Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

herkese merhaba,
buradaki yazıları hep okuyorum fakat hiç yazmamıştım. bende bu yaz hamile kalmak isteyenlerdenim.
inşallah bu yaz olur. 6 yıl oldu evleneli. vakti geldi gibi bebişim. hem çokda istiyorum.

herkese merhaba bende 3 yıllık evliyim son 6 aydır bebek deniyoruz

bu ay ovulasyon testi kullandım şu gülen yüz çıkanlardan 14-15 güldü .. dün yada bugün regl olmam lazım test aldım ama korkudan yapamıyorum..

bu ay ovulasyon testi kullandım şu gülen yüz çıkanlardan 14-15 güldü .. dün yada bugün regl olmam lazım test aldım ama korkudan yapamıyorum..

yapsana canım daha neyi bekliyorsun. ben de kullandım ovulasyon testi. geçen pazartesi günümdü. çift koyu çizgiyi yakaladım. bugün tekrar yaptım. tekrar çift çıktı.bu hamilelik belirtisiymiş. hala ovulasyon testin varsa sen de bir dene bakalım. ne olcak?benim çıktı ama yine de bu konuda kesin bir bilgi bulamadım. ama senin yerinde olsam 10 kere hamilelik testi bilem yapmıştım.

herkese merhaba,
buradaki yazıları hep okuyorum fakat hiç yazmamıştım. bende bu yaz hamile kalmak isteyenlerdenim.
inşallah bu yaz olur. 6 yıl oldu evleneli. vakti geldi gibi bebişim. hem çokda istiyorum.
hoşgeldinn
demek bu zamanı seçtiniz, hayırlısı olsun inş. Allah aratmasın
sen de hoşgeldin ducks,
sakin ol ve stres yapmamaya çalış, yaşayacaklarımızı stres yaparak değiştiremeyiz ki aksine stres yaparak erteleriz bebişlerii
biraz daha sabretmelisin.. bakmak için erken olabilir...

evet haklısın stres yapmamak lazım diğer aylar böyle stres yapmadım ama bu ay testi kullandığım için sanırım fazla beklentim var..

e o zaman duramazsın yapmadan, öyleyse yap istersen
hayırlısı olsun, ama sakin ve vakar ol
zamanını bekliyor sanırım :)

eşim gelsin öyle yaparım artık..inşallah sonuç beklediğim gibi olur..

cts 1-2 damla lekelenme oldu biraz oda umutlandırdı açıkçası oluyomuş bu hatta çok üzüldüm oldum sandım ama devamı gelmedi

hoşgeldin canım sen de. 6 yıl mı?bebek vakti gelmiş de geçiyor bile.çok beklemişsin.

hoşbulduk teşekkür ederim.

23 yaşında evlenmiştim. ilk önce ben büyüğüm ondan sonra bebek büyütürüm dedim hep. ama sanırım birazcık geç kaldım gibi. gerçi polikistik overimde var. onun için temmuzda tedaviye başlıcam. doktor adetinin 2 veya 3 günü gel dedi. hayırlısı bakalım.

X