G
Gurbetcikiz
Ziyaretçi
- Konu Sahibi askmm
canım haberleri olmayınca insan çok vicdan yapıo.anneye çok iş düşüo burda.anneciğim öyle özenli cümleler seçtiki değilse benim babam da olay çıkarabilirdi.birinde gece ben tel.deyken babam farketmiş.annem dio sinirden küp olmuş..napıo bu kız bu saatte ne telefonu die kızmış.annemde napsın duman mı yakacaktı, tak nişanı kafan rahat etsin ozaman demiş :teytey:
bide benimki bnm ilkokul arkadaşım..annemle babam da ilkokul arkadaşları annem bunu kullandı sık sık..zamanında sen...cümleleriyle ikna etti valla..benimki köpeği olsa ödeyemez annemin hakkını
bide cnm iş ciddiye binince hiiç ummadığın gibi davranabiliyor özellikle böyle kıskanç babalar.bnmki öyle oldu valla..bi an önce söylesin annen bence..tabi flört ediolar da demesin..bi teklif almış kız değerlendirmeye değer dio ,ne dersin falan deyip son sözü söylemesini sağlamalı,aslında son söz söylenmiş olsa da..Allah kolaylık versin cnm
Slm cnm,
Annem bana dun deddiki kizim sen babani daha iyi ikna edersin tatli dilinle fln dedi. Ama ben asiri utaniyorum ve cekiniyorum babamla bu konulara girmeye. Annem bana kizim en iyisi sen babana anlat seni daha iyi anlar karsilar dedi. Valla bilemiyorum napicagimi, kesinlikle iliskim oldugumu soylemem o zaman kendi sonumu kendim hazirlarim. Zaten babam supheleniyor normalde ben haftasonlari disari cikmayan biriyim ama sevgilim odlugugndan beri binbir bahanelerle evden cikiyorum ve gec geliyorum. Gecen yine cikmadan babam bana dediki ' kizim sen bir isler ceviriosun ya hayirlisi, kulagima gelirse kotu olur sana olan guvenimi yitirme 'dedi orda cok kotu olmustum valla
Nasil anlatcam babama off off offffffff....