G
Gurbetcikiz
Ziyaretçi
- Konu Sahibi askmm
-
canım haberleri olmayınca insan çok vicdan yapıo.anneye çok iş düşüo burda.anneciğim öyle özenli cümleler seçtiki değilse benim babam da olay çıkarabilirdi.birinde gece ben tel.deyken babam farketmiş.annem dio sinirden küp olmuş..napıo bu kız bu saatte ne telefonu die kızmış.annemde napsın duman mı yakacaktı, tak nişanı kafan rahat etsin ozaman demiş :teytey:
bide benimki bnm ilkokul arkadaşım..annemle babam da ilkokul arkadaşları annem bunu kullandı sık sık..zamanında sen...cümleleriyle ikna etti valla..benimki köpeği olsa ödeyemez annemin hakkını
bide cnm iş ciddiye binince hiiç ummadığın gibi davranabiliyor özellikle böyle kıskanç babalar.bnmki öyle oldu valla..bi an önce söylesin annen bence..tabi flört ediolar da demesin..bi teklif almış kız değerlendirmeye değer dio ,ne dersin falan deyip son sözü söylemesini sağlamalı,aslında son söz söylenmiş olsa da..Allah kolaylık versin cnm
Benide istemeye gelicekler haftaya perşembe yani 9unda 18inde nişanım olcak sadece 6 günüm kaldı çok heyecanlıyım nasıl kahve yapıcam nasıl vericem neler olcak neler yaşanacak içim içime sığmıyor hayırlısıyla bir atlatsam...mafoldumben
Slm cnm,
Annem bana dun deddiki kizim sen babani daha iyi ikna edersin tatli dilinle fln dedi. Ama ben asiri utaniyorum ve cekiniyorum babamla bu konulara girmeye. Annem bana kizim en iyisi sen babana anlat seni daha iyi anlar karsilar dedi. Valla bilemiyorum napicagimi, kesinlikle iliskim oldugumu soylemem o zaman kendi sonumu kendim hazirlarim. Zaten babam supheleniyor normalde ben haftasonlari disari cikmayan biriyim ama sevgilim odlugugndan beri binbir bahanelerle evden cikiyorum ve gec geliyorum. Gecen yine cikmadan babam bana dediki ' kizim sen bir isler ceviriosun ya hayirlisi, kulagima gelirse kotu olur sana olan guvenimi yitirme 'dedi orda cok kotu olmustum valla
Nasil anlatcam babama off off offffffff....
takım seçtik cnm biz..böyle şık pantolon üzerinde tunik gibi bişey var..daha kullanışlı olur die düşündüm..bizimki evde aile arasında olacak..abiyeyi bi daha kullanamam ben de hiç sevmem öyle kullanamayacağım şeyleri almayı
cnm bu tepsiyi şu yüzük takma faslında kullanıcaz sonrada damada nişan bohçası gider ya onun en altına koycaz.üzerine diğer hediyeler ve havlu...bohça havlu ve bu tepsi erkek tarafında kalıo düğüne kadar.Allah korusun hani nişan atılıo ya ozaman işte iade edilen şeyler bunlar...bitti sayılır eklicem resmini
Bence de mantıklı bir seçim olmuş, abiye boşa masraf bana göre,
Eminim tepsin çok şık olmuştur.
Bizim iş önümüzdeki bahara ertelenecek gibi
Çok canım sıkılıyo ama onada belli etmiyorum tabi ...
Sayenizde bu konulara daha iyi çalışmış olurum böylece.
Bir de yemek takımı aldınızmı kızlar?
Aldıysanız hangi marka seçtiniz yazarmısınız?
Yavaş yavaş almak istiyorum onları da
hayırdır canm neden öteki bahara ertelenecek
Bi inşaat başlatacaktık, proje mimardaydı.
Şimdi yaklaşık 200.000 tl tutuyor yaptırmak,
Düğün masrafı, ev döşemekte hafife alınacak bişi değil.
Sanırım erteleyeceğiz, dün öyle bi lafı geçti.
Hazırlamıştım da kendimi tatlım yaa,
Üzüldüm duyunca. Herşeyin hayırlısı tabi.
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Evet canm herşeyin hayrlısı üzme kendini borç içinde düğün yapmaktansa borçsuz düğün yapmak emn ol daha iyi olur
Birlikte uyumayı aylar sonraya erteliyoruz, okadar ömrümüz varmı onu bile bilmeden.
Canımı sıkanda bu güzelim yaa, sanırım psikolojim sarsıldı. Daha tam kesinde değil tabi, ama bunada hazırlamak lazım bünyeyi :gitme:
Anlıyorum canm seni peki düğünden sonra yapsanız inşaatı
Tatlım şimdi eve banyo dolapları siparişi verdik,
Sanırım ertelemeyip bu sonbahara yetiştiricez düğünü opuyorumnanaktan
İnşaatı da başlatıcaz ama yavaştan alarak ...
Dua ederken aklında olmak istesem
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...-nisan-tepsisi/293149-bnm-nisan-tepsiiim.html
kızlaaaar işte tepsiim kaydirigubbakcemile5
benide 1hafta sonra istemeye geliyolar mutlu olmam gerekıyo ama ben cok gergınım nedenını bıkmıorum sımdıden boyleyse ılerde nolur bılemem napsam acaba:uhm:bız soz yuzuğu almadık ama o bana 5taslı yuzuk takıcak oyle karar verdık nişanda zaten ağustosun ortalarında olcak 2kez kurdele kesmeye gerek yok dedıler aıleler olunca durum ne kadarda zorlasıyormuş allah herkesın yardımcısı olsun kızlar
nişan havlum ve bohçaaam :) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
kızlaaar bi bakın bacılar bu da bohçam ve havluumm..nasılım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?