• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Bu Yaz Veya Sonbahar İsteneceklerin Alanı (Haydi kızlar Yardımlaşalım)

• Konu Sahibi Konu Sahibi askmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yapın kızlar tuzlu kahveyi ilerde konuşacak bişey olsun dimi..:delphin:

Gerçi tuzlu kahveye kadar sevgilimin ayakkabıları konuşulacak bizde..O akşam kapının önünden çaldılar ayakkabısını.Babamın ayakkabısıyla gitti
:roflol:

Aman kaçsınlar canım bize koca mı yok pehlülülülülülü

Hakanı Öğrendi ya şokta opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ocak sonu değilde bizim biraz daha uzun sanırım yengem doğum yapsın önce
Bebeğin 40 ı çıksın belki tam çıkmasını beklemeyiz ama işte onun gibi bişey yarı kırkından sonra işte mart başı diyorum ama babam daha şu gün gelsinler falan demedi:çok üzgünüm:

Boswer tebrık ederım canımm.. enısteme yazık yaa hem tuzlu kahveyı ıcır sen cocugaa hemdee ayakkabılarını yurutsunler..
bıde vazgecıyomus enıste :roflol:
saka yapıyorm cnm guzel bı anı olmus...allah tamamına erdırsın.herhangı bır tarıh konustunuzmu söz ıcın

speedyimmm baban ogrendımı hakanı..ayyy oda benım babam gıbı sessızlıkten yana.bnm babamda ılk ogrendıgınde kabullenememıstı..gecıo zamanla sırnaşık şey

laydy kopardın benı yawrum :roflol: :roflol: yok bu koca ıyı walla bıda baska koca stresı yasayamam babamla :roflol: adam benı verene kadar 100 defa dusundu yaa baba dedım wer artık delikafadulden​

speedyimmm baban ogrendımı hakanı..ayyy oda benım babam gıbı sessızlıkten yana.bnm babamda ılk ogrendıgınde kabullenememıstı..gecıo zamanla sırnaşık şey

Öğrendi canım cumartesi günü
Ama daha hiç bi gelişme olmadı sanırım yine ocağı bitirip şubat gibi falan bişeyler yaparız
yada en kötüsü mart sositososito

Boswer tebrık ederım canımm.. enısteme yazık yaa hem tuzlu kahveyı ıcır sen cocugaa hemdee ayakkabılarını yurutsunler..
saka yapıyorm cnm guzel bı anı olmus...allah tamamına erdırsın.herhangı bır tarıh konustunuzmu söz ıcın

laydy kopardın benı yawrum :roflol: :roflol: yok bu koca ıyı walla bıda baska koca stresı yasayamam babamla :roflol: adam benı verene kadar 100 defa dusundu yaa baba dedım wer artık delikafadulden​
Aynı Fıstıkım benim babanında yüzü bembeyaz oluyor bu konu açıldıkça:)

Bakalım ileride bizim de kızımız olursa aynı oluruz belki belli mi oluropuyorumnanaktan

Hayırlısıyla sağlıkla doğsunlarda canım sezeryan olucak o yüzden sanırım günü belli bizim.Teyzoş mu olucaz biz şimdi ne güzel:)

bizimde sezeryan ama işte malesef daha var demekki cuma günü gitti kontrole zaten zamanı da var aralık sonu olması lazım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama erken olabilir dedi doktor
olmadı biz kırkını sözde çıkartıcaz laelaelaelaelae

Öğrendi canım cumartesi günü
Ama daha hiç bi gelişme olmadı sanırım yine ocağı bitirip şubat gibi falan bişeyler yaparız
yada en kötüsü mart sositososito

Aynı Fıstıkım benim babanında yüzü bembeyaz oluyor bu konu açıldıkça:)

Bakalım ileride bizim de kızımız olursa aynı oluruz belki belli mi oluropuyorumnanaktan

speedycim babanın konudan haberdar olması guzel.ıns hayrlı haberlerını beklıyoruz bebecik bı dogsunda ıns :Saruboceq:

laydy cım bu kız babalarında geleneksel bısey sanırsam :sinifsinif: :gitme:

ınşallah canım benim sizlerle paylaşıcam tabi hakanda bile önce akannehir

Saolasın canım benim..

15 tatilde yapacaz nişan-söz birlikte..

ewdemi olacak canım? eee sana kıyafet arastırmalarına baslayalım o zamann..ayy ben bıle heyecanlandım hee kaydirigubbakcemile2 dugun ne zaman tahmınen canım

Eve sığmayız sanırım.Küçük bir cafe tutmayı planlıyorum.Bak benim kıyafet hiç aklıma gelmemişti
:1shok:

Düğünü mayıs sonu haziran başı gibi düşünüyoruz canım

aman canım benim ben bile evde söz düşünürken aklımda kıyafet dur sen bi kaç model ekle ona göre bizde araştıralım

Eve sığmayız sanırım.Küçük bir cafe tutmayı planlıyorum.Bak benim kıyafet hiç aklıma gelmemişti
:1shok:

Düğünü mayıs sonu haziran başı gibi düşünüyoruz canım

kabarık gıymezsın o zaman nısanda cafe gıbı bıyer tutacaksan dımı canım?
kafeye sıgarmı pekı hem onların hem sızın akrabalarınız :uhm:
dugun ne kadar erken canım ah ah keske benımde oyle olsa..
ben nısanlanıcam bı ay sonra sen evlenıcen ah ah :gitme:
sen bı senelık evlıykende ben evlenıcem akannehir

bence uzun saten yada artık nasıl istersen bi elbise güzel olur ama kabarık olmamalı

ewet kafe tarzı bı yerde kabarık olmaz. salon tutulmadıgı surece kabarık uygun olmaz ztn.bız nısanı salonda ypcgmz ıcn kabarık ıstıorm bn

Ben hiç düşünmek istemiyorum şuanda kaydirigubbakcemile5
Sözü bi atlayalım da artık öyle nişan diye yırtıcam kendimi -tatlicadiarzu-

kabarık gıymezsın o zaman nısanda cafe gıbı bıyer tutacaksan dımı canım?
kafeye sıgarmı pekı hem onların hem sızın akrabalarınız :uhm:
dugun ne kadar erken canım ah ah keske benımde oyle olsa..
ben nısanlanıcam bı ay sonra sen evlenıcen ah ah :gitme:
sen bı senelık evlıykende ben evlenıcem akannehir

Ben kabarık elbise giymeyi düşünmüyorum zaten.Şık bir elbise giyerim diyorum.
Bizde sözlü nişanlı çok durulmaz canım.Gerçi bibizimde işimize geliyo bu
delikafadulden

bence uzun saten yada artık nasıl istersen bi elbise güzel olur ama kabarık olmamalı

Ben hep evde olur diye düşündüğüm için elbiseyide sade bişey diye düşünmüştüm.Ama bu cafe fikrini akşam söylediler bana.Nasıl elbise alırım ne yaparım kestiremiyorum.Şuanki durumuma alışınca onuda araştırırım ben sizlerlede paylaşırım.Birlikte seçeriz.

Bu arada ben kabarık nişanlık tarzı elbiseleri sevmiyorum.Gelinliğim bile kabarık olmasa olur.Oyun oynamayı bilmediğimden kabarık alacam.:roflol:

anladıom canım ama çok sade de alma canım yahu şıkır şıkır bişey al bana kalsa kokoş bişey alırım =)

Back