- Konu Sahibi askmm
Yapın kızlar tuzlu kahveyi ilerde konuşacak bişey olsun dimi..
Gerçi tuzlu kahveye kadar sevgilimin ayakkabıları konuşulacak bizde..O akşam kapının önünden çaldılar ayakkabısını.Babamın ayakkabısıyla gitti:roflol:
Aman kaçsınlar canım bize koca mı yok pehlülülülülülü
Hakanı Öğrendi ya şokta opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ocak sonu değilde bizim biraz daha uzun sanırım yengem doğum yapsın önce
Bebeğin 40 ı çıksın belki tam çıkmasını beklemeyiz ama işte onun gibi bişey yarı kırkından sonra işte mart başı diyorum ama babam daha şu gün gelsinler falan demedi:çok üzgünüm:
Boswer tebrık ederım canımm.. enısteme yazık yaa hem tuzlu kahveyı ıcır sen cocugaa hemdee ayakkabılarını yurutsunler..
bıde vazgecıyomus enıste :roflol:
saka yapıyorm cnm guzel bı anı olmus...allah tamamına erdırsın.herhangı bır tarıh konustunuzmu söz ıcın
speedyimmm baban ogrendımı hakanı..ayyy oda benım babam gıbı sessızlıkten yana.bnm babamda ılk ogrendıgınde kabullenememıstı..gecıo zamanla sırnaşık şey
laydy kopardın benı yawrum :roflol: :roflol: yok bu koca ıyı walla bıda baska koca stresı yasayamam babamla :roflol: adam benı verene kadar 100 defa dusundu yaa baba dedım wer artık delikafadulden
bıde vazgecıyomus enıste :roflol:
saka yapıyorm cnm guzel bı anı olmus...allah tamamına erdırsın.herhangı bır tarıh konustunuzmu söz ıcın
speedyimmm baban ogrendımı hakanı..ayyy oda benım babam gıbı sessızlıkten yana.bnm babamda ılk ogrendıgınde kabullenememıstı..gecıo zamanla sırnaşık şey
laydy kopardın benı yawrum :roflol: :roflol: yok bu koca ıyı walla bıda baska koca stresı yasayamam babamla :roflol: adam benı verene kadar 100 defa dusundu yaa baba dedım wer artık delikafadulden