Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim ben de çookk özledim burdaki eski sohbetlerimizi :1hug:hoşbulduk canımın içi herkesi çok özlemişim topicimiz artık geride kaldı ama olsun biz birbirimizi buluyoruz gene de bir şekilde. başka hamiş çıktımı yokluğumda acaba berna dan sonra
Sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik çok dua et bize hamilesin senn duan kabul olur inşallah :gitme:
canım benim ben de çookk özledim burdaki eski sohbetlerimizi :1hug:
ama yine beraberiz biz kaydirigubbakcemile5
rivercım soruna cevap vermiş tatlım, durum bu
Sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik çok dua et bize hamilesin senn duan kabul olur inşallah :gitme:
buna şükür rivercım, idare ediyoruz inş.
işlerim çok yoğun bu ara ve bulantılarla da başım belada.. biraz zor geçiyor bu dönem yanii :sinifsinif:
inş. çok sürmez
dua ediyorum tabiiki etmez olur muyum
ama lütfen kaygılanma olur mu, çok rahat olmaya çalış
nasıl olsa sen istediğinde değil, O istediğinde gelecek a.s
benim de 5 gün var arkadaşlarım adet günüme. şu an stresim yok aslında bikaç belirti var ama üstünde durmuyorum. yine de bu aydan umutlu değilim çünkü bu ay yumurtlama zamanında nedense çok stres yaptım. mutlaka bugün olması lazım falan gibisinden. sonradan da dedim niye stres yapıosam olursa olur olmazsa olmaz. neyse böle işte ...
Günaydın canım ya evet bu kürleri okudum hep topiclerde baya bi hamile kalanlar var şaşırdım vesile oluyor heralde şimdi biz stres yapıyoruz o yüzden kürleri kullanınca stresi yeniyorlar galiba o yüzdende hamiş kalma ihtimali yüksek tabi Allah bilir en doğrusunuda Kürler sadece vesile en azından stresi yenmemize bir vesile :1hug: Allah evlat hasreti çektirmesin hayırlısı olsun hepimizin hakkındariver cnm bende bugün incir kürüne başladım nette araştırdım ve bir arkadaşım kullanmıştı
o ay hamile kalmıştı tabi incir küründen mi değil mi bilmem ama
bende bir ümit başladım hayırlısı bakalım
evet sanırım kür yapınca bir rahatlama geliyor işe yarıcak olcak diye düşünüyor insan.tabi fiziksel olarak da faydaları yadsınamaz. genelde tamamı yumurta geliştirici kürler. bende regl olursam bal tarçın çörekotuna başlıcam o da birebirmiş yumurta geliştirmeye. berna da kullanmıştı hamile kaldı sonra. neyse inşallah olmam da bunlara gerek kalmaz
bu yaz dıyınce atladım bende ya..
benım yaz dedıgım gelecek sene oluyor onumuzde kı yaz :)
inşallah hepiniz hamıle olursunuz en kısa zamanda
hayırlısıyla inşaallah tatlım benim opuyorumnanaktanevet sanırım kür yapınca bir rahatlama geliyor işe yarıcak olcak diye düşünüyor insan.tabi fiziksel olarak da faydaları yadsınamaz. genelde tamamı yumurta geliştirici kürler. bende regl olursam bal tarçın çörekotuna başlıcam o da birebirmiş yumurta geliştirmeye. berna da kullanmıştı hamile kaldı sonra. neyse inşallah olmam da bunlara gerek kalmaz
selam kizlarr…
nasilsiniz??? arada giren olmus ama cok degil. bu topik biraz terkedildi bence yaaa. böyle tadi olmuyor. siz girmedikce daha az kafaya takiyoruz o zaman diyorsunuz ama…
benimde simdi yine yumurtlama dönemim. Gecen ay esim gece vardiyesinde calismasi gerekiyordu tam yumurtlama dönemimde… maalesef bisi olamadi. sonra adet zamanlarimda cok dengesizlesti. hep 30 ile 34 gün arasi sürüyordu. bu gecen ay 26. günde geldi!!!
Hesaplamasi cok zor ama… bu önümüzdeki bir bucuk hafta icinde olabilir yumurtlama zamani. Dün Ovulasyon testi yaptim… daha yok ikinci cizgi… hayirlisi bakalim.
Insallah hepimizinki tutar kizlar yaaa bu ayy.