Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

selam kızlar beni de aranıza alır mısınız benim için de burası uygun bi alan kahorihama inş bebeğin seninledir benim bu ay başıma bişey geldi yanlış anlamazsan paylaşmak istedim daha önce hiç adetim şaşmazdı bu ay bir gün geçti dayanamayıp hemen test yaptım pozitif sonra dr gittim bana gerek yok kan testine dedi yapmadı bende artık hamileyim diye hazırladım kendimi bi de her belirti var derken 10 gün geçti tabi biz kesin artık derken 11.gün kırmızılar meğerse sperm pas geçmiş dr tabiriyle oluyormuş bazen böyle pozitif çıkarmış çünkü kendini artık hazırlamaya başlarmış ama 4-4lük bir yumurta deilse atarmış inş yaşadığımı kimse yaşamaz da sağlıklar verir rabbim hem size hem bebeğinize kendini olmama ihtimaline de hazırla lütfen beni yanlış anlama inş o seninledir hayırlı haberlerini alırız canım bir de dr bakmayın kan testi son derece önemli ben dinledim güvendim ve umut kırıklığı.....

Bugün hala olmadım beklemedeyim canım.Pazartesini bekliyorum.Üfff herşeyin hayırlısı olur inşallah

ne oldu canim... haber ver merak ettim???!!! insallah müjdeli haber verirsin bize bugün...

selam kızlar beni de aranıza alır mısınız benim için de burası uygun bi alan kahorihama inş bebeğin seninledir benim bu ay başıma bişey geldi yanlış anlamazsan paylaşmak istedim daha önce hiç adetim şaşmazdı bu ay bir gün geçti dayanamayıp hemen test yaptım pozitif sonra dr gittim bana gerek yok kan testine dedi yapmadı bende artık hamileyim diye hazırladım kendimi bi de her belirti var derken 10 gün geçti tabi biz kesin artık derken 11.gün kırmızılar meğerse sperm pas geçmiş dr tabiriyle oluyormuş bazen böyle pozitif çıkarmış çünkü kendini artık hazırlamaya başlarmış ama 4-4lük bir yumurta deilse atarmış inş yaşadığımı kimse yaşamaz da sağlıklar verir rabbim hem size hem bebeğinize kendini olmama ihtimaline de hazırla lütfen beni yanlış anlama inş o seninledir hayırlı haberlerini alırız canım bir de dr bakmayın kan testi son derece önemli ben dinledim güvendim ve umut kırıklığı.....

canim ben ilk cocugum 2000 yilinda dogdu problemsiz kalmistim o zamanlar. simdi ise ikinci icin 2006 dan beri dört düsük yasadim... ilk 3 düsük hep 9 haftada sonlandi... ama dördüncü ayni seninki gibiydi. yani bi pzitif gördüm testte... sonra bir hafta sonra düsük oldu. o hamilelik olusmustu sende. yoksa pozitif görmezdin.
ama sonra devam etmedi hamilelik. düsük oldu sende de. insallah bir daha yasamassin...

inş dilara1 canım inş sende bir daha yaşamazsın bence de o düşüktü çünkü 2-3gün kasık ağrım oldu bu sende de oldu mu bir de 1hafta oldu daha bunuyaşayalı yani adet görüyordum bitti sayılırdı dün denize girdim biraz kanama oldu dr uzun sürer demişti acaba ondan mı yoksa mikrop mu kaptım ki

amin canim... Rabbim bir daha yasatmasin. Düsük knamasi bitince bir doktora görün bence yine. tamamen gecip gecmedigine baksin. Kasik agrisi yoktu bende. Herkezde degisiktir bence.

ya kizlar yaa.... nerdesiniz... Terkettiiz topigi haaaaa... hadi dönün bakem tatilden yaaaa

merhaba arkadaşlar a.s.

biliyorum uzun zamandır uğrayamadım yanınıza :KK43:
biliyorsunuz tatildeydim, tatil dönüşü işyerimiz taşındı, konumum değişti falan filan baya yoğundum buraya girmeye pek vaktim yoktu

ben iyiyim şükür .. bebişte iyi hamdolsun
9+4 haftalığız :))

geçmişi okuyacak bol vaktim yok malesef
bu sebeple ne durumda olduğunuzu bilemiyorum
sadece chabliss arkadaşımın hala yazlıkta olduğu için gelemediğini.. ve de dtbernat arkadaşımın da bebişinin geldiğini biliyorum.. maşaallah

inş. herşey yolundadır..

merhaba arkadaşlar a.s.

biliyorum uzun zamandır uğrayamadım yanınıza :KK43:
biliyorsunuz tatildeydim, tatil dönüşü işyerimiz taşındı, konumum değişti falan filan baya yoğundum buraya girmeye pek vaktim yoktu

ben iyiyim şükür .. bebişte iyi hamdolsun
9+4 haftalığız :))

geçmişi okuyacak bol vaktim yok malesef
bu sebeple ne durumda olduğunuzu bilemiyorum
sadece chabliss arkadaşımın hala yazlıkta olduğu için gelemediğini.. ve de dtbernat arkadaşımın da bebişinin geldiğini biliyorum.. maşaallah

inş. herşey yolundadır..

gamzecim hoşgeldin balım nasılsınız bebiş iyimi geçtimi bulantıların biz iyiyiz bulantım yok daha inş olmaz sen gitin topiğimiz öksüz kaldı iyiki geldin bitanem

gamzecim hoşgeldin balım nasılsınız bebiş iyimi geçtimi bulantıların biz iyiyiz bulantım yok daha inş olmaz sen gitin topiğimiz öksüz kaldı iyiki geldin bitanem
hoşbuldum tatlım benim opuyorumnanaktan
teşekkür ederim :kedi: ben de seni gördüğüme çok sevindim çok özlemişim burada sizinle yazışmayı..
bulantılarım maşaallah hafifledi çok çok şükür
geçecek inşaallah..
umarım senin olmaz tatlım ama temkinli ol.. eğer başlarsa yanında nane şekeri bulundur..
bulantı başladığında kullan
yeni öğrendim.. çok faydası var :lepi:

selam berna cim... gamze cimm... nasilsiniz???

