Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

herkese günaydın arkadaşlar sağlıklarrr folic asid bende iştah açtı herkesin bünyesi farklı sanırım bende çözümü buldum gece yatarken 3ünü birden içiyorum zemuszemus perşembe genel kontrol için dra gidicem kocişim gidelim diip duruyo
sanırım bende de ...
haftasonu yediklerimin haddi hesabı yok :1no2: sözde gebelik öncesi 6 kg vermiştim 2 sini geri almışım :kedi:
ben de perş. smear sonuçlarımı almaya gidicem nasipse a.s
hadi hayırlısı bakalım alkisalkisalkis

bu arada bernatcımm kocacımın eline tutuşturdum dün folik asit tabletini :roflol:
her gün bir tane alıcaksın sen de dedimm :eek:lmaz: :)))

bu arada bernatcımm kocacımın eline tutuşturdum dün folik asit tabletini :roflol:
her gün bir tane alıcaksın sen de dedimm :eek:lmaz: :)))

iyi ettin kuşum bende söledim dra gidelim bakalım o ne dicek kocam ben ramboyum gerek yok folic molik dedi kaydirigubbakcemile3

selam kızlar herkese iyi haftalar...
girmedim h.sonu maşşallah baya yol almış burası. yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz.
ya kocalara da mı içircez bu folik asidi amannnn ilaç içemez benimki pek yaaa CADIARZU
benim de son günü bugün yarın biter adetim sonra randevu alıp doktora gidicem bakalım ne çıkcak
bu arada şaka maka benim 2 ay bitti folikte ama bende iştah yapmadı kaydirigubbakcemile2
dimple sen işimi bırakcan nedenkiii fisfisfis

selam kızlar herkese iyi haftalar...
girmedim h.sonu maşşallah baya yol almış burası. yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz.
ya kocalara da mı içircez bu folik asidi amannnn ilaç içemez benimki pek yaaa CADIARZU
benim de son günü bugün yarın biter adetim sonra randevu alıp doktora gidicem bakalım ne çıkcak
bu arada şaka maka benim 2 ay bitti folikte ama bende iştah yapmadı kaydirigubbakcemile2
dimple sen işimi bırakcan nedenkiii fisfisfis
inş. bebeğim olduktan sonra ilk safhada pek çalışmayı düşünmüyorum yerimseniben
hem ev taksitleri de bitecek nasipse, ihtiyacımız olmayacak inş. a.s
ama ileride ne olur bilemiyorum :nazar:

geçen hafta seda sayanda bi dr. artık son zamanlarda baba adaylarınada folic asit içmelerini öneriyoruz DOWN SENDROMU riski çısından dedi sonuçta down sendronu hatalı sperm yada hatalı yumurtadan oluşuyor bi kromozom defecti bana mantıklı geldi ben gideceğim dra sorucam kızlar sizde sorun eğer ölese kocişlerede yutturalım hatta içmek istemezlerse gazozlarına atar kötü emelerimize alet ederiz Şeniz

geçen hafta seda sayanda bi dr. artık son zamanlarda baba adaylarınada folic asit içmelerini öneriyoruz DOWN SENDROMU riski çısından dedi sonuçta down sendronu hatalı sperm yada hatalı yumurtadan oluşuyor bi kromozom defecti bana mantıklı geldi ben gideceğim dra sorucam kızlar sizde sorun eğer ölese kocişlerede yutturalım hatta içmek istemezlerse gazozlarına atar kötü emelerimize alet ederiz Şeniz
alkisalkisalkis dimiii kaydirigubbakcemile3
sen bi görüş bakalım arkadaşım
bizlerle de paylaşırsın dr.un fikirlerini şutarafagitti

e ben de doktora gidince soriıyım bari ama her konuda olduğu gibi bukonudada farklı farklı şeyler çıkar doktorlar arasında :1closedeyes:
dimple cım en iyisi imkanın varsa çocuk olunca hatta hamilelikte çalışmamak. en azınan bir iki sene.
ben de kamuya girmeye çalışıyorum biliyosun ama girince de sözleşmeli personel olucam en başta doğum izni çok kısa çünkü 1 senelik ücretsiz izin yok sözleşmelilerde. neyse herşeyin hayırlısı bulunur bir çare. inşallah iki planım da gerçekleşir de buna çözüm araması kalır :Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

e ben de doktora gidince soriıyım bari ama her konuda olduğu gibi bukonudada farklı farklı şeyler çıkar doktorlar arasında :1closedeyes:
dimple cım en iyisi imkanın varsa çocuk olunca hatta hamilelikte çalışmamak. en azınan bir iki sene.
ben de kamuya girmeye çalışıyorum biliyosun ama girince de sözleşmeli personel olucam en başta doğum izni çok kısa çünkü 1 senelik ücretsiz izin yok sözleşmelilerde. neyse herşeyin hayırlısı bulunur bir çare. inşallah iki planım da gerçekleşir de buna çözüm araması kalır :Saruboceq:kaydirigubbakcemile3
tabiii inşaallah chabliscim :CüvCüv:

en güzel meslek memurluk bu yüzden :nazar:
eşimin işyerindeki hanımlar bi doğum yapıyorlar 1 yıl yoklarr

sen de bir yolunu bulursun inş.

