Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

ya benim kan değerlerime bakıldı domuz gibiymişim kaydirigubbakcemile3
hepatit aids falan da bakıldı
netten bakıyodum bende şimdi gebelik öncesi diye eşler beraber doktora gitmeli diyo orda
bir de kocam da sigarayı bırakcakmış off pofff onu nası başarcak bilmiyorum valla :bbo:

hımm iyi o zaman, tüm tetkiklerin yapılmış
sen sadece bi dahiliye dr. una görün kızamıkçık bağışıklığına baktıkmak istediğini söyle
işlem tamamdır :lepi:

hee tabii sigara konusu önemli, çok şükür Allahtan ikimizde içmiyoruzz vereliniortak
başka dikkatini çeken noktalar oldu mu nette?

canım eşlerin beraber gitmesi gerekiyormuş kan uyuşmazlığı falan da bakılıyormuş bir de su çiçeği aşısından bahsediliyor onu geçirdim allahtan.
bu akşam eşime söylicem beraber gidelim doktora diye bari o gaz versin bana
yoksa bu yaz hamile kalmayı düşünenler değil bir sonraki yaz hamile kalmayı düşünenler topicine gidicem ben sositososito

hayıırrrrrrrr :mymeka: bir yere gitmek yokkk

ya biz evlenirken bakılmıştı kan uyuşmazlığına
ayrıca eşim de bir ara üroloğa gidecek inş. a.s
hehh bi de su çiçeği çıktı başımızaaa benneyaptımki

üroloğa niçin gidecek acaba merak ettim. bi r de stella isimli arkadaş haptan bahsetmiş. yumurtlamasında problem olanlar yutuyor sanıırm. normalde hap verildiğini hiç duymadım, duyan var mı?

chablisss
canım ben ortaokuda iken kızamıkçık geçirmiştim ve bütün okul sayemde hasta oldu:jeyyar: Canım tetanosta bebeği anne karnında mikroptan koruyormuş.Hamile olanlara zaten mutlaka yapıyorlarmış.Ben başladım vallaşakkıdı

üroloğa niçin gidecek acaba merak ettim. bi r de stella isimli arkadaş haptan bahsetmiş. yumurtlamasında problem olanlar yutuyor sanıırm. normalde hap verildiğini hiç duymadım, duyan var mı?
genel kontrol için gidecek yerimseniben
stella arkadaşımızın bazı problemleri var, tedavi gördüğü için ilaç kullanıyor a.s
ben kızamıkçık geçirdiğimi hatırlamıyorumm

ve bugün tekrar başka bir kadın doğum dr.una gittim vereliniortak
kızamıkçık, hepatit vs. bağışık durumuna bakılmasını istedim
küçükken kızamıkçık ve benzerlerini geçirmediğimi söyledim
gebelik öncesi kızamıkçık vs vs bakılmasına gerek yok, gebelikte bakılacak olan şeyler onlar dedi gamyoncuiremsu...

çıldırıcam ya bu 2 oldu Çok üzgünüm çoook
ya internette öğrendiklerim yanlış ya da onlar bu işi savsaklıyor kaydirigubbakcemile

yani sonuç olarak chablisscim benim kızamıkçık olayı yine yattı -tatlicadiarzu-

pikoyum ben yani yumurta tembelliği var
onun için yumurta uyarıcı hap verdi doktor
5 gün kullanacam haftaya yine kontrole çağırdı tekrar bakacak

sen bebek için çalışmalara kesin başladınmı yoksa 1-2 ay daha bekliyecek misin
mesela ben bebek için karar verdiğim zaman kızamıkçık testi istedi
ondan önce hep giderdim piko için ama birşey istememişti

2-3 ay sonra düşünüyorum inş. a.s
özellikle istedim 2 ayrı doktordan -bikaç ay sonra gebelik düşünüyorum diyerek- ikisi de gerek görmediii :1closedeyes:

kızlarrrrr ben de hamiş olmak isteyenlerdeniiimmm, nerdesiniiiiiizzzzz? 1 aydır yazan yok devam ettirelim hadi.....

nasıl yazan yok first :1shok:
emin misin, bi bak bakalım arkana yerimseniben

nasıl yazan yok first :1shok:
emin misin, bi bak bakalım arkana yerimseniben

arkadaslar bendaha 4.5 ay evlıyım ve ınsallah allah ızın verırse agustosta hamıle kalmayı dusunuyorum aılem hep erken oldugunu soyluyorlar ama kımse bu kararımdan caydıramaz ınsallah allahım butun anne adaylarına saglıklı hayırlı bebısler varsın amiiiinnnnnnn

dimple cım yaa senin şansın mı bu ne
nasıl hamilelikte bakılıyor rubella yani kızamıkçık aşısı dışında tetanos suçiçeği vs bütün aşılar hamileyken yapılabilirmiş.ama kızamıkçık asla hamileyken yapılmazmış hatta vücutta direnç yoksa aşı yapıldıktan sonra 3 ay korunmak gerekiyormuş. hangi tıp fakültesini bitirdi bunlar yaa hipokrata noldu Çok üzgünüm çoook
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz yerimseniben

sorma yaa, bende birşey anlamadım bu işten CADIARZU
ve aynen dediğin gibi kızamıkçık hamileyken yapılmıyor :1no2:
napalım inş. bu konuda bi aksilikle karşılaşmam benneyaptımki

sen ne yaptın tatlım eşinle görüştün mü dr. konusunu :uhm:
bi girişimin oldumu dünden berii,
bir an önce hallet sende şu işi yerimseniben
aminn inş. buketçim
hoşgeldin, hakkında hayırlı olan olsun :1rolleyes:

valla canım ben dün akşam rahatsızlandım biraz.acaip bir mide bulantısı yaşadım saatlerce. o yüzden o konu kaynadı. ama bu akşam konuşcam internetten aldığım çıktıları da göstercem. haftaya gideriz heralde doktora.
sende en iyisi git bir hastane ya da polikliniğe de ki ben kanımda kızamıkçık bağışıklığına baktırmak istiyorum diye. ona göre bişey çıkmazsa ne güzel. çıkarsa doktoruna o sonucu gösterir aşı olursun. bunlar beceremiyolarsa bizde kendi kendimizin doktoru oluruz Çok üzgünüm çoookŞeniz

hehee öyle oldu zaten be cnm kaydirigubbakcemile5
ama yine de Allah başımızdan da eksik etmesin dr.larımızı
bende özel bi hastaneye giderim bi ara napayımm -tatlicadiarzu-

geçmiş olsun, gebelik ihtimalin olabilir mi acaba, geçen araştıracaktın CADIARZU
bu arada bende senin gibi araştırmalarımı çıktı alıp eşime götürmüştüm hevesli hevesli, üstün körü bi baktı koydu kenara :dilcikar:
onlar bizim kadar meraklı değil herhalde :smiley-cool:

ayyy ne sinir bozucu benimki de kesin öyle yapar tamam sen araştır ben uyarım der. sanki tek başıma yapcam çocuğu ama allahtan burası var da biribirimizle konuşup içimizi döküyoruz :enbuyukkk:
bu arada hamilelik olduğuu sanmıyorum canım o günlerde bir kez korunmasız oldu ondada olcağını sanmam. ayaklarımı bilem dikmedim :dilcikar:
benim yumurtlama zamanından sora çok sancım olmuştu ama geçti şimdi. bence psikolojikti :1rolleyes:

hımm olabilir, ama yine de belli olmaz bu işler, gözlemde ol yerimseniben

evet iyi ki burası varr gerçektenn, fikir alışverişi yapıyoruz ne güzel :lepi: ama yuvayı dişi kuş yapıyor gerçekten bunu bizzat gördüm yaniii -tatlicadiarzu-
demek ayaklarını bilem dikmedin hee :roflol: :roflol:
ya bu baya bilinen bişey herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…