Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduk Canm Nbr
Bunlarda harika olmuş, canım sen hiç ders filan aldınmı bu tip kurslarda?
Bence yeteneğini ticarileştirebilirsin süprizzzzz
Hatta bizede kargo ile yollayabilirsin
Hakikaten bende de yok böyle şeyleri yapabilecek yetenek
yok cnm kursa falan gitmedim.bizde genetik yatkın elimiz bu işlere..daha önce de bi kağıt tekniği ile süslemeler yaptım bi otelin güzellik merkezine..sonra bi oyuncak şeklinde minder tasarlamıştım bi dükkanla anlaşıp çokça sattım...yani bi miktar ticarileştirmişliğim de var :kedi:
kargo da neden olmasın kaydirigubbakcemile5
Babama anlattim sonunda kizlar ama gozleri doldu cok kotu oldu, konusamadi pek. Sonra kararini soyliyecek yani gelsinlermi gelmesinlermi Ilk goz agrisiyim sonucta.
yok cnm kursa falan gitmedim.bizde genetik yatkın elimiz bu işlere..daha önce de bi kağıt tekniği ile süslemeler yaptım bi otelin güzellik merkezine..sonra bi oyuncak şeklinde minder tasarlamıştım bi dükkanla anlaşıp çokça sattım...yani bi miktar ticarileştirmişliğim de var :kedi:
kargo da neden olmasın kaydirigubbakcemile5
Ya karsi tarafta gelelim fln diyor, babamda once dusunuyum sonra derim gelip gelmelerini dedi ,
aramizdaki mesafe 200 km babam beni o kadar uzaga vermek istemiyor bide off.
Bncede bravo canm zaten resmlerde belli elinin yatkın olduğu kaydirigubbakcemile3
canm babanın tepkisi şuanlık normal çünkü uzağa verecek hiç üzme kendni babana biraz koymuştur bu olay sadece :teselli:
hatunlar yazın hayallerinizi gerçekleştireyimm zemuszemus hayalinizdeki tepsilerr bohçalarr..bohçacı geldi haaaaanııım delikafadulden yok ben hayal de etmiicem diyene ben hayal edip yaparım anacım sositososito:enbuyukkk:
Ya dun baya huzunluydu hep bana bakarken uzuntuyle bakiyordu, ilk goz agrisiyim belki ondandir. Sonra yavas bir ses tonuyla 'biktinmi yoksa bizden kizim'
dedi orda bittim //
Benimde Temmuzun 25 inde nişanım var. 18 inde de yani 1 hafta öncesinde de istemeye gelecekler. Ya size birşey danışmak istiyorum. Şimdi erkek tarafı geldi. Bu ikram muhabbeti nasıl olur. Yani adamlar gelecekler, tanışma hal hatır sorma faslı geçtikten sonra hemen kahvelerimi vericem. Yoksa önce çay, ikram falanmı verilir sonramı kahveye geçilir.
Bide gelenlere hoş geldiniz die kolonya çikolata tutulurmu. Ben kız verildikten sonra erkeğin getiridiği çikolata açılır servis edilir diye biliyorum ama.
Ya şu işin sırasını bi yazarsanız sevinirim.
benim de kısmet ise kasımda isteme olacak..