- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 38
evet canım güzel olr aslında ama sanmıyorum
arkadaşlar bu arada hazırlıklar içerisinde özel sağlık sigortası yaptıran varsa doğum bedellerini yazabilirmi benimki 3000 lira ile sınırlı. azmı acaba yaaa 5000 liralık paketi yaptırmamıştık sene başında. hamile kalmazsam boşa gider diye :1shok:
chabliss, ben mart ayında allianz sigortayı yaptırdım, sadece doğum masrafını karşılıyo ve sınırsız, anlaşmalı olduğu hastanelerden birini tercih edebiliyorsun dolayısıyla da.
adı optimumdu poliçenin bu arada.
tatlım bizler ne kadar bilinçli anne adaylarıyız böyle inş.kızlar bir de diğer bir topikte okuyunca aklıma geldi. bende yaptım aynısını saçlarınızı kendi rengine yada dipleri çıkınca kötü olmucak bir renge boyatın hamile kalmadan önce. bu da hamileliğe hazırlanmanın bebek değil bizim güzelliğimiz açısından olan kısmı. çirkin olmayalım dimi amaaaaa zemuszemus
mrb canım senin adetinede az kalmıs ozaman..ben 19.gün ölçmeye basladım ondan öncede ölcüyodum ama herhangi bi saatte..meger sabah 6-7gibi yataktan kalkmadan ölçmek lazımmıs ben 19.günden sonra sabah 5gibi ölçmeye basladım ısım önceleri gündüz ölçtügümde düsüktü son zamanlara dogru sabah ölçümlerimde yükseldi bence ısı ölçmeye devam et adet tarihine kadar bırakma ve mutlaka sabah ölç..adet tarihine kadar ısının sositosositoyükselip adet günü ve sonrasında düsmemesi lazım eger bebiş varsa.bebiş yoksa 1gün öceden yada adet gününde belirgin ısı düsmesi oluyo..inş. ısın sabitlenir ve düsmez..yanii son anda belli oluyo hersey ama ısının yükselmesi iyi tabikii..bildiklerim bu kadar inş. yararrı olmustur..sana örnek osun diye ısı tablomuda koyuyorumm
20.gün 36.7
21.gün 36.7
22.gün 36.7
23.gün 36.8
24.gün 36.7
25.gün 36.9
26.gün 36.9
27.gün
28.gün regl günü (4hazirann)