• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Bu Yaz Veya Sonbahar İsteneceklerin Alanı (Haydi kızlar Yardımlaşalım)

• Konu Sahibi Konu Sahibi askmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anladıom canım ama çok sade de alma canım yahu şıkır şıkır bişey al bana kalsa kokoş bişey alırım =)

Şıkır şıkır şeyler hiç tarzım değil aslında ama bakalım nasıl beğenecem..

Ayyy nişanım hakkında konuşuyoruz hala inanamıyorum ben yaaa
laelaelaelaelae

Evet en güzel heyecanlarımız kızlar ben sözde kısmetse sade bir elbise giycem bakmaya başladım mağazalara off zor iş ya istediğin gibi bulmakta:bbo:

Şıkır şıkır şeyler hiç tarzım değil aslında ama bakalım nasıl beğenecem..

Ayyy nişanım hakkında konuşuyoruz hala inanamıyorum ben yaaa
laelaelaelaelae

eeee canım o günlerde gelicek
allahın izniyle inşallah kaydirigubbakcemile5

En kısa zamanda belli olur inşallah canım.Çok heyecanlı şeyler bunlar.

evet canım bende inanamıyorum mesela
sanki hiç gelmiycek gibi geliyor ama işte kaydirigubbakcemile

Bizimkine kalsa hemen yapacak düğünü dayanamıyor..Bide balayına gitmek istiyo ama kışın güzel olmazmış mecbur yazın evlenecekmişiz
-tatlicadiarzu-

bızımkısıde uzattıkca uzatıyo sebebı su.. en erken 2010 kışın evlenebılırz.e buda senınkı gıbı dusunuyo kısın olmazmıs balayına gıdemezmısız... 2011 hazıran dıyo o yuzden..
bakalım herseyın hayrlısı...nısan mayısta falan olucak bızım...kasım aralık gıbı dugun olabılırde olmayabılırde aradan 1 sene gecemez heralde yanı cok uzun oluyo :/

selam kızlar benim çok şükür herşey istediğim gibi gelişio baştan çok bekledim bizimkini 3 yıl e hadi olsun bişey bekle bekle nihayet oldu istediler söz nişan bir arada oldu tam 1 ay 1günlük nişanlıyım temmuzdad düğün salonumuzu tuttuk ama zaman geçmicek gibi sankiii bende sizinle paylaşmak istedim hepiniz için hayırlısı neyse o olsun inşallahhhhalkisal

selam kızlar benim çok şükür herşey istediğim gibi gelişio baştan çok bekledim bizimkini 3 yıl e hadi olsun bişey bekle bekle nihayet oldu istediler söz nişan bir arada oldu tam 1 ay 1günlük nişanlıyım temmuzdad düğün salonumuzu tuttuk ama zaman geçmicek gibi sankiii bende sizinle paylaşmak istedim hepiniz için hayırlısı neyse o olsun inşallahhhhalkisal

allah tamamına erdırsın canım zaman su gıbı gelıp gecer ınan..
benım dugunume daha en az 1 yıl var ben daha sabırsızım
sen yıne sukret temmuzda kaydirigubbakcemile3

allah tamamına erdırsın canım zaman su gıbı gelıp gecer ınan..
benım dugunume daha en az 1 yıl var ben daha sabırsızım
sen yıne sukret temmuzda kaydirigubbakcemile3

demi ama çabuk geçer inşallahhh ama insan gerçekten sabırsızlanıyor onunla herşeyi paylaşmak istio beraber yaşamak istio şuanda evinde misafir gibisin sanki herşeyin hayırlısı gerçekten zaten çeyiz hazırlığı çarşısı pazarı evini dayayıp döşemek bir sürü uğraş zamanın nasıl geçtiği anlaşılmazzz

ayyy ne güzel yaa yüzükleri taktınız bizde oda yok daha

aaaaa herşey zamanında sende benim gibi heycan yapma ki
Biz beraber takıcaz hem bekle beni

demi ama çabuk geçer inşallahhh ama insan gerçekten sabırsızlanıyor onunla herşeyi paylaşmak istio beraber yaşamak istio şuanda evinde misafir gibisin sanki herşeyin hayırlısı gerçekten zaten çeyiz hazırlığı çarşısı pazarı evini dayayıp döşemek bir sürü uğraş zamanın nasıl geçtiği anlaşılmazzz

bunlar cok tatlı telaslar..
Aynılarını bnde yasıyrm
artk mısafır degl kalıcı mısafır olmak ıstıorm ...
Karısı olmak ıstıormm...

tamam aslıcım speedycimmm kaydirigubbakcemile5 sabreden derviş muradına ermişşş inşallahh
bu arada belli olmaz yine ama sanırım ocağın son haftası şubatın ilk haftası olacakkk ama belli değil buda bayramdan sonraya dönmesin sonraaa

tamam aslıcım speedycimmm kaydirigubbakcemile5 sabreden derviş muradına ermişşş inşallahh
bu arada belli olmaz yine ama sanırım ocağın son haftası şubatın ilk haftası olacakkk ama belli değil buda bayramdan sonraya dönmesin sonraaa

dönmez dönmez... ıns allahım hayrlsyla erdırmek nasp etsn o gune

:dance::dance::dance:
Bizimde sanırım ocak sonu şubat başı olacak laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

speedy tam aynı zamana gelmiş olacakkkk çok sevindimmm canım benimmm sositosositosositososito
hayırlısıyla görelim o günlerii:Saruboceq::Saruboceq:

Back