diyor.erkek ark ım 15 gün içinde istenme söz olsun diyor.bunaldım.sıkıştım.kime ne diyeceğimi şaşaırdım.her iki tarafı da anlıyorum ama olan bana oluyor :(babamla konuştum babam biraz benden yana.ama annemin gönülsüz olmasına üzülüyorum.bunu öbür aileye belli etmemeye çalışıyorum.kızlar 1 hafta içinde beklyor onla bizi iade-i ziyaret.ama anneme demey artık korkuyorum.ne desem de iki tarafı da sorunsuz halletsem.ben de bian önce söz olsun istiyorum çünkü.bekledikçe işin tadı kaçıyor...
Aynen canım uzadıkça bu işlerin tadı gerçekten kaçıyor bizim de tek engelimiz askerliğidi bekledim sonun da muradımıza ericez inşallah:nazar:

Annen aynen benim annem gibi sanırım bize kıyamıyorlar bu yüzden.Ben de benzer şeyleri yaşadım tanışmaya geldiklerinde annem biraz vır vır etti sonra doğru insan olduğunu görünce sustukaydirigubbakcemile3 ay sonu istemeye geliyorlar sonrada nişan darısı başınaaa:asigim:

Aynen canım uzadıkça bu işlerin tadı gerçekten kaçıyor bizim de tek engelimiz askerliğidi bekledim sonun da muradımıza ericez inşallah:nazar:

Annen aynen benim annem gibi sanırım bize kıyamıyorlar bu yüzden.Ben de benzer şeyleri yaşadım tanışmaya geldiklerinde annem biraz vır vır etti sonra doğru insan olduğunu görünce sustukaydirigubbakcemile3 ay sonu istemeye geliyorlar sonrada nişan darısı başınaaa:asigim:

ben de bi iki gün gecsin çenemle annemi razı etmeye çalışcam ama resmen gücüm tükendi :( sana da hayırlı olsun :)

selam kızlar benide nisanda istemeye gelicekler. Hem çok güzel bir olay hem de çok stresli ya..
O günü yaşayan arkadaşlar bana biraz bilgi verebilirmisiniz?

biizm de eylül yada ekimde olcak inş rahatım şimdilik daha çok var nasılsazemuszemus

benımde bellı olmayan tarıh belırlendı 10.09.2010 söz 10.10.2010 düğün kaydirigubbakcemile2

merhaba
ben de aranıza yeni katıldım.bu yaz bizde ilişkimizi resmiyete dökmeyi düşünüyoruz.ama bizim durumumuz çok fena.aynı işyerindeyiz ve sonuna kadar saklamamız gerekli.yoksa yer değişikliğini çabuk yaşayacağız.aynı yerde çalışmamız yasak çünkü.hayırlısı bakalım

benımde bellı olmayan tarıh belırlendı 10.09.2010 söz 10.10.2010 düğün kaydirigubbakcemile2

sedaktl canım şimdiden hayırlısı olsun ama neden araları çok kısa ta 1 ay var sözle düğün arasında neden sözü şimdilerde yapmıyorsunuz? merak ettim :)

slm kızlar bir hafta önce de ben annemi tanıştırdım erkek arkadaşımın ailesiyle tabi şimdilik hanımlar. annesi yengeleri ve teyzeleri geldi 2,5 yıldır beraberiz e artık bir şeyler olmalıydı.bizimkiler çok iyi anlaştı ve bu geçtiğimiz hafta sonuda biz onlara gittik.ah şu kar yağmasaydı bu perşembe isteme ve söz olyı bir arada olacaktı ama malesef bizim sokağa araç girmiyor o yüzden önümüzdeki haftaya kaldı. mart ortası gibi de aile arasında nişan yapmayı ve ramazandan sonra da evlenmeyi planlıyoruz.çok güzel heyecanlar bunlar Allah herkese nasip etsin.hihoyyyt:teytey::nazar:

sedaktl canım şimdiden hayırlısı olsun ama neden araları çok kısa ta 1 ay var sözle düğün arasında neden sözü şimdilerde yapmıyorsunuz? merak ettim :)

canım benımkıler urfalı ve onlarda kız fazla beklemezmıs 1 ay en fazla bayanssulusmile

slm kizlar bende yeniyim :ecrin_bebek:

bizde bu yaz sevdicegimle isi resmiyete dökmek istiyoruz. O benden daha cok istiyor hatta :) :asigim: ama kücük bir sorun var. Onlar taaaa Antalya'da bizim memleketde Amasya. Birde ailem yurtdisinda oldugu icin ancak yazin Türkiye'ye gelirlerse bu is olabilir. Ailemde ilk gelmelerinde kizi verdik gitti diyecegini tahmin etmiyorum. Önceden ailemi kivama getirmek icin ne yapmam lazim. :sm_confused: Aradaki mesafe cok uzak oldugundan aslinda ilk gelmelerinde nisani yapip gitmeleri bana daha mantikli geliyor.
Bu nedenle ailemin Türkiye' ye gelmeden bir ay öncesi konuyu anneme söylemeyi düsünüyorum artik telefonda konusur askimla ve onun annesiyle sonrasi ne olur bilemem. Kafam bu yüzden cok karisik ... :sm_confused:

eee uzaklık olunca mecbur olucak canım dediğin gibi daha önceden söyle
ilk geldiklerinde ailenle sevgilini tanıştır ondan sonra da zaten hepsi arka arkaya gelir
antalya benim memleket

kızlar bana bir akıl verin n'olur bilmiyorumkismile erkek arkadaşımla 5 yıldır birlikteyiz bu yıl benim okulum bitiyor
onlarda haziranda istemeye gelecekler.. anneme açtım konuyu o razı.. ama babamdan çok
korkuyorum ya.. onların ailesiyle bizimkiler siyasi anlamda tamamen zıtlar.. babamsa bu konulara inanılmaz derecede takık biri ya vermiyoum derse?? n'aparım ben? çok korkuyorum ne zaman çıtlatayım
konuyu, yoksa bir hafta öncesi mi söylesem bilmiyorum... ne diyorsunuz?? :bbo:

herkese selam sahnelere geri dönemedim ama bir selam vereyim jhal hatır sorayım istedim aramıza yeni gelenler hoş geldinizzzzz ben iyiym yoğun tempoda gidiyorummmm umarım szilerde iyisinizdir kocaman kocaman öptümmmmmmmmmmmmm kızlarr hepinizi

bizim de sevgilimle memleketler farklı, böle olunca insan daha çok düşünüyo nasıl olur nasıl gider diye :( bir de biz öğretmen olduğumuz için düğünü de atama dönemi öncesine getirmek gerek. off ki ne offf :(

kızlar bende isteme törenini 3 ay önce atlatmış tecrübeli biri olarak inşallah herşeyin hatırlısı olsun sizler için :Saruboceq:çok takmayın herşey kendiğinden gelişiyor :nazar:

Ben de 1 hafta önce atlattım isteme olayını heyecan yaptım fotoğraf çekinmeyi bile unuttum kesinlikle heyecan yapmayın derim kızlar nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz o zaman:olmaz:

Back