Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

merhaba kızlar, ben de bu ay hamilelik planlıyorum inşallah. ben de saçlarımı epey kısa kestirdim. biliyorum batıl inanç ama kafamda yer etmiş işte. bizim burlarda hamileyken saç kestirilimez, çocuğun aklı kısa olur derler. hiç bir bilimsel değeri yok biliyorum ama sırf içim rahat olsun diye yaptım.

Son düzenleme:
ay ilahi canım yaaa inanma öyle şeylere hurafe onlar. senin saçınla çocuğun aklının nasıl bir fiziksel bağı olabilir. ama için rahat etcekse kestirme tabii a.s

tatlım ben sadedec check-upta çıkan değerlerime baktırdım bir de smear onun dışında daha aşı olayına girişemedim. check-upta hepatite bağışıklığım çıktı doktor daha 3-4 yıl aşı olmana gerek yok dedi. olmuştum çünkü senelr önce.
tetanos ve kızamıkçık dışında aşı varmıymış peki :uhm:

selam kızlar bende istiyorum bebiş artık gerçi daha 14 aylık evliyim ve eşim askerde...doktora giden varmı yani ön hazırlık bişiyler gerekiyo mu bilen varsa yardımcı olabilir mi??

doktordan geliyorum yumurtlama için hapa başlayacam yarın
beş günlük bir hap
haftaya cuma tekrar gidecem kontrole
bide kan sayımı, ve kızamık testi istedi

slm arkadaşlar bende bu ay hamile kalmayı düşünüyorum bakalım inşallah hayırlısı neyse o olsun :)

beş günlük bir hap
hımm klomene mi başladı
hadi hayırlısı bakalımm yerimseniben

ya şu kızakmıkçık testini bi bana yapmadılar,
istediğim halde bi de benneyaptımki
kandan mı bakılıyor bağışıklık durumuna peki

desdomona, meviza, tatlı cadı hoşgeldiniz kızlar..
Allah gönlünüze göre versin a.s.

beş günlük bir hap

stellacım sadece kızamıkçık testimi istedi yoksa tetanos falan da varmı? bir de bu kızamıkçık testi kanda mı bakılıyor acaba

kızlar hamileliğe hazırlık aşamasında unuttuğumuz birşey var o da diş bakımımız. hamilikten önce diş bakımı yaptırmak gerekki bu dönemde dişlerimizle ilgili sorun yaşamayalım.çünkü hamilelerin en büyük kabusudur. diş eti kanamaları, çekilmeleri... hadi bakiim kızlar doğğğğğru diş hekimine kaydirigubbakcemile

stellacım sadece kızamıkçık testimi istedi yoksa tetanos falan da varmı? bir de bu kızamıkçık testi kanda mı bakılıyor acaba

Gonaphene diye bi ilaç verdi 5 gün kullanacam
yarın başlayacam ilaca
haftaya cuma tekrar bakacak ultrasondan
tetanosla ilgili bişey istemedi

evet kandan bakıyorlar
akşama sonuçlar çıkar dedi

hemen gebe kalmayabilirsin bu gayet normal dedi
tamam dedim vereliniortak

kim demiş unutuğumuzu :dilcikar:
ben o işi hallettim inş. cicimmm naniknanik
iyi iyi herşey yolunda şükür yerimseniben
hayırlısı bakalımm,
şu kızamıkçık olayını ben de halletmeliyim ya ama nasılll

kızlar geçen hafta düşük yapmıştım üzerimden 1 adet geçsin tekrardan bebek istiyorum

kim demiş unutuğumuzu :dilcikar:
ben o işi hallettim inş. cicimmm naniknanik

B]

aaa bak sen bana niye sölemiyosun bakiyiimmm. ben de bir dişçi bulabilsem izmirde doğru düzgün gidicem de ayyy ben bu doktor konularında çok tembel ve isteksizim
bu kızamıkçık olayından da fenalık geçircem. biz aşı olayını öğrenip yaptırana kadar oturduğumuz yerde kızamıkçık olcaz sinirimizden :sm_cool:

kızlar geçen hafta düşük yapmıştım üzerimden 1 adet geçsin tekrardan bebek istiyorum

geçmiş olsun canım.hoşgeldin aramızaa a.s.

aa ben sen biliyorsun diye düşünmüştümm kafamçokkarıştı
neyse geç kalmış sayılmazsınn vereliniortak

ya sorma :roflol: hakkaten öyle bana da fenalıklar gelmiş durumda :roflol: :roflol:
ne zor işler yaa :1closedeyes:

ay evet bende check-up ve smear hallolunca sevinmiştim meğer orası en kolay kısmıymış. bilsem kan alındığında baktırırdım o zaman bunlara da :1shok:
buarada ben goncagülü merak ettim günü gelmişti onun geldi mi ki kırmızılar acaba
artık bikaç hamile çıkaralım canım topicimizden :CüvCüvpuyorumnanaktan

inşaallah inşaallahhh :))
bugün gelir öğreniriz artık :lepi:

ya ben yarın kan tahlili vericem ya hanii
kızamıkçık bağışıklığına da bakılsın desem yardımcı olurlar mı acep :uhm:

ay evet tatlım kandan nelere bakıyolarsa hepatit falan da iste. 50 keremi kan vercez canımm
ay biri beni de iteklese de gitsem doktora :roflol:

ben itikliyorummmmmmmmm hadeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile

bizim ilgi alanımız değil demezler dimi, söyleyim bi yarın ben :uhm:

söyle tabi kızım ilgi alanımı olur bu işin onların ilgi alanı kansa bakarlar :1closedeyes:
ya bende bi polikliniğe falan gidip kan verip hadi bunlara bunlara bakın mı desem uzun uzun jinekoloğa gidene kadar
bitek testlerim kaldı çünkü heryerde bakarlarmı bu işlere CADIARZU
anaaaaammm şişştim valla yapmıorum ben çocukk lülülülülülü

hehe :roflol:
kolay değil kızım bu işler işte naniknanik daha dur biz daha yolunn çokk başındayız
inş. başka sorunlar çıkmaz, Allah aratmasın inş.

istersen sende kan verip, kansızlık vs.durumlarına ve de aşı bağışıklık durumuna baktır
ya da istersen jinekoloğa git tekrar
bilemiyorum karar vermedim CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…