çok saol çok şükür iyiyim balım sadece normalden daha çabuk sinirleniyorum ve sinirim geçmiyor alınganlık tavan yapmış durumda sen nasılsın

gamzecim nane şekerini yazdım bi kenara allah razı olsun cnm

Meraba kızlarr.Bende uzun zamandır nete giremedim. 18inde kan testi yaptırdım tabiki negatif.ılk önce çok üzüldüm ama ilk denememizdi ve de müthiş stresli idim.Şimdi çok şükür iyiym.

Bu arada kızlaarr eşiminyanına tayinim çıktı.Çok şükür birarada olacağız.Ve bebek denemelerine ara vermeyi düşünüyoruz.Hakkımızda hayırlkısı.

Öptüm hepinizi kendinize çook iyi bakın

selam berna cim... gamze cimm... nasilsiniz???
teşekkürler dilaracım
buna şükür iyiyim
bulantılarım biraz hafifledi hamdolsun :lepi:
sen nasılsın bakalım
çok saol çok şükür iyiyim balım sadece normalden daha çabuk sinirleniyorum ve sinirim geçmiyor alınganlık tavan yapmış durumda sen nasılsın

senden de inş. tatlım a.s.
Meraba kızlarr.Bende uzun zamandır nete giremedim. 18inde kan testi yaptırdım tabiki negatif.İlk önce çok üzüldüm ama ilk denememizdi ve de müthiş stresli idim.Şimdi çok şükür iyiym.

Bu arada kızlaarr eşiminyanına tayinim çıktı.Çok şükür birarada olacağız.Ve bebek denemelerine ara vermeyi düşünüyoruz.Hakkımızda hayırlkısı.

sende kendine çok iyi bak
hakkınızda hayırlı olan neyse o olsun inş.

sakin olmaya calis... biliyorsun bebisin hisseder sinirli hallerini. Senin ilk bebisin degilmi?

Meraba kızlarr.Bende uzun zamandır nete giremedim. 18inde kan testi yaptırdım tabiki negatif.İlk önce çok üzüldüm ama ilk denememizdi ve de müthiş stresli idim.Şimdi çok şükür iyiym.

Hayirlisi canim. Kavusmaniza cok sevindim. Denemelerinize ara verseniz bile... bizi terketmessin dimi???

teşekkürler dilaracım
buna şükür iyiyim
bulantılarım biraz hafifledi hamdolsun :lepi:
sen nasılsın bakalım

senden de inş. tatlım a.s.

sende kendine çok iyi bak
hakkınızda hayırlı olan neyse o olsun inş.

gecer insallah gamze cim kendine iyi bak fistuk...

selam canlarım ben de geri döndüm aranıza şükür ne alemde herkes hamişler nasıl geçiyor hamilelik
benim de cts yumurtlama günümdü değerlendirdik tabii
adaçayı ve klomen kullandım ben çok şükür geçen ayki gibi bir gecikme yaşamadım
bir de ovulasyon testi aldım cts iki tam çizgiyi gördüm
bakalım 13 günüm var sonuca

selam canlarım ben de geri döndüm aranıza şükür ne alemde herkes hamişler nasıl geçiyor hamilelik

hoşgeldin canım. inşallah tutar. ben bugün yine gördüm kırmızı kartı. artık alıştım diyelim.
zamanlama falan kalmadı artık. doğal yoldan olsun diye uğraşıyoruz.

hoşgeldin balım çok uzun kayboldun özledik çok sevindim iyi olduğuna inşallah bebişin seninledir kocaman öptm

hoşgeldin canım. inşallah tutar. ben bugün yine gördüm kırmızı kartı. artık alıştım diyelim.

hayırlısı olsun canım hiç bozma moralini bu ay olcak inşallah bolo bol dua cıyım

inşallah canım bizim bu ay ciddi anlamda ilk çalışmamız oldu di,yebilirim çünkü haziranda karar verdik ama ağustosa kadar yumurtlama olmadı. o yüzden asıl ümitlenmek bu ay ortaya çıktı
senin de inşallah gelecek aya gelmez kırmızılar moral bozmak yok dimi :lepi:
hoşgeldin balım çok uzun kayboldun özledik çok sevindim iyi olduğuna inşallah bebişin seninledir kocaman öptm

hayırlısı olsun canım hiç bozma moralini bu ay olcak inşallah bolo bol dua cıyım

bernoşummm nasılsın kuşum 7 haftan bitmiş sana ve gamzeye o kadar mutlu oldum kii bu ay ben de belki katılırım aranıza beraber büyütürüz bebişleri :Saruboceq:

inşaallah chablisimmmmmmm opuyorumnanaktan
hoşgeldiiiiiiiinnnnnnn
sefalar getirdinnn :1hug:

inşaallah chablisimmmmmmm opuyorumnanaktan
hoşgeldiiiiiiiinnnnnnn
sefalar getirdinnn :1hug:

hoşbulduk canımın içi herkesi çok özlemişim topicimiz artık geride kaldı ama olsun biz birbirimizi buluyoruz gene de bir şekilde. başka hamiş çıktımı yokluğumda acaba berna dan sonra

X