Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

kızllarr ben hamileyimm dün gece test yaptımm ikinci çizgi cok belirgindiii cookk mutluyummm darısı hepinizin basınanaaa:dance:

gözün aydın tatlımm. allah sağlıcakla kucağına almayı nasibetsin. testi kaç gün geçince yapmıştın??? tekrar tebrikler

kızlar selam ben de bu yaz hamile kalmak istiyorum
ilk bebeğim olacak daha doğrusu almam gereken bir terfi var
terfiyi alayım akşama bebiş yapıcam -tatlicadiarzu-
Allahım inşallah eylülden önce gelir şu terfi
çünkü eşim çok ısrar ediyor artık

slm ben yeniyim terfii falan beklemeeeyin bence zaten hemen olmuyo bizde öyle dedik 2 ay olmadı bugün de adet günüm bakalım çok heyecanıyım hayırlısıyla bebiş olur inş

Son düzenleme:
goncagül bu arada sana da hayırlı olsun
darısı başımıza isteyelerin başına :KK70:

kızlar, özel sağlık sigortası yaptıran var mı?ayrıntılarını yazar mısınız, ücret falan?

canım ben yaptırdım ama ben normal yatarak olan sağlık sigortası yaptırdım. o 2. yıl doğum hakkı tanıyo. 3000 yada 5000 tl limitle. hangisini istersen seçiyosun. ben 3000 lik olanı seçtim ayda 100 lira falan 8 ay boyunca. doğum testler tahlilleri kapsıyor. sadece muayene ve ilaç dahil değil bu kapsama. onlar cepten yada devletten :jeyyar:

merba kıssslaarrŞeniz.Bakıyorum siz epey bi yol katedmişsiniz hamiş adaylığı konusunda:eek:.Bende hazırlık yapıyorum ama bi yandanda zamana bırakayım diyorumbuyrunnnnnnnnn.Korunmasız deneriz olursa olur olmazsa doktor yolları gözükür:bbo:.Haftaya tahlil yaptırcam idarar yollarında enfeksiyon varmı yok mu yoksam ben hastalandığımda serum yemeden kendime gelemiyom:eek:klava: varsa temmuzdan önce tedavi olurum.

Allah hepimize nur topu gibi bebişler:emir_bebek: nasip etsin inşallaaaahhhh:Saruboceq:.

Folik aside devam bu aradahihoyyythihoyyythihoyyyt

canım dimple haklı sen iyisimi doktora gidip biz çocuk düşünüyoruz ne gerekiyosa yapın de.sadece folik ve kan tahliliyle olmuyo çünkü gereken aşılar falanda var burda bahsettik. kendini garantiye al bence.:lepi:

kızllarr ben hamileyimm dün gece test yaptımm ikinci çizgi cok belirgindiii cookk mutluyummm darısı hepinizin basınanaaa:dance:

goncagülcüm çok sevindim.geçen gün dimple.la dedikki nerde acaba goncagül 2 gün vardı adetine noldu ki dedik. hamile çıktın harika bir haber bu.darısı başımıza :Saruboceq: inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağına alırsın bebişini opuyorumnanaktan bu arada bende merak ettim kaçıncı gün yaptın testi gecikince

slm ben yeniyim terfii falan beklemeeeyin bence zaten hemen olmuyo bizde öyle dedik 2 ay olmadı bugün de adet günüm bakalım çok heyecanıyım hayırlısıyla bebiş olur inş

canım hoşgeldin. inşallah gelmez adetin de hamilesindir. bizi haberdar et test yapacağın zaman a.s

inşaallah kahorihama :ecrin_bebek:
eğer gitmediysen bir kadın doğumcuya görün bence, jinekolojik muayeneni yapıp, smear testi alsınlar yerimseniben
evet folik aside devamm :lepi:

dimple ben giremiyorum h.sonları pek. baya yol almış burası opuyorumnanaktan bu arada biz de eşimle konuştuk bu hafta bikaç yeri arıcam randevu için hangisine yatarsa kafam.ama haftaya giderim anca çünkü bugün adet günüm.bu hafta gidemem. :1no2:

ya midem bulanıo korkuorum galba hasta olucam die bugün yapsam mı acaba test hiç yapmadım şimdiye kadar

ya midem bulanıo korkuorum galba hasta olucam die bugün yapsam mı acaba test hiç yapmadım şimdiye kadar

canım aslında yapma bence ama eğer psikolojik olarak kendini kasıyosan çok fazla adetini de geciktirir. istersen hassas testler var ya onlardan al onlar daha iyi sonuç verir günü geçmemişken

inş. arkadaşım hayırlı sonuçlar alırsın umarım
dimple ben giremiyorum h.sonları pek. baya yol almış burası opuyorumnanaktan bu arada biz de eşimle konuştuk bu hafta bikaç yeri arıcam randevu için hangisine yatarsa kafam.ama haftaya giderim anca çünkü bugün adet günüm.bu hafta gidemem. :1no2:
bende cumt. öğlene kadar burda olabiliyorum tatlım
hoşgeldin a.s.
beraber gözüküceksiniz herhalde doktora
ama kadın doğumcuya mı gideceksinizz, nasıl olacak
yoksa aile hekimine mi gitmeli :uhm:
sabredemeyeceksen yap istersen
ama gebelik varsa bile bazen çıkmayabiliyor böyle erkenden, aklında olsun

