• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Bu Yaz Veya Sonbahar İsteneceklerin Alanı (Haydi kızlar Yardımlaşalım)

• Konu Sahibi Konu Sahibi askmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
heheheheh o gün içimn süper olmuş yaaaa ilk günden kayınpederin ayakkabısınıda giydii

Kızlar istee merasimimiz gerçekleşti.:lepi:Çok heyecanlandım.:kedi:Ayaklarım tirtir titredi resmen.İki kere istediler bide kadınlar istedi 3 oldu ..Kadınlardaki isstemede 5 yaşındaki yeğeni beni vermemişş:roflol:

Tuzlu kahveyide yaptım.Yüzünü buruştura buruştura içti yarısını

Darısı geri kalan arkadaşlara
:Saruboceq:
Hayırlı uğurlu olsun şekerim allah tamamını erdirsin:nazar: darısı en kısa zamanda başımızaaa:asigim:

Aynen bizimkilerde bana kızar ama yapıcam kaydirigubbakcemile5
Olmadı herkeze şeker yerine tuz yapıcam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 İstmekten vazgeçmesinler sonra herkeze yapma gene senkaydirigubbakcemile3 bi damada yapkaydirigubbakcemile5

Yapın kızlar tuzlu kahveyi ilerde konuşacak bişey olsun dimi..:delphin:

Gerçi tuzlu kahveye kadar sevgilimin ayakkabıları konuşulacak bizde..O akşam kapının önünden çaldılar ayakkabısını.Babamın ayakkabısıyla gitti
:roflol:
:1rolleyes:Yazık kıyamam gitti desene eniştenin güzelim ayakkabıları

kaydirigubbakcemile3Yok kaçmazlar zaten şeker bizim gibi cici kızları bulmuşlar dimi ama

evet canım benim kaçmasınlar :asigim::asigim:
Bizimde kısmetse 2-3 aya kadar babamın kendine gelmesini bekliyorumlaelaelaelaelae

heheheheh o gün içimn süper olmuş yaaaa ilk günden kayınpederin ayakkabısınıda giydii

Aklımıza geldikçe güleceğimiz anımız oldu

yani hemde anı olmş iyi olmş boşver
bende öyle düşünüyorum
Hayırlı uğurlu olsun şekerim allah tamamını erdirsin:nazar: darısı en kısa zamanda başımızaaa:asigim:
Saolasın canım..
Sizlerin haberlerinizide bekliyoruz

:1rolleyes:Yazık kıyamam gitti desene eniştenin güzelim ayakkabıları

Walla gittii ayakkabılar
:roflol:

Aynen güzelim benimde:) ocak sonu yada şubat olucak inşh.:nazar:

Hayırdır canım babanın nesi var ki:uhm:

Hakanı Öğrendi ya şokta opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ocak sonu değilde bizim biraz daha uzun sanırım yengem doğum yapsın önce
Bebeğin 40 ı çıksın belki tam çıkmasını beklemeyiz ama işte onun gibi bişey yarı kırkından sonra işte mart başı diyorum ama babam daha şu gün gelsinler falan demedi:çok üzgünüm:

Hakanı Öğrendi ya şokta opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ocak sonu değilde bizim biraz daha uzun sanırım yengem doğum yapsın önce
Bebeğin 40 ı çıksın belki tam çıkmasını beklemeyiz ama işte onun gibi bişey yarı kırkından sonra işte mart başı diyorum ama babam daha şu gün gelsinler falan demedi:çok üzgünüm:
Anaaamm e kızım aynı bizim bu kadar olurkaydirigubbakcemile3 Bende Ablamın Doğum yapmasını bekliyorumkaydirigubbakcemile3

Anaaamm e kızım aynı bizim bu kadar olurkaydirigubbakcemile3 Bende Ablamın Doğum yapmasını bekliyorumkaydirigubbakcemile3
Babam biliyor benim çoktan ama önce bebek işi halolsun sonra demiş ahh ahhmafoldumben

aynen canım babam şimdi yengemi düşünmüyor yani ilk göz benim üstümde
bizim 1-2 haftaya kadar sanırım doğar bebecğimiz yılbaşına onunla giricez :emir_bebek:
Sizin ne kadar kaldı canım bakalım doğuma

aynen canım babam şimdi yengemi düşünmüyor yani ilk göz benim üstümde
bizim 1-2 haftaya kadar sanırım doğar bebecğimiz yılbaşına onunla giricez :emir_bebek:
Sizin ne kadar kaldı canım bakalım doğuma
Bizim Şafak 2kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Back