- 27 Mayıs 2009
- 1.372
- 1
- 41
Canlarım ben çıkıyorum.hazırlık yapmam gerekiyor.
Bu arada hayırlı cumalarr.
Artık haftaya görüşürüz inşallah öptüm hepinizi...
iyieğlenceler tatlişkom görüşürüz kib
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canlarım ben çıkıyorum.hazırlık yapmam gerekiyor.
günaydın tatlımboşver chabliscim dediğin gibi onlar tatlı yorgunluklar en azından iş stresi yok :dance:
ben bu sene kocişim olmadan tatil yapıcam ıspartaya gidicem annemde orda şuan beni bekliyor babanneler ananeler hepsi bekliyo tatilde evde oturmanın bir anlamı yok napalım kısmet böleymiş:sm_confused: ne güzel siz eşlerinizle olucaksınız benimki işlerinin yoğunluğundan gelemiycek tamda yumurtlama zamanıma denk geliyor sanırım önümüzdeki ayda birşey olmaz bende senağlama
bir türlü diyemedim bugün :)) gözün aydın arkadaşım, en azından kafan rahatladı :lepi:Canlarım ben çıkıyorum.hazırlık yapmam gerekiyor.
iyi tatiller canım bol eğlencelerrr öpüyorum bende opuyorumnanaktanCanlarım ben çıkıyorum.hazırlık yapmam gerekiyor.
çok şükür dilaracım..
testler temizmiş Allah'tan.. ne zaman nasipse o zaman gelecek öyleyse..
Rabbim sana 1 melek vermiş ya buna şükür.. diğeri de gelir elbet a.s
evet başka yerde olmak da etkiliyor cidden. ya da gizli olmak zorunda kalınca daha cazip geliyor herhalde :kedi:kaydirigubbakcemile3
çok geçmiş olsun tatlımm :teselli:kızlar günaydın hayırlı cumalar ben kum döküyormuşummmm
sanada hayırlı cumalar canım kendine çok iyi bak iyi tatillerr :a015:Canlarım ben çıkıyorum.hazırlık yapmam gerekiyor.
inşallah canım inş. :Saruboceq:olsun canım kısmet bak dilara da eşinden uzaktı bu ay 1 hafta beraberlerdi ama olmuştu. Allahtan geliyor böyle şeyler.olmadı gelecek ay çalışırsınız :lepi:
havası iyi gelir ikimizede inş. bilmiyorum ama çok seviyorum benn orayı :lepi: enerjimi toplamış bir şekilde gelirim en azından enerjimide eşime yansıtırımmm :jeyyar::jeyyar
günaydın tatlım
hımm eşinin gelememesi üzücü.. gelseydi iyi olacaktı ama nasip..
bende ıspartaya gidiyorum bu arada :jeyyar:
dilaracım çok geçmiş olsun kendine dikkat et hayırlısı neyse o olsun bitanem
dilaracım, çok geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın inşallah. en azından hamile kalabilemnde problem yokmuş. için rahat olsun. kaynağı yine sende, yine olur inşallah.düşüklerin nedeni ne canım;?araştırdılar mı?[/
Günaydın kızlar biraz geç kaldım bugün kusuruma bakmayın işlerimin yoğunluğundan
canımm iyiyim sağol kendime geldim biraz daha a.s.
boşver canım yaaa sen kapat kapını keyfine bak :teytey:
amin canım inşallahh sanada çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş üzme kendini :çok üzgünüm:
boşver chabliscim dediğin gibi onlar tatlı yorgunluklar en azından iş stresi yok :dance:
ben bu sene kocişim olmadan tatil yapıcam ıspartaya gidicem annemde orda şuan beni bekliyor babanneler ananeler hepsi bekliyo tatilde evde oturmanın bir anlamı yok napalım kısmet böleymiş:sm_confused: ne güzel siz eşlerinizle olucaksınız benimki işlerinin yoğunluğundan gelemiycek tamda yumurtlama zamanıma denk geliyor sanırım önümüzdeki ayda birşey olmaz bende senağlama
tabiii inş. :lepi:havası iyi gelir ikimizede inş. bilmiyorum ama çok seviyorum benn orayı :lepi: enerjimi toplamış bir şekilde gelirim en azından enerjimide eşime yansıtırımmm :jeyyar::jeyyar
Allah razi olsun kizlar
ne akıllıymış kızın bak maşallahh :1hug:Kizlar cok sagolun yaaa... valla biraz olsun nesem yerine geldi sizlerle... Ben kizim icinde cok üzüldüm.. ama kizim gelmis dün bana kendi dedi Anne Allahin dedigi olur. Demekki öyle daha hayirliydi diye.
Kizlar iyiki o dogmus yaaa... Rabbime bin kere sükürrr.
maşaallah ...Kizlar cok sagolun yaaa... valla biraz olsun nesem yerine geldi sizlerle... Ben kizim icinde cok üzüldüm.. ama kizim gelmis dün bana kendi dedi Anne Allahin dedigi olur. Demekki öyle daha hayirliydi diye.
Kizlar iyiki o dogmus yaaa... Rabbime bin kere sükürrr.
kızlar az önce eşim aradı. haberler hiç iyi değil. burdan okudklarım başıma geldi.varikosel varmış. ameliyat demiş. dhaba başka tahliller de istemiş. şimdi onları yaptırıyor. bence siz de eşlerinizle bu konuda konuşun. kendimiz gidiyoruz hep doktora.onları düşünmüyoruz. ben şimdi varikosel ne onu araştırıyorum.okuduğum kadarıyla tedavisi olan birşey.ama planlarımızı ertelemk gerekecek sanırım.
sağolun kızlar. çok fazla üzülmedim. çünkü buradan okuyordum, ameliyattan bir ay sonra bile hamile kalan oluyor. bazılarında bir tane bile canlı sperm olmuyormuş. Allah korusun öyle birşey değil en azından. yalnız eşim tedirgin. ameliyat lafını duyunca ürkmüş. hastanede yatmadan oluyormuş bu ameliyatta. işte çevreye ne deriz, ameliyat masrafları çalıştığı kuruma gelir, neden olduğu ortaya çıkar gibi endişeleri var. eve gelince akşama konuşuruz, kafana takma,aileden kimseye söylemeyiz falan dedim.