bu yaz neler yapmayi düşünüyorsunuz?

bool bol güneş kum ve sahil düşünüyorum, bu sene çok yoruldum gerçekten tatile ihtiyacım var :7:
gideceğimiz günü iple çekiyorum ......

ayyy canım ben ne desem ki şimdi seni rahatlatamam çünkü hiç hoş bişe değil canın yanıyo hep düşünüyorsun kafayı yicek gi oluyorsun neredeyse.. ama bizimki az kaldı çok şükür hatta bitti sayılır şafağımız 39...bide askerinin gittiği yere bağlı bu durum işte o zaman insan kafayı yerrr benimki kıbrısta yapıyor askerliğini...

Kısa donem yapar sevgilim de zor gene de:( evet yer de cok önemli ya off .S zor günler kapida

Kısa donem yapar sevgilim de zor gene de:( evet yer de cok önemli ya off .S zor günler kapida

ama geçiyor tabi bu günler de biraz zor olsada enn sonunda kavuşmak var mutlu olmak var geçmeli bi şekilde....inşallah seninkide iyi bir yere düşer de o yönden rahat edersin birazcık için rahat olur en azından canım

ama geçiyor tabi bu günler de biraz zor olsada enn sonunda kavuşmak var mutlu olmak var geçmeli bi şekilde....inşallah seninkide iyi bir yere düşer de o yönden rahat edersin birazcık için rahat olur en azından canım

Valla tatlim ama Allah karışık yerlere dusen askerlerimize de yardımcı olsun onlara da cok üzülüyorum

Dedecim hasta cok hasta sayılı günleri kaldi bu yaz biz onunla ugrascas o yüzden evimdeyim ben bi yere gidemicem:( ramazan da erken geliyor sonra da okul ışte

ay tatlım kusura bakma bilmiyordum =( çok üzüldüm allah sabırlar versin, ne denir böyle bir durumda bilmem ki.....
allah yardımcınız olsun....

önce Antalya'ya eşimin yanına evimize gidiyorum:16:

sonrada Bodrum'a tatile gidiyoruz ağustos ayında:16:

eylül ayı içinde 3günlük ya Yunan adaları yada Kapadokya tatili planlıyoruz:31:

ımsss yazın önce evimin salonunda 3 gün geçirecem sonra ordan mutfak tarafına şöyle bi uğrayıp yatak odasına ziyarete gitcezz....bunalırsak balkon adalarında çay keyfi yaparız:))))

ımsss yazın önce evimin salonunda 3 gün geçirecem sonra ordan mutfak tarafına şöyle bi uğrayıp yatak odasına ziyarete gitcezz....bunalırsak balkon adalarında çay keyfi yaparız:))))

Kız Allah senin canını almasın e mi :) aynen vala ben de öyleyim ya annem yaz temizligi yapar ramazan falan uğraş dur bizim balkon adası da pimapenli ya ben telefon adasına seyahet yapıyorum bol bol :)

Dükkan da çalışıp evde dinlenmeyi düşünüyorum ve de annemler denize gitmesin lütfen diye bol dua etcem gitsinlerde beni almasınlar diyede olabilir:1:

Back