Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

hayırlısı olsun bakalımm
bekle biraz daha
ama hiç belli olmaz belki süpriz yapar sana yerimseniben

evet canım güzel olr aslında ama sanmıyorum
arkadaşlar bu arada hazırlıklar içerisinde özel sağlık sigortası yaptıran varsa doğum bedellerini yazabilirmi benimki 3000 lira ile sınırlı. azmı acaba yaaa 5000 liralık paketi yaptırmamıştık sene başında. hamile kalmazsam boşa gider diye :1shok:

chabliss, ben mart ayında allianz sigortayı yaptırdım, sadece doğum masrafını karşılıyo ve sınırsız, anlaşmalı olduğu hastanelerden birini tercih edebiliyorsun dolayısıyla da.
adı optimumdu poliçenin bu arada.

anladım canım. benimki daha farklı acıbademin yatarak olan özel sağlık sigortası.yataklı olan her türlü hastalık kaza vs kapsıyo. ve de testler tahlilleri kapsıyo. muayene ve ilaç yok içinde. 2. senede de doğumu karşılıyo belli limitlerle. 3000lik limiti seçtim ben aylık ödemesi az olsun diye ama özel hastanede sırf doğum 3000 nerdeyse para biriktirmek lazım mafoldumben

kızlar bir de diğer bir topikte okuyunca aklıma geldi. bende yaptım aynısını saçlarınızı kendi rengine yada dipleri çıkınca kötü olmucak bir renge boyatın hamile kalmadan önce. bu da hamileliğe hazırlanmanın bebek değil bizim güzelliğimiz açısından olan kısmı. çirkin olmayalım dimi amaaaaa zemuszemus

tatlım bizler ne kadar bilinçli anne adaylarıyız böyle inş.
onu bende düşündümm, en yakın zamanda bi güzellik yapıcam inş..

bak bu arada ne buldum, hani geçen bahsetmiştim ya kızamıkçık aşısından,
eğer gebelikte kızamıkçığa yakalanılırsaa neler oluyormuşş nelerr,
bağışıklık yoksa, aşı yaptıralım bence

Hamileliğin ilk 10 haftasında hastalık
bulaşmış olan her 10 bebekten dokuzunda
doğuştan sağırlık, körlük, beyin zararlanması ya
da kalp arızaları gibi ciddi anormallikler ortaya
çıkar.

aboooooovvvvv ne diysin bacımmm o derece yaniii
sakın atlamayalım hakkaten
ay inşallah vardır bağışıklığımız birde hepatit var sen aşı oldunmu hiç hepatitten ben 10 sene önce falan olmuştum check-upta hala bağışıklığım var görünüyo. çok tırstım ben bu kızamıkçıktan Çok üzgünüm çoook

aynen öyle yaa :1shok:
ben okul yıllarında ne olduysam onlar
onun haricinde aşı olmadım henüzz
ana sağlığında yaparlar herhalde değil mi

kızlar ben çıkıyorum kocacım geldi kayınvalidemlere gitces akşama yemeğe. yarın gelirimgene öğleden sora. fazla kaynatmayın bensiz öptüm hepiciğinizi kaydirigubbakcemile2

canım, tşk ederim... güzel haberler vermen dileğiylee..

bende cok kararsizdim 2 yillik evliyim ama yasim 19 kendi istegimle erken evlilik yaptim yanlis anlasilmasin cok mutlu bi evliligim var ama yinede kararsizdim son 4 aydir deli gibi bebis istiyorum...bu yaza insallah ben kararliyim..su an süphelerim var eger daha yoksa yazin kesin artik bende bebek sevmek istiyommmm

bende canim deli gibi bebis istiyorum bide benden sonra evlenen arkadaslarimin da bebisleri oldu bazilari hamile,komsumunda cocugu oldu o kadar tatli ki...bende bende istiyom,ben 11 aylik evliyim ama 26 yasindayim,ins Rabbim bizelerede hayirlisiyla verir

kızlarrrr bugün herkes ektimi topikciğimiziii kaydirigubbakcemile3
goncagülün bir günü kalmıştı galiba varmıki bir gelişmee.
ah dimple biz de olmasakkk

kızlarr siz aşılarınızı oldunuz mu.Ben hepatit b aşısının 3.dozunu oldum tetenaso başladım.Önümüzdeki haftalarda tahlil yaptıracam hepatit b ye bağışıklık kazandımmı diye.Yoksa bi tane daha aşı vurulacam öle dediler.

hımm çok iyi etmişsin
aşıları vurabilecek bir yer bulsam bende başlıcam ama....

sen nerde yaptırdın

slm bende eger Allah nasıp ederse bu yaz bebiş istıyorum:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu

slm kızlar bende sızdenım bu ay hamiş olmak istiyorum bend erabbımızın istegıyle inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…