• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Bu Yaz Veya Sonbahar İsteneceklerin Alanı (Haydi kızlar Yardımlaşalım)

• Konu Sahibi Konu Sahibi askmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın Tatlım, hoşgeldin.

Bunlarda harika olmuş, canım sen hiç ders filan aldınmı bu tip kurslarda?
Bence yeteneğini ticarileştirebilirsin süprizzzzz
Hatta bizede kargo ile yollayabilirsin :utangac:
Hakikaten bende de yok böyle şeyleri yapabilecek yetenek :delphin:

yok cnm kursa falan gitmedim.bizde genetik yatkın elimiz bu işlere..daha önce de bi kağıt tekniği ile süslemeler yaptım bi otelin güzellik merkezine..sonra bi oyuncak şeklinde minder tasarlamıştım bi dükkanla anlaşıp çokça sattım...yani bi miktar ticarileştirmişliğim de var :kedi:
kargo da neden olmasın kaydirigubbakcemile5

Babama anlattim sonunda kizlar ama gozleri doldu cok kotu oldu, konusamadi pek. Sonra kararini soyliyecek yani gelsinlermi gelmesinlermi :( Ilk goz agrisiyim sonucta.

ayyy tebrikler cnm..kız babası olmak bööle zor işte mafoldumben bnmki de günlerce düşündüü dalıp dalıp gidiodu ama hayırlısı olmuş inş.senin için

babam yuzume bile bakamior baya derinden vurdu bu olay herhalde cok dalgin boyle gitti bahcede saatlerce oturdu, hala gelsinler demedi. annem sordu ee gelsinlermi babam dedi ne ben kizimi vermeye merakliyim sanki hala soktayim once dusuncem fln dedi :(

Ya karsi tarafta gelelim fln diyor, babamda once dusunuyum sonra derim gelip gelmelerini dedi :(,
aramizdaki mesafe 200 km babam beni o kadar uzaga vermek istemiyor bide off.

yok cnm kursa falan gitmedim.bizde genetik yatkın elimiz bu işlere..daha önce de bi kağıt tekniği ile süslemeler yaptım bi otelin güzellik merkezine..sonra bi oyuncak şeklinde minder tasarlamıştım bi dükkanla anlaşıp çokça sattım...yani bi miktar ticarileştirmişliğim de var :kedi:

:dance::dance: alkisalkisalkis hihoyyyt
:içelim:
Vallahi bravo canım, marifetin belli oluyor resimlerden.
Sevindirik oldum kız şimdi ben :kedi:

Babama anlattim sonunda kizlar ama gozleri doldu cok kotu oldu, konusamadi pek. Sonra kararini soyliyecek yani gelsinlermi gelmesinlermi :( Ilk goz agrisiyim sonucta.

Moralini yüksek tut tatlım, baban er yada geç doğru kararı verecektir.
Bende babama ve anneme aynı anda açıklamıştım, kalbi yerinden çıkacak gibi oluyor insanın kafamçokkarıştı
Tabi annem biraz cadılık yapmaya çalıştı ama olmadı kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlarrr ben geldmm neler olmuş byle burda

Bncede bravo canm zaten resmlerde belli elinin yatkın olduğu kaydirigubbakcemile3

Ya karsi tarafta gelelim fln diyor, babamda once dusunuyum sonra derim gelip gelmelerini dedi :(,
aramizdaki mesafe 200 km babam beni o kadar uzaga vermek istemiyor bide off.

canm babanın tepkisi şuanlık normal çünkü uzağa verecek hiç üzme kendni babana biraz koymuştur bu olay sadece :teselli:

Bncede bravo canm zaten resmlerde belli elinin yatkın olduğu kaydirigubbakcemile3

hatunlar yazın hayallerinizi gerçekleştireyimm zemuszemus hayalinizdeki tepsilerr bohçalarr..bohçacı geldi haaaaanııım delikafadulden yok ben hayal de etmiicem diyene ben hayal edip yaparım anacım sositososito:enbuyukkk:

kızlar slm

Allahtan bi aksilik çıkmazsa temmuzun 25inde istemeye gelecekler beni de
bizimkilerde uzaktan gelecekler ve bir gün bizde kalacaklar
hiç tanışmadı aileler
sözüm olacak
ve sevgilimin annesi şerbet içilir filan demiş, biz bilmiyoruz bu şerbet filan neyden yapılıyo fikir sahibi olan var mı?

canm babanın tepkisi şuanlık normal çünkü uzağa verecek hiç üzme kendni babana biraz koymuştur bu olay sadece :teselli:

Ya dun baya huzunluydu hep bana bakarken uzuntuyle bakiyordu, ilk goz agrisiyim belki ondandir. Sonra yavas bir ses tonuyla 'biktinmi yoksa bizden kizim'
dedi orda bittim :( //

Benimde Temmuzun 25 inde nişanım var. 18 inde de yani 1 hafta öncesinde de istemeye gelecekler. Ya size birşey danışmak istiyorum. Şimdi erkek tarafı geldi. Bu ikram muhabbeti nasıl olur. Yani adamlar gelecekler, tanışma hal hatır sorma faslı geçtikten sonra hemen kahvelerimi vericem. Yoksa önce çay, ikram falanmı verilir sonramı kahveye geçilir.

Bide gelenlere hoş geldiniz die kolonya çikolata tutulurmu. Ben kız verildikten sonra erkeğin getiridiği çikolata açılır servis edilir diye biliyorum ama.

Ya şu işin sırasını bi yazarsanız sevinirim.

bnm bildiğim gelecekler bi hoşgeldiniz el öpme faslı olacak..sonra aileler hoş beş muhabbete girecekler o sırada kız kahve hazırlar kahve verilir adamlar isterler..ardından oturmaları uzun sürecekse ikramlara geçilir....yani sanırım böyle olur:utangac:

hatunlar yazın hayallerinizi gerçekleştireyimm zemuszemus hayalinizdeki tepsilerr bohçalarr..bohçacı geldi haaaaanııım delikafadulden yok ben hayal de etmiicem diyene ben hayal edip yaparım anacım sositososito:enbuyukkk:

kaydirigubbakcemile5 süpersin tatlım, hele bohçacı geldi hanımmm kısmına katıla katıla güldüm, şirkettekiler beni deli sanıyorlar artık :utangac:
Hiç bi fikrim yok, en iyisimi senin hayal gücüne bırakmak a.s

Ya dun baya huzunluydu hep bana bakarken uzuntuyle bakiyordu, ilk goz agrisiyim belki ondandir. Sonra yavas bir ses tonuyla 'biktinmi yoksa bizden kizim'
dedi orda bittim :( //

Baban çok derinden vurmuş, ama normal bunlar canım.
Sıkma canını sakın, kız evi naz evi mantığında şimdilik. fisfisfis

Benimde Temmuzun 25 inde nişanım var. 18 inde de yani 1 hafta öncesinde de istemeye gelecekler. Ya size birşey danışmak istiyorum. Şimdi erkek tarafı geldi. Bu ikram muhabbeti nasıl olur. Yani adamlar gelecekler, tanışma hal hatır sorma faslı geçtikten sonra hemen kahvelerimi vericem. Yoksa önce çay, ikram falanmı verilir sonramı kahveye geçilir.

Bide gelenlere hoş geldiniz die kolonya çikolata tutulurmu. Ben kız verildikten sonra erkeğin getiridiği çikolata açılır servis edilir diye biliyorum ama.

Ya şu işin sırasını bi yazarsanız sevinirim.

Şimdiden hayırlı olsun güzelim,
Benim bildiğimde önce kahve, sonra çay ve diğer ikramlar gelir. CADIARZU

benim de kısmet ise kasımda isteme olacak..

Anca tecrübe kazanırsın sende, düğün sonraki yazamı düşünüyorsunuz ?
Bu arada hoşgeldin :hooray:

Back