Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

aaaa yumurtlamadan bi gün öncemi ilişkiye girmek gerekio anlamadım yardımcı olur musunuz hee bide ben haziranın 2 sinde adet oldum yumurtlama günlerim nezaman hesaplayabılır mısınız bide yumurtlama günüm bitince ilişkiye girmemekmi lasım girmekmi lasımbiz bu ay bebek yapmaya karar verdik çok bi bilgim yok napmam gerektiğini ayrıntılı bilgi verir misiniz ben daha fazla bide demeden kaçayım en iyisi şimdiden tşk ler.....a.s.

bu senin kaç günde bi adet olduuna da bağlı iki adet olma tarihinin tam ortası gibi olduunu düşün ve iki-3 gün artı eksi olduunu düşün aslında geneli böyle olurmuş ama farklı zamanlarda yumurtlayan bile olurmuş hasta iken bile hamile kalan varmış çok garip aslında ama öyle

evet mantara çok iyi geliyormuş, vücuttan iltihap, toksin vb. atmada çok iyiymiş
ben balla karıştırdım ilk gün pek hoşuma gitmedi
önce öğütüyorum, sonra 1 tatlı kaşığı çirekotunu suyla beraber yutuyorum a.s
tansiyona ve şekere de iyi geldiği için akşam anneme babama, evdeki herkese içirdim kaydirigubbakcemile3

aaa ben de aldım zaten şimdi ofise gelirken ben de kullanıyım suyla yutarım. peki bal tarçın çörekotu gibi bunun da acaba yumurtlamaya kadarmı içilmesi gerekiyo. genelde herşey öyle yumurtlamaya kadarCADIARZU

aaaa yumurtlamadan bi gün öncemi ilişkiye girmek gerekio anlamadım yardımcı olur musunuz hee bide ben haziranın 2 sinde adet oldum yumurtlama günlerim nezaman hesaplayabılır mısınız bide yumurtlama günüm bitince ilişkiye girmemekmi lasım girmekmi lasımbiz bu ay bebek yapmaya karar verdik çok bi bilgim yok napmam gerektiğini ayrıntılı bilgi verir misiniz ben daha fazla bide demeden kaçayım en iyisi şimdiden tşk ler.....a.s.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. ne güzel kalabalık olduk sositososito
berrucum internette otomatik hesaplayıcılar var adetin düzenliyse aşağı yukarı tarihi gösteriyor canım. google dan ovulasyon hesaplama diye girdiğin zaman bir sürü çıkıyor. orda hamile kalmak açısından şansının en yüksek olduğu zamanı da gösteriyor. yumurtlama gününden sonra da ilişkiye girebilirsin tabi . hem yumurtlama gününün kaymış sarkmış olma ihtimali açısından hem de sadece çocuk yapmak için yapmıoruz sonuçta. ayda 5-6 günmü olcak o iş sadece kaydirigubbakcemile3:kedi:

chablisscim yutma sadece çiğne o zaman tüm tüm yutma çörek otunu

Bu kadar yumurtlamaya takıldık kızlar ama ya gÜnlerı tututuramıosak ..bıde acaba nınelerımız nasıl hamıle kaldı ah bı sorabılsek:):)kesın onlar bızler gıbı ayaklarını kaldırıp yatmıyordur:):):)

o zaman bu konuda derdi tasası takıntısı olan yokmuş. hatta testler falan da olmadığı için herkes anca 2 aylık olunca anlıyomuş hamile olduğunu bizde nerdeyse 2 günlükken anlıcaz o derece yani kaydirigubbakcemile3
fiziksel bir sorun yoksa rahat olmak hamile kalmayı kolaylaştırır stres zorlaştırır bu çok net bir dopru artık ama keşke doğru olduğu kadarda kolay olsa :sinifsinif:

aaa ben de aldım zaten şimdi ofise gelirken ben de kullanıyım suyla yutarım. peki bal tarçın çörekotu gibi bunun da acaba yumurtlamaya kadarmı içilmesi gerekiyo. genelde herşey öyle yumurtlamaya kadarCADIARZU
tatlım almakla iyi etmişsin a.s
bu çörek otunu hiç bir şikayeti olmayanlarda kullanıyor

kullanım süresü amaca göre değişir herhalde, eğer yumurta kalitesini arttırmak içinse arkadaşlar o güne kadar kullanılması gerektiğini söylemişti sanırım öyledir, tam bilgim yok bu konuda
ama diğer şikayetler içinse, faydasını görmek için en az 1 ay düzenli kullanılması gerekiyor

bu arada yeni gelen arkadaşlarımız aramıza hoşgelmişler alkisalkisalkis

yaaa kıslaarrr bişey soracağım.Adet olmaya 2-3 gün varken yumurtası oluşan var mı?

