Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

evet bence de ben artık öyle bir adapte olmuşum ki ayak dikmeden hamile kalınmaz sanki kaydirigubbakcemile2
zaten erkeklerle bu konular konuşulmuyor. diğer kız arkadaşlardan da bizim durumumuzda olmayanlar hayatta anlamaz direk bayarız onları. e kalıyoruz bizbize kaydirigubbakcemile5

kızlar, özel sağlık sigortası yaptıran var mı?ayrıntılarını yazar mısınız, ücret falan?

merba kıssslaarrŞeniz.Bakıyorum siz epey bi yol katedmişsiniz hamiş adaylığı konusunda.Bende hazırlık yapıyorum ama bi yandanda zamana bırakayım diyorumbuyrunnnnnnnnn.Korunmasız deneriz olursa olur olmazsa doktor yolları gözükür:bbo:.Haftaya tahlil yaptırcam idarar yollarında enfeksiyon varmı yok mu yoksam ben hastalandığımda serum yemeden kendime gelemiyomklava: varsa temmuzdan önce tedavi olurum.

Allah hepimize nur topu gibi bebişler nasip etsin inşallaaaahhhh:Saruboceq:.

Folik aside devam bu aradahihoyyythihoyyythihoyyyt

inşaallah kahorihama :ecrin_bebek:
eğer gitmediysen bir kadın doğumcuya görün bence, jinekolojik muayeneni yapıp, smear testi alsınlar yerimseniben
evet folik aside devamm :lepi:

inşaallah kahorihama :ecrin_bebek:
eğer gitmediysen bir kadın doğumcuya görün bence, jinekolojik muayeneni yapıp, smear testi alsınlar yerimseniben
evet folik aside devamm :lepi:

Canımcım ben kadın doğumcuya gittim.Ama bana bişey yok dedi.Tam kan ve idrar sayımı yaptırdım.Biey çıkmadı.

Meraba kısslaaaarrra.s. nasılsınız bakalım sositosositohazırlıklar ne alemdekaydirigubbakcemile2

kızllarr ben hamileyimm dün gece test yaptımm ikinci çizgi cok belirgindiii cookk mutluyummm darısı hepinizin basınanaaa:dance:

kızllarr ben hamileyimm dün gece test yaptımm ikinci çizgi cok belirgindiii cookk mutluyummm darısı hepinizin basınanaaa:dance:

oleeyyyyyyy :teytey: :teytey: çok sevindim canım benim ya allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yarabbim bu topiğe ilk defa girdim ve çok mutlu bi haber aldım

kızlar selam ben de bu yaz hamile kalmak istiyorum
ilk bebeğim olacak daha doğrusu almam gereken bir terfi var
terfiyi alayım akşama bebiş yapıcam -tatlicadiarzu-
Allahım inşallah eylülden önce gelir şu terfi
çünkü eşim çok ısrar ediyor artık

hımm sen önce kariyer diyorsun galiba inşallah beişinde olur tatlım hayırlısı

Canımcım ben kadın doğumcuya gittim.Ama bana bişey yok dedi.Tam kan ve idrar sayımı yaptırdım.Biey çıkmadı.
hımm çokk iyi
ama jinekolojik muayene ve smear de gerekli tatlım
yapmadıysa aman atlama yerimseniben
harikaaaaaaaaaaaaa :sm_cool:
ilk mutlu haberi aldık şükürrr
hayırlı olsunn goncagülcümm çokk sevindim adına :1hug:

ayyy canımŞeniz benim çok sevindimhihoyyyt Allah kucağına almayı nasip etsin.Bende temmuzda hamile:CüvCüv: kalırım inşallahzemuszemus

ayyy canım benim çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin.Bende temmuzda hamile kalırım inşallah

inş ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…