• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Bu Yaz Veya Sonbahar İsteneceklerin Alanı (Haydi kızlar Yardımlaşalım)

• Konu Sahibi Konu Sahibi askmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok Yok Teyze oluyorum ben kuşummkaydirigubbakcemile2
Sağlıkla kucağımıza alalım ohhh yarın akşama sıkıcam her yerini bigüzel:):)

Biliyorum canım dün konuşmuştuk hatta bebekten sonra istemeye gelecekler.
sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

ben 5 yıldır teyzeyim dünyanın en güzel duygularından birii:emir_bebek:

o çok farklı be kuşummm ama olsun sende hala olacann halanında farkı yoktur kii

Kızlarr bebeğimiz geldi dün çok tatlı kuzum pamuk prenses gibi:nazar::nazar::nazar: allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah

evet ladycimm seni unutmuşuz kuşummm
bu arada kıslar canım sıkıldı sizle paylaşayımm benim sevgilim polis adayı bilenler bilir haziranda eğitime gidecek bu dönemde eğitime giden arkadaşalrının tayinleri hep doğu çıkmış canımız sıkıldı yaaaa bizede 3 büyük il çıkıyor genelde diyorlardı,:delphin::delphin::delphin:

cnm benm erkek arkadaşımda polis 1 yıllık seni çok iyi anlıyorum...Bize de bi sürü şey söylemişlerdi ama istanbula atandı.Hayırlısı olur inş...vereliniortak

cnm benm erkek arkadaşımda polis 1 yıllık seni çok iyi anlıyorum...Bize de bi sürü şey söylemişlerdi ama istanbula atandı.Hayırlısı olur inş...vereliniortak

canım allah analı bablı büyütsün sağlık sıhhat versin
senle aynı konunmdayız desene istanbuldada zormuş polislik canım siz istanbuldamı oturacaksınız

dimi canım eeee gelsin bebek gelsin sözopuyorumnanaktan

gelsin kuşumm gelsin şu yüzükler parmağa girsin
gelinlikler üstümüze biçilsin,
düğünümüzde şarkılar türküler söylensin
evimiz döşensin
bebişlerimiz de kucağımıza gelsinnn:asigim::asigim:

evimiz döşensin

:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:
Şimdi sadece söze kitlendim ben hiç düğün aklıma bile gelmiyor :roflol:
Yarın kısmetse alyans alıcaz daha var ama alalım dedik-tatlicadiarzu-

evimiz döşensin
Aminnnnnnnnnn:Saruboceq:

ahhh bizimkinde tık yok ciddileşsin öle alacakmışız ya bizden biri görürse ne olurmuşş nederlermiş ay bu adam beni öldürüyorrrrrrrrrrr

Kızlar bugün nişan için elbise baktık.alyansta beğendik bilezikte..Birde kolye aldık.
Nişan mekanını ayarlıyamadık evde olacak.bir elbise beğendim ama sizce evde giyilirmi

Kızlar bugün nişan için elbise baktık.alyansta beğendik bilezikte..Birde kolye aldık.
Nişan mekanını ayarlıyamadık evde olacak.bir elbise beğendim ama sizce evde giyilirmi

kuzum hayırlı olsunn aldıkların tatlım bence bu elbise giyilie çünkü bende bunu beğeniyordummmkaydirigubbakcemile5

kızlar bugün nişan için elbise baktık.alyansta beğendik bilezikte..birde kolye aldık.

http://urlal.com/dqqf

bu elbısenın aşığıyım bn...bu olurmu dye soruosn bıde..elbette olr..hele evdeyse tam uygun bence cnmm .. Ne zman nısan kısmetse?
bunu dıkmesı ıcn bı modaevıne fyat sordm 600 tl dedı..ama bıraz sosyete bı moda evıydı.belkı sn 400e flan dıktıreblrsn cnm bska yrde yda dha uyguna

Nişan için tam bir tarih konmadı.30 Ocak veya 6 şubat..Bizim tercihimiz 6 Şubat..

Elbisenin üstünü bundan yaptıracam..altı farklı bi elbiseden olacak.Diktireceğim yer tanıdık fiyatta kolaylık sağlayacaklar..Bide illa bu kumaşı kullanıcam diye bişey yok bu modelde farklı bir kumaş kullanabilirim.Resimleri verdim bakalım dikimevi ne diyecek..

Renk konusunda kararsızım aslında bu renkmi yoksa koyu kırmızımı karar veremiyorum

Back