kaydirigubbakcemile3 aynen öyle canım:):):) koyver gİtsİn dİosun yanİİ
canım ben en iyisi bu ayı bir geçiyim bakiim zaten yumurtlama günü falan şaştım artık bu ay olmazsa gelecek ay ot çer çöp olayına giriyim zemuszemus
tatlım almakla iyi etmişsin a.s
bu çörek otunu hiç bir şikayeti olmayanlarda kullanıyor
kullanım süresü amaca göre değişir herhalde, eğer yumurta kalitesini arttırmak içinse arkadaşlar o güne kadar kullanılması gerektiğini söylemişti sanırım öyledir, tam bilgim yok bu konuda
ama diğer şikayetler içinse, faydasını görmek için en az 1 ay düzenli kullanılması gerekiyor
bu arada yeni gelen arkadaşlarımız aramıza hoşgelmişler alkisalkisalkis
canım inşallah o özlemle bebiş gelir size :Saruboceq:Bebeklerini nasıl bırakabilirler ya.Böyle yapanları hiçbir sınıfa koyamıyorum ne insan ne hayvan
Ayyy canım ya belki benim öle olur.Çünkü adet düzenim bozuldu.Yumurtlamda bozulmuş olabilir.İki aydır görmediğim kocamı görecem o aşklahamile:CüvCüv: kalırım belkimopuyorumnanaktan.
sağol tatlım gelecek ay denicem bende inşallah gerek kalmaz :sinifsinif:cnm burdaki topiclerden birisinde 12 gün kullanılacağı yazıordu sabah akşam ben 5.günümdeyim
ayyy inşallah topluca o topice transfer olalımAyy canım sana Allah mı söyletiyorkaydirigubbakcemile3 İnşallah:Saruboceq:.Buraya yazan herkes 2010 anneleri topiğinde de yazar.Böle bebişlerimizi:ecrin_bebek: konuşuruz.Ayyyy ne güselllopuyorumnanaktan
ay dtbenatcım ne güsel anlatmışsın bend e çok özendim şimdi bak :CüvCüv:kızlar düşündükçe heyecanlanıyorum böle kocaman bi göbişle hayal ediyorum kendimi sıcacık misss kokulu bi veledle sonra kucağımda allahım nasip ederse her anımızda yazışmaya devam edelim çok iyi birer anne olalım kızlarrrr çokkk iyi evlatlarımız olsun akıl sağlığı ruh sağlığı beden sağlığı yerinde hep iyiki senş doğurmuşum dieceğimizzzzzzhihoyyyt
aminnnn inşaallahh arkadaşım ya alkisalkisalkis Şeniz :CüvCüv:kızlar düşündükçe heyecanlanıyorum böle kocaman bi göbişle hayal ediyorum kendimi sıcacık misss kokulu bi veledle sonra kucağımda allahım nasip ederse her anımızda yazışmaya devam edelim çok iyi birer anne olalım kızlarrrr çokkk iyi evlatlarımız olsun akıl sağlığı ruh sağlığı beden sağlığı yerinde hep iyiki senş doğurmuşum dieceğimizzzzzzhihoyyyt
inşalllaaaahh güzel allahım amiiiinnnnn çok güzel bi dilek buuuuuuuu
dbernat ço güzel bi dilek inşallah bu ay hamile olduumuzu öğreniriz
niye eylüle kadar bekliceksin cnm
allah gönlünüze göre versin cnm
saol bitanem hepimizim hem yazın hergün yıkarız mislerrr gibi amanda amanopuyorumnanaktan
evet canım 11 iydi bu ay bir gün erken bitti benim dechablissscim sen 11inde adet olmuştun dimi ben12si ya hala bitmedi
evet canım normalde öyle olması lazım ama biliyorsun benim 32 gün sürüyor bir de kafam karıştı adet geciktiği zaman yumurtlama da mı gecikmiş oluyor yoksa yumurtlama hep aynı zamanda olup stresten falan sadece adetmi gecikiyorCADIARZUchablisscim eğer adetin bittiyse bikaç gün sonrası en verimli günlerin demektir :jeyyar:
8 ay oldu her ay'a umut bağladım en büyüğünüde bu yaz'a Allah dualarımı kabul eder inşallah haziran olmadı mağalesef haziranın 15 de hastalandım 1. yılımız yeni doldu evliliğimde, sizinle bu süreci paylaşmak istedim, adetlerim düzenli şükür ama için rahat olsun diye yinede bu hafta doktora gideceğim kafam rahat olsun istiyorum umarım bir sorun çıkmaz kızlar Allah isteğen herkeze nasip eder inşallah güzel müjdeler vermeyi nasip eder inşallah