Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı uğurlu olsun şekerim allah tamamını erdirsin darısı en kısa zamanda başımızaaa:asigim:Kızlar istee merasimimiz gerçekleşti.:lepi:Çok heyecanlandım.:kedi:Ayaklarım tirtir titredi resmen.İki kere istediler bide kadınlar istedi 3 oldu ..Kadınlardaki isstemede 5 yaşındaki yeğeni beni vermemişş:roflol:
Tuzlu kahveyide yaptım.Yüzünü buruştura buruştura içti yarısını
Darısı geri kalan arkadaşlara:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 İstmekten vazgeçmesinler sonra herkeze yapma gene senkaydirigubbakcemile3 bi damada yapkaydirigubbakcemile5
Aynen bizimkilerde bana kızar ama yapıcam kaydirigubbakcemile5
Olmadı herkeze şeker yerine tuz yapıcam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 İstmekten vazgeçmesinler sonra herkeze yapma gene senkaydirigubbakcemile3 bi damada yapkaydirigubbakcemile5
:1rolleyes:Yazık kıyamam gitti desene eniştenin güzelim ayakkabılarıYapın kızlar tuzlu kahveyi ilerde konuşacak bişey olsun dimi..
Gerçi tuzlu kahveye kadar sevgilimin ayakkabıları konuşulacak bizde..O akşam kapının önünden çaldılar ayakkabısını.Babamın ayakkabısıyla gitti:roflol:
Aman kaçsınlar canım bize koca mı yok pehlülülülülülü
Tabi kaçıyorlarmış ne gülerim he zemuszemuszemuszemus
Aman kaçsınlar canım bize koca mı yok pehlülülülülülü
Haklısın Hemşire benimki sade içer kahveyi bu kezde tuzlu içiversin dimi ama bizim hatırımıza çiğ tavuk yenir hıh:roflol:sırnaşık şey napıoruss adetlerimize uyuoruz canım eheh
kaydirigubbakcemile3Yok kaçmazlar zaten şeker bizim gibi cici kızları bulmuşlar dimi ama
Dur kız ne kaçması Aman ağzını hayra aç istemez başka koca kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3Yok kaçmazlar zaten şeker bizim gibi cici kızları bulmuşlar dimi ama
heheheheh o gün içimn süper olmuş yaaaa ilk günden kayınpederin ayakkabısınıda giydii
bende öyle düşünüyorumyani hemde anı olmş iyi olmş boşver
Saolasın canım..Hayırlı uğurlu olsun şekerim allah tamamını erdirsin darısı en kısa zamanda başımızaaa:asigim:
:1rolleyes:Yazık kıyamam gitti desene eniştenin güzelim ayakkabıları
Aynen güzelim benimde:) ocak sonu yada şubat olucak inşh.
evet canım benim kaçmasınlar :asigim::asigim:
Bizimde kısmetse 2-3 aya kadar babamın kendine gelmesini bekliyorumlaelaelaelaelae
Aynen güzelim benimde:) ocak sonu yada şubat olucak inşh.
Hayırdır canım babanın nesi var ki:uhm:
Anaaamm e kızım aynı bizim bu kadar olurkaydirigubbakcemile3 Bende Ablamın Doğum yapmasını bekliyorumkaydirigubbakcemile3
Hakanı Öğrendi ya şokta opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ocak sonu değilde bizim biraz daha uzun sanırım yengem doğum yapsın önce
Bebeğin 40 ı çıksın belki tam çıkmasını beklemeyiz ama işte onun gibi bişey yarı kırkından sonra işte mart başı diyorum ama babam daha şu gün gelsinler falan demedi:çok üzgünüm:
Babam biliyor benim çoktan ama önce bebek işi halolsun sonra demiş ahh ahhmafoldumbenAnaaamm e kızım aynı bizim bu kadar olurkaydirigubbakcemile3 Bende Ablamın Doğum yapmasını bekliyorumkaydirigubbakcemile3
Bizim Şafak 2kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek::ecrin_bebek:aynen canım babam şimdi yengemi düşünmüyor yani ilk göz benim üstümde
bizim 1-2 haftaya kadar sanırım doğar bebecğimiz yılbaşına onunla giricez
Sizin ne kadar kaldı canım bakalım doğuma
Bizim Şafak 2kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek::ecrin_bebek: