- 14 Nisan 2009
- 1.337
- 4
- 40
rahat ol canim ya. sikma kendini bence. Hic düsünme en iyisi.
Bugün hala olmadım beklemedeyim canım.Pazartesini bekliyorum.Üfff herşeyin hayırlısı olur inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rahat ol canim ya. sikma kendini bence. Hic düsünme en iyisi.
Bugün hala olmadım beklemedeyim canım.Pazartesini bekliyorum.Üfff herşeyin hayırlısı olur inşallah
selam kızlar beni de aranıza alır mısınız benim için de burası uygun bi alan kahorihama inş bebeğin seninledir benim bu ay başıma bişey geldi yanlış anlamazsan paylaşmak istedim daha önce hiç adetim şaşmazdı bu ay bir gün geçti dayanamayıp hemen test yaptım pozitif sonra dr gittim bana gerek yok kan testine dedi yapmadı bende artık hamileyim diye hazırladım kendimi bi de her belirti var derken 10 gün geçti tabi biz kesin artık derken 11.gün kırmızılar meğerse sperm pas geçmiş dr tabiriyle oluyormuş bazen böyle pozitif çıkarmış çünkü kendini artık hazırlamaya başlarmış ama 4-4lük bir yumurta deilse atarmış inş yaşadığımı kimse yaşamaz da sağlıklar verir rabbim hem size hem bebeğinize kendini olmama ihtimaline de hazırla lütfen beni yanlış anlama inş o seninledir hayırlı haberlerini alırız canım bir de dr bakmayın kan testi son derece önemli ben dinledim güvendim ve umut kırıklığı.....
merhaba arkadaşlar a.s.
biliyorum uzun zamandır uğrayamadım yanınıza
biliyorsunuz tatildeydim, tatil dönüşü işyerimiz taşındı, konumum değişti falan filan baya yoğundum buraya girmeye pek vaktim yoktu
ben iyiyim şükür .. bebişte iyi hamdolsun
9+4 haftalığız :))
geçmişi okuyacak bol vaktim yok malesef
bu sebeple ne durumda olduğunuzu bilemiyorum
sadece chabliss arkadaşımın hala yazlıkta olduğu için gelemediğini.. ve de dtbernat arkadaşımın da bebişinin geldiğini biliyorum.. maşaallah
inş. herşey yolundadır..
hoşbuldum tatlım benim opuyorumnanaktangamzecim hoşgeldin balım nasılsınız bebiş iyimi geçtimi bulantıların biz iyiyiz bulantım yok daha inş olmaz sen gitin topiğimiz öksüz kaldı iyiki geldin bitanem
selam berna cim... gamze cimm... nasilsiniz???
teşekkürler dilaracımselam berna cim... gamze cimm... nasilsiniz???
senden de inş. tatlım a.s.çok saol çok şükür iyiyim balım sadece normalden daha çabuk sinirleniyorum ve sinirim geçmiyor alınganlık tavan yapmış durumda sen nasılsın
gamzecim nane şekerini yazdım bi kenara allah razı olsun cnm
sende kendine çok iyi bakMeraba kızlarr.Bende uzun zamandır nete giremedim. 18inde kan testi yaptırdım tabiki negatif.İlk önce çok üzüldüm ama ilk denememizdi ve de müthiş stresli idim.Şimdi çok şükür iyiym.
Bu arada kızlaarr eşiminyanına tayinim çıktı.Çok şükür birarada olacağız.Ve bebek denemelerine ara vermeyi düşünüyoruz.Hakkımızda hayırlkısı.
Öptüm hepinizi kendinize çook iyi bakın
çok saol çok şükür iyiyim balım sadece normalden daha çabuk sinirleniyorum ve sinirim geçmiyor alınganlık tavan yapmış durumda sen nasılsın
gamzecim nane şekerini yazdım bi kenara allah razı olsun cnm
Meraba kızlarr.Bende uzun zamandır nete giremedim. 18inde kan testi yaptırdım tabiki negatif.İlk önce çok üzüldüm ama ilk denememizdi ve de müthiş stresli idim.Şimdi çok şükür iyiym.
Bu arada kızlaarr eşiminyanına tayinim çıktı.Çok şükür birarada olacağız.Ve bebek denemelerine ara vermeyi düşünüyoruz.Hakkımızda hayırlkısı.
Öptüm hepinizi kendinize çook iyi bakın
teşekkürler dilaracım
buna şükür iyiyim
bulantılarım biraz hafifledi hamdolsun :lepi:
sen nasılsın bakalım
senden de inş. tatlım a.s.
sende kendine çok iyi bak
hakkınızda hayırlı olan neyse o olsun inş.
selam canlarım ben de geri döndüm aranıza şükür ne alemde herkes hamişler nasıl geçiyor hamilelik
benim de cts yumurtlama günümdü değerlendirdik tabii
adaçayı ve klomen kullandım ben çok şükür geçen ayki gibi bir gecikme yaşamadım
bir de ovulasyon testi aldım cts iki tam çizgiyi gördüm
bakalım 13 günüm var sonuca
selam canlarım ben de geri döndüm aranıza şükür ne alemde herkes hamişler nasıl geçiyor hamilelik
benim de cts yumurtlama günümdü değerlendirdik tabii
adaçayı ve klomen kullandım ben çok şükür geçen ayki gibi bir gecikme yaşamadım
bir de ovulasyon testi aldım cts iki tam çizgiyi gördüm
bakalım 13 günüm var sonuca
hoşgeldin canım. inşallah tutar. ben bugün yine gördüm kırmızı kartı. artık alıştım diyelim.
zamanlama falan kalmadı artık. doğal yoldan olsun diye uğraşıyoruz.
inşallah canım bizim bu ay ciddi anlamda ilk çalışmamız oldu di,yebilirim çünkü haziranda karar verdik ama ağustosa kadar yumurtlama olmadı. o yüzden asıl ümitlenmek bu ay ortaya çıktıhoşgeldin canım. inşallah tutar. ben bugün yine gördüm kırmızı kartı. artık alıştım diyelim.
zamanlama falan kalmadı artık. doğal yoldan olsun diye uğraşıyoruz.
hoşgeldin balım çok uzun kayboldun özledik çok sevindim iyi olduğuna inşallah bebişin seninledir kocaman öptm
hayırlısı olsun canım hiç bozma moralini bu ay olcak inşallah bolo bol dua cıyım
inşaallah chablisimmmmmmm opuyorumnanaktan
hoşgeldiiiiiiiinnnnnnn
sefalar getirdinnn :1hug: