kızlar bir de diğer bir topikte okuyunca aklıma geldi. bende yaptım aynısını saçlarınızı kendi rengine yada dipleri çıkınca kötü olmucak bir renge boyatın hamile kalmadan önce. bu da hamileliğe hazırlanmanın bebek değil bizim güzelliğimiz açısından olan kısmı. çirkin olmayalım dimi amaaaaa zemuszemus
ay ilahi canım yaaa inanma öyle şeylere hurafe onlar. senin saçınla çocuğun aklının nasıl bir fiziksel bağı olabilir. ama için rahat etcekse kestirme tabii a.smerhaba kızlar, ben de bu ay hamilelik planlıyorum inşallah. ben de saçlarımı epey kısa kestirdim. biliyorum batıl inanç ama kafamda yer etmiş işte. bizim burlarda hamileyken saç kestirilimez, çocuğun aklı kısa olur derler. hiç bir bilimsel değeri yok biliyorum ama sırf içim rahat olsun diye yaptım.
kızlarr siz aşılarınızı oldunuz mu.Ben hepatit b aşısının 3.dozunu oldum tetenaso başladım.Önümüzdeki haftalarda tahlil yaptıracam hepatit b ye bağışıklık kazandımmı diye.Yoksa bi tane daha aşı vurulacam öle dediler.
hımm klomene mi başladıdoktordan geliyorum yumurtlama için hapa başlayacam yarın
beş günlük bir hap
haftaya cuma tekrar gidecem kontrole
bide kan sayımı, ve kızamık testi istedi
doktordan geliyorum yumurtlama için hapa başlayacam yarın
beş günlük bir hap
haftaya cuma tekrar gidecem kontrole
bide kan sayımı, ve kızamık testi istedi
hımm klomene mi başladı
hadi hayırlısı bakalımm yerimseniben
ya şu kızakmıkçık testini bi bana yapmadılar,
istediğim halde bi de benneyaptımki
kandan mı bakılıyor bağışıklık durumuna peki
stellacım sadece kızamıkçık testimi istedi yoksa tetanos falan da varmı? bir de bu kızamıkçık testi kanda mı bakılıyor acaba
kim demiş unutuğumuzu :dilcikar:kızlar hamileliğe hazırlık aşamasında unuttuğumuz birşey var o da diş bakımımız. hamilikten önce diş bakımı yaptırmak gerekki bu dönemde dişlerimizle ilgili sorun yaşamayalım.çünkü hamilelerin en büyük kabusudur. diş eti kanamaları, çekilmeleri... hadi bakiim kızlar doğğğğğru diş hekimine kaydirigubbakcemile
iyi iyi herşey yolunda şükür yerimseniben
Gonaphene diye bi ilaç verdi 5 gün kullanacam
yarın başlayacam ilaca
haftaya cuma tekrar bakacak ultrasondan
tetanosla ilgili bişey istemedi
evet kandan bakıyorlar
akşama sonuçlar çıkar dedi
hemen gebe kalmayabilirsin bu gayet normal dedi
tamam dedim vereliniortak
kim demiş unutuğumuzu :dilcikar:
ben o işi hallettim inş. cicimmm naniknanik
B]
kızlar geçen hafta düşük yapmıştım üzerimden 1 adet geçsin tekrardan bebek istiyorum
aa ben sen biliyorsun diye düşünmüştümm kafamçokkarıştıaaa bak sen bana niye sölemiyosun bakiyiimmm. ben de bir dişçi bulabilsem izmirde doğru düzgün gidicem de ayyy ben bu doktor konularında çok tembel ve isteksizim
bu kızamıkçık olayından da fenalık geçircem. biz aşı olayını öğrenip yaptırana kadar oturduğumuz yerde kızamıkçık olcaz sinirimizden :sm_cool: