Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

tabi burdaki arkadaşlıımıza orda da devam ederiz ne güseellll

kızlar düşündükçe heyecanlanıyorum böle kocaman bi göbişle hayal ediyorum kendimi sıcacık misss kokulu bi veledle sonra kucağımda allahım nasip ederse her anımızda yazışmaya devam edelim çok iyi birer anne olalım kızlarrrr çokkk iyi evlatlarımız olsun akıl sağlığı ruh sağlığı beden sağlığı yerinde hep iyiki senş doğurmuşum dieceğimizzzzzzhihoyyyt

inşalllaaaahh güzel allahım amiiiinnnnn çok güzel bi dilek buuuuuuuu
dbernat ço güzel bi dilek inşallah bu ay hamile olduumuzu öğreniriz

:):):) koyver gİtsİn dİosun yanİİ
kaydirigubbakcemile3 aynen öyle canım
canım ben en iyisi bu ayı bir geçiyim bakiim zaten yumurtlama günü falan şaştım artık bu ay olmazsa gelecek ay ot çer çöp olayına giriyim zemuszemus
canım inşallah o özlemle bebiş gelir size :Saruboceq:
cnm burdaki topiclerden birisinde 12 gün kullanılacağı yazıordu sabah akşam ben 5.günümdeyim
sağol tatlım gelecek ay denicem bende inşallah gerek kalmaz :sinifsinif:
Ayy canım sana Allah mı söyletiyorkaydirigubbakcemile3 İnşallah:Saruboceq:.Buraya yazan herkes 2010 anneleri topiğinde de yazar.Böle bebişlerimizi:ecrin_bebek: konuşuruz.Ayyyy ne güselllopuyorumnanaktan
ayyy inşallah topluca o topice transfer olalım
ay dtbenatcım ne güsel anlatmışsın bend e çok özendim şimdi bak :CüvCüv:
inşallah bebeklerimizin mamalarını da konuşup tartışırız böyle seneye hihoyyyt

valla canım benim adetim yeni bitti daha benim belirti işlerine daha çoooook var mirmirmirmir

chablissscim sen 11inde adet olmuştun dimi ben12si ya hala bitmedi

aminnnn inşaallahh arkadaşım ya alkisalkisalkis Şeniz :CüvCüv:

chablisscim eğer adetin bittiyse bikaç gün sonrası en verimli günlerin demektir :jeyyar:

inşalllaaaahh güzel allahım amiiiinnnnn çok güzel bi dilek buuuuuuuu
dbernat ço güzel bi dilek inşallah bu ay hamile olduumuzu öğreniriz

kuşum ben hesapladım 16 eylülde hamile kalmam lazım allah nasip ederse siz başı çekin ben katılırım :teytey:

niye eylüle kadar bekliceksin cnm

tatlışım folic aside yeni başladım yazı geçirelim tatilimizi yapalım hem eylülde hamiile kalırsam hele 16 sında 9 haziranda yani dgünümde bi oğlum olabilir çin takvimine göre bide yaz bebeğiyim bende kocişimde öle olsun istiyoruz ondanzemuszemus

8 ay oldu her ay'a umut bağladım en büyüğünüde bu yaz'a Allah dualarımı kabul eder inşallah haziran olmadı mağalesef haziranın 15 de hastalandım 1. yılımız yeni doldu evliliğimde, sizinle bu süreci paylaşmak istedim, adetlerim düzenli şükür ama için rahat olsun diye yinede bu hafta doktora gideceğim kafam rahat olsun istiyorum umarım bir sorun çıkmaz kızlar Allah isteğen herkeze nasip eder inşallah güzel müjdeler vermeyi nasip eder inşallah

chablissscim sen 11inde adet olmuştun dimi ben12si ya hala bitmedi
evet canım 11 iydi bu ay bir gün erken bitti benim de
chablisscim eğer adetin bittiyse bikaç gün sonrası en verimli günlerin demektir :jeyyar:
evet canım normalde öyle olması lazım ama biliyorsun benim 32 gün sürüyor bir de kafam karıştı adet geciktiği zaman yumurtlama da mı gecikmiş oluyor yoksa yumurtlama hep aynı zamanda olup stresten falan sadece adetmi gecikiyorCADIARZU
çünkü yumurtlamadada gecikme oluyorsa bu ay çok zor hesaplamam :umursamaz:

canım inşallah herşey yolunda çıkar doktorda. hoşgeldin aramıza bu yaz ve bu forum hepimize uğur getirsin :lepi:

ben kendime göre bir çizelge oluşturuyorum her ay bu ay 15 haziranda hastalandım 28 - 29 gün benim adet süreçim 12 - 13 temmuzda hastalanmam gerekiyor normalde ki inşallah olmam :)) 15 haziran ve 13 temmuz tarhilerinin tam ortası yani sondan 14 baştan 14. gün ( 26 - 27 - 28 - 29 - 30 haziran ve 1 - 2 temmuz ) bu aralar yumurtlama tarihim benim ilişkişi bu günlerde yoğunkluk verip boşluk bırakmıyoruz diğer zamanlar ise yine boş geçmeden 1 gün ara ile sperm kalitesi için ilişkide bulunuyoruz bunu ilk defa haziran ayında gerçekleştirebildik diğer aylara nasip olmadı umarım bundan sonra ki ay boş geçmez :)

tamam da emelistan bi program var biliyorsun ondaki ile bu yöntem tutmuyor

Evet Şu netlerdekı yumurtlama programlarındanmı sÖz edıyorsun canım onlar tutmuyor zaten bılıyorum ama adet tarıhlerım ŞaŞmıyor benım 28 - 29 gÜn doktorum bana takvımden bak tam ortası olan tarıh senın yumurtlama tarıhlerın demıŞtı bu yÖntemle uyguladım bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…