Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım kafanı hiç bulandırma.. bence düz hesap adetinin başlama gününden itibaren 14 gün say 14. günü yumurtlama günü oluyor normalde a.sevet canım normalde öyle olması lazım ama biliyorsun benim 32 gün sürüyor bir de kafam karıştı adet geciktiği zaman yumurtlama da mı gecikmiş oluyor yoksa yumurtlama hep aynı zamanda olup stresten falan sadece adetmi gecikiyorCADIARZU
çünkü yumurtlamadada gecikme oluyorsa bu ay çok zor hesaplamam :umursamaz:
inş. hoşgeldin aramızaaben kendime göre bir çizelge oluşturuyorum her ay bu ay 15 haziranda hastalandım 28 - 29 gün benim adet süreçim 12 - 13 temmuzda hastalanmam gerekiyor normalde ki inşallah olmam :)) 15 haziran ve 13 temmuz tarhilerinin tam ortası yani sondan 14 baştan 14. gün ( 26 - 27 - 28 - 29 - 30 haziran ve 1 - 2 temmuz ) bu aralar yumurtlama tarihim benim ilişkişi bu günlerde yoğunkluk verip boşluk bırakmıyoruz diğer zamanlar ise yine boş geçmeden 1 gün ara ile sperm kalitesi için ilişkide bulunuyoruz bunu ilk defa haziran ayında gerçekleştirebildik diğer aylara nasip olmadı umarım bundan sonra ki ay boş geçmez :)
sağol canım opuyorumnanaktansenin 16. gün şekerim
canım biz dimplecımla konuşmuştuk bunu bikaç ay geçsin olmazsa denemeyi düşünüyoruzkızlaarrr ovülasyon testlerinden hiç denediniz mi?
tatlım kafanı hiç bulandırma.. bence düz hesap adetinin başlama gününden itibaren 14 gün say 14. günü yumurtlama günü oluyor normalde a.s
sende bunun 2-3 gün öncesi ve sonrasını da değerlendirirsin
bu kadar takma bu günleri kafana :1hug:
a.s kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktancanım biz dimplecımla konuşmuştuk bunu bikaç ay geçsin olmazsa denemeyi düşünüyoruz
:roflol: tatlım benim çokk hoşsun yaa Şenizay dimi dimple yaa hani ben saymıyodum hiçbişey kafama göre takılcaktım iyi oldu hatırlattın arada sars beni böyle kendime getir Şeniz. saymıyorum ben yumurtlamam beni saysın :umursamaz:kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 ne demek canım benim sen beni kendime getircen ben de seni opuyorumnanaktan yok öyle stres yapmalar takık hatunlar gibi gezmeler daha yolun başında . biribirimizi dürtelim yoksa kendi kendimize kalırsak kafayı yeriz. bu arada yarın sen doktora gidiceksin dimi tatlım
a.s kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
:roflol: tatlım benim çokk hoşsun yaa Şeniz
tabii öyle
merak etme büyük bi zevkle sarsarım ben bırakmam peşini :mymeka:
ama zamanı gelince aynı görev seni de bekleyecek tamam mı kaydirigubbakcemile5
evet canım bir de başlayınca nolcaz ben düşünemiyorum. birbirimizi sakinleştirmemiz gerekcek gibi gelio bana yerimsenibenya hamile kalmak ne zormuş yamafoldumben daa hiç çalışmalara başlamadık:kedi: ama heyecanı yeter:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
evet tatlım yarın gidicem nasipse yerimseniben inş. herşey yolunda gider.. bana dua edin olur mu :kedi:kaydirigubbakcemile3 ne demek canım benim sen beni kendime getircen ben de seni opuyorumnanaktan yok öyle stres yapmalar takık hatunlar gibi gezmeler daha yolun başında . biribirimizi dürtelim yoksa kendi kendimize kalırsak kafayı yeriz. bu arada yarın sen doktora gidiceksin dimi tatlım
kesinlikleeee :lepi:ya hamile kalmak ne zormuş yamafoldumben daa hiç çalışmalara başlamadık:kedi: ama heyecanı yeter:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
canım allah söyletiyor inşallah buluşuruz ordada :Saruboceq:kızlar çok hoşsunuz vallakaydirigubbakcemile3 sizinle 2010 anneleri topiğinde olmak için can atıyorum
iyi akşamlar herkese. bugün yazamadım. yorgundum eve geldiğimde. yattım uyudum.
chabliss biz aynı gün adet olduk ayın 11inde. benim de bitti adet. hafta sonu yumurtlama günlerim başlıyor, yani çalışmalar da:)
hafta sonu testleri yapmaya da başlıycam.
evet tatlım yarın gidicem nasipse yerimseniben inş. herşey yolunda gider.. bana dua edin olur mu :kedi:
haklısın gerçektenn daha çokk ama çokk başındayızz cnm vereliniortak
Allah aratmasın bi dert vermesin de inş. öyle şeylere kafa takmayalım :1no2:
arkadaşlar merhaba
benim bir oğlum var 2. oğlum yolda. naçizane fikirlerimi belirtmek istedim. bu ovulasyon günü hesaplamaları için. bazılarınızın yanklış hesapladığını gördüğüm için lütfen ukelalık algılamayın. şimdi bir arkadaşımız 32 günde bir adet oluyomuş öle okudum o ovülasyon gününü hesaplarken 32-14= 18. gün tahmini oluyo ve bunun 5 gün öncesi 5 gün sonrası toplam 10 gün gün aşırı ilişki ile ihtimal büyüktür.
yada şöle oluyo atıyorum 29 da bir adet olan bir arkadaşımızın 29-14=15 . gün yani 10 ve 20. günler arası çalışma yapcak..... sorunuz olursa cevaplarım:)
kızlarrr kimse yok mu huhuuuuu dimple gelmedinmi daha doktordan