evet tatlım yaaa hiç uğraşmadı maşallah :nazar:

kadın doktoruna gitcem canım. ben görüncem ama o da benle gelir zaten yanımda. gelince girer de doktor görüşmesine. doktorlar da öyle yapıyor zaten eş ordaysa onu da alıyorlar görüşmeye. ama kan uyumu falan dediğin gibi evlenirken yapılıyor zaten. o yüzden ben muayene olcam sadece.aile hekimine gitmicem. senin ağrıların ne alemde geçtimi devam ediyomu

evet maşaallah goncagüle :1hug: inş. Rabbim bize de aratmadan nasip eder arkadaşım

hımm benim eşimi almadılarr, almıyorlar yanii :1no2:
o yüzden sordum cnm, ama gittiğin yere göre de değişebilir tabii

ağrılarım ara ara oluyor, sağ karın altında, böyle sancı şeklide batma gibi bişey
ama bu sabah tahlillerim çıktı temizmiş Allaha şükür
ne olabilir acaba üşütme ya da gaz sancısı mıdır ki
sende de bu tip şeyler olur mu arada

canım bende de oluyor bazen ama ya adet sancısı gibi ya da mide gaz ağrısı gibi oluyor. tek taraflı olmadı pek. acaba sürpriz bişey olabilirmi adetine ne kadar var. biliyorsun batma da gebelik belirtisidir :ecrin_bebek:

biliyorum tatlım
işte bende geçen ay acaba olabilir mi dedim hatta işi abartıp test bilem yaptım
ama yok öle bişey

ay evet canım yaa. bu erken gebelik belirtilerini bilmek iyi değil valla.insan kendi kendine yaratıyor yoksa bile. ay acaba kasıklarımda batma mı var acaba göğüslerimde şişlikmi var ay midem bulanıyo derken adetim gecikti benim de geçen ay bir gün . hem de hiç şaşmazdı. o yüzden ben de bu ay hiiiç kendimi dinlememeye çalıştım. öyle olunca da bir süre sonra geçti karın ağrılarım falan zemuszemus
şimdi bugün adet günüm olmadım daha hiçbir belirti de yok :nazar:

hımm aynen yaa kaydirigubbakcemile3
insan o yönde kendini dinleyince tüm hamilelik belirtileri oluşuveriyor birden
bende de geçen ay hepici vardıı delikafadulden

stresten dolayı gaz oluşurmuş hem de çok rahatsız edecek bi şekilde ben bi gün işe bile gidemedim rezene iyi geliyo kimyon da kaynatıp için olmazsa aslında herşeyin başı stresss

ay evet canım yaa. bu erken gebelik belirtilerini bilmek iyi değil valla.insan kendi kendine yaratıyor yoksa bile. ay acaba kasıklarımda batma mı var acaba göğüslerimde şişlikmi var ay midem bulanıyo derken adetim gecikti benim de geçen ay bir gün . hem de hiç şaşmazdı. o yüzden ben de bu ay hiiiç kendimi dinlememeye çalıştım. öyle olunca da bir süre sonra geçti karın ağrılarım falan zemuszemus
şimdi bugün adet günüm olmadım daha hiçbir belirti de yok :nazar:

desene cnm ikimizde birden beklioruz aynı gün hadi hayırlısı inş

stresten dolayı gaz oluşurmuş hem de çok rahatsız edecek bi şekilde ben bi gün işe bile gidemedim rezene iyi geliyo kimyon da kaynatıp için olmazsa aslında herşeyin başı stresss
sağol arkadaşım, olabilir CADIARZU
ben henüz beklenti içinde değilim, bikaç ay sonra inş..
ama şimdiden stress sardı doğrusu delikafadulden

sağol arkadaşım, olabilir CADIARZU
ben henüz beklenti içinde değilim, bikaç ay sonra inş..
ama şimdiden stress sardı doğrusu delikafadulden
ay tatlım valla ben de aslında bir beklentide değilim henüz ama arada tedbirsiz geçen günler olunca adet günü de yaklaşınca insan düşünmeden edemiyo acaba diye.
uğraşıp uğraşıp beklenti içinde o günü iple çekmek daha zor olsa gerek. sen de ben de daha çalışmadığımız için ne olursa olsun daha rahatız tabi kaydirigubbakcemile

desene cnm ikimizde birden beklioruz aynı gün hadi hayırlısı inş

evet canım benim hala gelmedi.belirtim de yok ağrı falan ama burda yazmadığım zamanlar düşünmüyorum hatta sitedede çok alakasız yerlerde akılıyorum gebelik fln o forumlara fazla girmiyorum kafam takılmasın diye. bakalım yarın gelmiş olcakmı ikimizdede kırmızılar :uhm:

bende hamileliği bu ay düşünmeye başladım ama kendimi bi garip hissediyorum yani duygusal anlamda bi tuhafım acaba sorun var mı bebek olacak mı nasıl olacak kafamda bin tane soru dolaşıyor bütün kötü şeyler benim başıma gelecek gibi hep kuruyorum bakalım hayırlısı adetime 7 gün var bilmiyorum korkuyorum :-)

X