bu yaz neler yapmayi düşünüyorsunuz?

mmmerrrvvve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
939
4
0
İzmir
Kızlar bu yaz planinizda ne var başka yerlere mi gideceksiniz memleketinizde misiniz deniz mi tercihiniz gezmek mi yoksa evde oturmak mi yoksa evleniyo musunuz çocuk mu bekliyosunuz evde film izleyip müzik mi dinleyeceksiniz ? Yoksa yaz temizligi mi yapacaksiniz:)) hadi buyrun bana da akıl verin memleketimden başka yere gitme imkanım yok kendi mekanimda neler yapabilirim? Şimdiden iyi tatillerrrrrrrr:) :)

Son düzenleme:
bu yaz evdeyiz biz.malum aşağıda yazıor.o sıcaklarda dışarı çıkarsam bumm patlarm heralde.2 günlük tekirdağ a ya gtcez o da düğün için.seneye inş.bebemide alıp bi avşa yaparz inş :39::39::39::39::39::39::39::39::39:

bu yaz evdeyiz biz.malum aşağıda yazıor.o sıcaklarda dışarı çıkarsam bumm patlarm heralde.2 günlük tekirdağ a ya gtcez o da düğün için.seneye inş.bebemide alıp bi avşa yaparz inş :39::39::39::39::39::39::39::39::39:

Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin canım:-) aman dikkat et bu yaz da boyle oluversin:)))

bu yaz ankaradayım.deniz olan yerden olmayan yere gidecem:27::27::27::27:eve döndüğümde ehliyet alcem işe girecem:27::27:inşş:16::16:

walla canım benim büyük planlarım var :17: önce memleketim orduya sonra geldikten sonra benim düğünnüm :17: bide şuan asker yolu bekliyorum.....

Allah kısmet ederse tercih dönemiyle boğuşacağım
Sonra şehir değiştirme telaşı v.s
Yazlık,tatil matil yok

Bu yaz 1 ayligina ABD'den Turkiye'ye geliyorum. 3 senedir gelmedim, heyecan doruklarda. :8: Istanbul, Izmir, Antalya, konserler vedaha fazlasi... Yapabilecegim kadar tatil yapcam. :52:

Ben Kıbrısta yaşıyorum. Herkes buraya tatile gelecek bende Konya'ya gideceğim :) Yani millet gider mersin'e ben gider tersine hesabı :1: Napayım çok sıcak dayanamıyorum...

Taşınmayı düşünüyorum,iş değiştirmeyi düşünüyorum bu gibi işlerden zaman bulabilirsem memleketime gitmek istiyorum 1 hafta ailemle... 6 senedir gidemedim :31::31::31:

Asker yolu beklemek nasıl :( ben sevgilimi göndermek istemiyorum hic:(

ayyy canım ben ne desem ki şimdi seni rahatlatamam çünkü hiç hoş bişe değil canın yanıyo hep düşünüyorsun kafayı yicek gi oluyorsun neredeyse.. ama bizimki az kaldı çok şükür hatta bitti sayılır şafağımız 39...bide askerinin gittiği yere bağlı bu durum işte o zaman insan kafayı yerrr benimki kıbrısta yapıyor askerliğini...

Önce İzmir,ordan Çeşme.Sonra eylül ayında Bodrum.Eşimin iş durumuna göre de nasipse Prag...

Back