• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu yaz tatile nereye gidiyorsunuz?

Allah nasip ederse eşimle birlikte memleketlerimize gideceğiz. 5 yıllık evliyim doğru dürüst köylerimize gidemedik. önce Samsuna gidip 4 gün falan kalacağız sonrada Kastamonu ya gideceğiz inşallah. Temmuzun 7 si gibi çıkmayı planlıyoruz. Herkese şimdiden iyi tatiller, iyi eğlenceler.

Allah nasip ederse eşimle birlikte memleketlerimize gideceğiz. 5 yıllık evliyim doğru dürüst köylerimize gidemedik. önce Samsuna gidip 4 gün falan kalacağız sonrada Kastamonu ya gideceğiz inşallah. Temmuzun 7 si gibi çıkmayı planlıyoruz. Herkese şimdiden iyi tatiller, iyi eğlenceler.

memleket havası iyi gelir :66: sanada iyi tatiller, iyi eğlenceler tatilinin güzel geçmesi dileğiyle :64::64:

çeşmeye gidicez arkadaşlarımla 6 yıldır tatil yapmıyordum inanılmaz heyecanlanıyorum aklıma geldikçe :9: bu pazar uçucam Allah nasip ederse
darısı tüm tatile gitmek isteyenlere

2 senelik evliyim tatile iki senemdede gitmiştim balayına antalya geçen sene bodrum ama bu sene gidemiyoruz malesef::14: tüm tatile gidicek arkadaşlara iyi eglenceler dilerim.gidemeyenlerin yerinede gezin:58::58::58:

altınoluk ahhh ah kaç yıl oldu gitmeyeli tek sevmediğim yönü denizin dibi taşlıktı acaba hala öylemi.. deniz suyua buz gibi offf şimdi ne güzel gelirdi

ben bu yaz çalışıyorum :60:

Çalışanlar kıskanmasın ama ben Nisan dan beri yazlıktayım zaten. Çalışırken, maddi duruma göre pansiyon, otel, tatil köyü hepsini hallettik çok şükür, şimdi yazlık ev ortamı çok güzel geliyor bana, başka yer aramıyorum. Tek derdim sıcak, ama bereket nem yok.

Herkese iyi tatiller.........

Gittik geldik biz,aşırı sıcaklara tahammülümüz yok,o nedenle tam zamanında gittik geldik,

Kumluca,Kaş,Dalaman,Sarıgerme,o taraflardaydık
....:31:

Bilmem...
Aslında izin bile almayacaktım da müdürüm çok ısrar etti.:16:
Plansızım bu sene.
Artık bilumum aquaparkları gezerim.:32:
Emin değilim,belki de bir iki günlük annemlerin yazlığına giderim.

Son düzenleme:
Back