hayıırrrrrrrr :mymeka: bir yere gitmek yokkk
ya biz evlenirken bakılmıştı kan uyuşmazlığına
ayrıca eşim de bir ara üroloğa gidecek inş. a.s
hehh bi de su çiçeği çıktı başımızaaa benneyaptımki
genel kontrol için gidecek yerimsenibenüroloğa niçin gidecek acaba merak ettim. bi r de stella isimli arkadaş haptan bahsetmiş. yumurtlamasında problem olanlar yutuyor sanıırm. normalde hap verildiğini hiç duymadım, duyan var mı?
ben kızamıkçık geçirdiğimi hatırlamıyorummchablisss
canım ben ortaokuda iken kızamıkçık geçirmiştim ve bütün okul sayemde hasta oldu:jeyyar: Canım tetanosta bebeği anne karnında mikroptan koruyormuş.Hamile olanlara zaten mutlaka yapıyorlarmış.Ben başladım vallaşakkıdı
ben kızamıkçık geçirdiğimi hatırlamıyorumm
ve bugün tekrar başka bir kadın doğum dr.una gittim vereliniortak
kızamıkçık, hepatit vs. bağışık durumuna bakılmasını istedim
küçükken kızamıkçık ve benzerlerini geçirmediğimi söyledim
gebelik öncesi kızamıkçık vs vs bakılmasına gerek yok, gebelikte bakılacak olan şeyler onlar dedi gamyoncuiremsu...
çıldırıcam ya bu 2 oldu Çok üzgünüm çoook
ya internette öğrendiklerim yanlış ya da onlar bu işi savsaklıyorkaydirigubbakcemile
yani sonuç olarak chablisscim benim kızamıkçık olayı yine yattı -tatlicadiarzu-
sorma yaa, bende birşey anlamadım bu işten CADIARZUdimple cım yaa senin şansın mı bu ne
nasıl hamilelikte bakılıyor rubella yani kızamıkçık aşısı dışında tetanos suçiçeği vs bütün aşılar hamileyken yapılabilirmiş.ama kızamıkçık asla hamileyken yapılmazmış hatta vücutta direnç yoksa aşı yapıldıktan sonra 3 ay korunmak gerekiyormuş. hangi tıp fakültesini bitirdi bunlar yaa hipokrata noldu Çok üzgünüm çoook
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz yerimseniben
aminn inş. buketçimarkadaslar bendaha 4.5 ay evlıyım ve ınsallah allah ızın verırse agustosta hamıle kalmayı dusunuyorum aılem hep erken oldugunu soyluyorlar ama kımse bu kararımdan caydıramaz ınsallah allahım butun anne adaylarına saglıklı hayırlı bebısler varsın amiiiinnnnnnn
sorma yaa, bende birşey anlamadım bu işten CADIARZU
ve aynen dediğin gibi kızamıkçık hamileyken yapılmıyor :1no2:
napalım inş. bu konuda bi aksilikle karşılaşmam benneyaptımki
sen ne yaptın tatlım eşinle görüştün mü dr. konusunu :uhm:
bi girişimin oldumu dünden berii,
bir an önce hallet sende şu işi yerimseniben
B]
hehee öyle oldu zaten be cnm kaydirigubbakcemile5valla canım ben dün akşam rahatsızlandım biraz.acaip bir mide bulantısı yaşadım saatlerce. o yüzden o konu kaynadı. ama bu akşam konuşcam internetten aldığım çıktıları da göstercem. haftaya gideriz heralde doktora.
sende en iyisi git bir hastane ya da polikliniğe de ki ben kanımda kızamıkçık bağışıklığına baktırmak istiyorum diye. ona göre bişey çıkmazsa ne güzel. çıkarsa doktoruna o sonucu gösterir aşı olursun. bunlar beceremiyolarsa bizde kendi kendimizin doktoru oluruz Çok üzgünüm çoookŞeniz