ben, hamilelikte bir problem olmazsa inş. çalışmayı düşünüyorum.. a.s

slm merhabalar haftasonu bende yoktum yeni arkadaşlar da var hepsine hoşgeldin diyorum ben cmt bal çörek otu tarçına başladım bugün 3.gün geriye kaldı 9 gün tadı kötü ama olsun bi deneyeyim dedim

bakalım isimcim sende işe yararsa biz de yaparız gelecek ay fazla da kürlere kaptırmak istemiyorum kendimi. çünkü o zaman da aklım devamlı bunlarda olcak. yok işe yaradımı yok olcakmı falan diye. biraz salıyım kendimi diyorum hazır ilk denemeler :kahve:

Arkadaşlar merhaba .Bende sizler gibi bu yaz hamile kalmak istiyorum.Ama mesajlardan okuduğum kadarı ile elevit ve folik asit hem hamilelik öncesi hemde hamilelik esnasında gerekliymiş.İştahım olmadığından dolayı sağlıklı beslendiğimi söyleyemem .Acaba şimdiden ikisinide mi kullanmalıyım, yoksa sizler ne önerirsiniz.Zaten iyi bir doktor bulduğum da doktora da gitme planım var mutlaka.Ama sizlerin deneyimleri de benim için önemli.Cevaplarınızı bekliyorum.Allah isteyen herkese sağlıklı bebek sahibi olmayı nasip eder, inşallah

ben hiç kullanmadm ilaç doktora da gitmedim yeni yeni denemeye başladık ama hasta olunca çok üzüldüm inşallah bua y bebiş gelir

slm kizlar nasilsiniz benim 1haziran son adet tarihim suan kasiklarimda adet olucakmis gibi agriyo sizce hamismiyim:ecrin_bebek:

bence yumurtaların çatlıyordur bence bugün çalışma zamanın senin :eek:

Arkadaşlar merhaba .Bende sizler gibi bu yaz hamile kalmak istiyorum.Ama mesajlardan okuduğum kadarı ile elevit ve folik asit hem hamilelik öncesi hemde hamilelik esnasında gerekliymiş.İştahım olmadığından dolayı sağlıklı beslendiğimi söyleyemem .Acaba şimdiden ikisinide mi kullanmalıyım, yoksa sizler ne önerirsiniz.Zaten iyi bir doktor bulduğum da doktora da gitme planım var mutlaka.Ama sizlerin deneyimleri de benim için önemli.Cevaplarınızı bekliyorum.Allah isteyen herkese sağlıklı bebek sahibi olmayı nasip eder, inşallah

amin canım inşallah hoşgeldin aramıza. sağlıklı beslenmeye çalış bence en azından zararlılardan uzak durursan gene bu da bir şey.
doktora gittiğinde sana uygun olan ilaçları verecek zaten o yüzden önce kullanmaktansa önce doktora git bence. o sana zaten söyler şu vitamini al diye. gerçi ben önce folik aiste başladım doktora gitmeden ama biz çok sıkı korunmuyoruz kazara olursa diye almaya başladım 2 ay önce. şimdide erkene çekince bebek planını aynen devam ettim. bu haftada doktora gidicem inşallah izin alabilirsem lanet patronumdan :eek:klava:

slm kizlar nasilsiniz benim 1haziran son adet tarihim suan kasiklarimda adet olucakmis gibi agriyo sizce hamismiyim:ecrin_bebek:

canım var ya benim çalışma olmadığı halde geçen ay yaşadığım belirtileri bir bilseydim bir de 2 gün gecikme olunca burda hep beraber hamile teşhisi koyduk nerdeyse bana. kaydirigubbakcemile3
yani demek istediğim fazla dinleme kendini belki hamilelik belirtisi belki yumurtlama sancısı belki hiçbiri. benimde yumurtlamadan sonraki bir hafta öyle kasık ağrılarım oldu ki şaştım kaldım. bütün bu düşüncelerle adetimi de geciktirdim 2 gün. bu ay kendime sözüm var hiçbişey takip etmicem ne zaman yumurtladım ne zaman adet olcam. sadece gün aşırı ilişki düzenli olarak. bakalım nolcak :eek:

X