Bende çok soru soruyorum dimi?kaydirigubbakcemile3

evt var canım benim arkadaşım adetine 2-3 gün kala hamile kaldı hatta evlendiği gece hamile kaldıkaydirigubbakcemile3 nasılsa 2 gün var die sadece ilk gece korunmamışlar sonra korunmuşlar ama o gece hamile kalmış kızı 28 günlük şimdi olabilir yani

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah herkesin gönlünce olur bu hamişlik olayı bende çokkk istiyorum 2010 annesi olmak dün akşam haberlerde durağa bırakılmış bebek vardı annesi terk etmiş aman allahım ağla ağla içim çıktı biz göbeğimizi çatlatalım bazıları atsın şiddetle kınıyorum

evt var canım benim arkadaşım adetine 2-3 gün kala hamile kaldı hatta evlendiği gece hamile kaldıkaydirigubbakcemile3 nasılsa 2 gün var die sadece ilk gece korunmamışlar sonra korunmuşlar ama o gece hamile kalmış kızı 28 günlük şimdi olabilir yani

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah herkesin gönlünce olur bu hamişlik olayı bende çokkk istiyorum 2010 annesi olmak dün akşam haberlerde durağa bırakılmış bebek vardı annesi terk etmiş aman allahım ağla ağla içim çıktı biz göbeğimizi çatlatalım bazıları atsın şiddetle kınıyorum
Bebeklerini nasıl bırakabilirler ya.Böyle yapanları hiçbir sınıfa koyamıyorum ne insan ne hayvan:kızgın::kızgın::kızgın:

Ayyy canım ya belki benim öle olur.Çünkü adet düzenim bozuldu.Yumurtlamda bozulmuş olabilir.İki aydır görmediğim kocamı görecem o aşkla:eek: hamile:CüvCüv: kalırım belkimopuyorumnanaktan.

Allah ıslah etsin ne diyeyimm :1no2:
bende 2010 annesi olmak istiyorum çokk:asigim:
inş. hayırlısı ise hepimiz oluruz kaydirigubbakcemile5

Bebeklerini nasıl bırakabilirler ya.Böyle yapanları hiçbir sınıfa koyamıyorum ne insan ne hayvan:kızgın::kızgın::kızgın:

Ayyy canım ya belki benim öle olur.Çünkü adet düzenim bozuldu.Yumurtlamda bozulmuş olabilir.İki aydır görmediğim kocamı görecem o aşkla:eek: hamile:CüvCüv: kalırım belkimopuyorumnanaktan.

keşkem 1 hafta önce gelseydi:KK70::KK70::KK70:tam yumurtlama zamanı ve o özlem var yaaaa aallllaaahhhhhhhh :KK70::KK70::KK70::KK70:

Allah ıslah etsin ne diyeyimm :1no2:
bende 2010 annesi olmak istiyorum çokk:asigim:
inş. hayırlısı ise hepimiz oluruz kaydirigubbakcemile5

aaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ooooo o zaman bu iş tamamdır inşallah cnm gönlünce olur umarım 2010 anneleri topiğindede yazarız bülekaydirigubbakcemile2

ooooo o zaman bu iş tamamdır inşallah cnm gönlünce olur umarım 2010 anneleri topiğindede yazarız bülekaydirigubbakcemile2

Ayy canım sana Allah mı söyletiyorkaydirigubbakcemile3 İnşallah:Saruboceq:.Buraya yazan herkes 2010 anneleri topiğinde de yazar:nazar:.Böle bebişlerimizi:ecrin_bebek: konuşuruz.Ayyyy ne güselllopuyorumnanaktan

X