Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

merhaba,
Arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum bende ovilasyon dönemini bekliyorum umarım herkesin dilekleri iyi sonuçlanır benide aranıza alırmısınız:)vereliniortak

yoksun simdi burda ama... h.g. canim... aliriz tabiki aramiza. arkadaslar cogu tatilde... Insallah canim burda hepimiz dilegimize kavusuruzz :dance:

dilaracım kurcalama aşamasındayım çözmeye çalışıorum siteyi,amin inşallah herkese yüce rabbiö hayırlı evlatlar nasip etsin

günaydin kizlarrr... yine kimse yoookkk... benim adetim gelmisti pazar günü... bu ay yine calismalarr fulll gaz... :kedi:

Daha var benim yaa günler geçmiyor Eylül 1 çin takvimine göre ayarlamaya çalışıyorum bakalım,inşallah tutar..

Günaydınlar hanımlar
Nasılsınız berna dilara isimm ne haberler bakalım berna hamilelik nasıl gidiyo isimcim varmı bi gelişme kimseler uğramaz olmuş buraya

merhaba,
Arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum bende ovilasyon dönemini bekliyorum umarım herkesin dilekleri iyi sonuçlanır benide aranıza alırmısınız:)vereliniortak

hoşgeldin banu aramıza a.s.umarım hepimizin dilekleri iyi sonuçlanır :)

oooo kacirdim sizleri kizlar yaaa....
neyse river cim, kahorihama cim nasil siniz??? isim valla gelmiyor artik... izinciler ne zaman geliyor yaaa... gercekten de kimse ugramiyor buraya...

meraba dilaracım.Deminden beri uğraşıyorum bi türlü yazı yollayamadım.Nasılsın.Bende 18 ağustosu bekliyorum.14ünde kan testi yaptıracam inşallah hamişimdir.ıdrar testinde çıkmıyor

Günaydınlar hanımlar
Nasılsınız berna dilara isimm ne haberler bakalım berna hamilelik nasıl gidiyo isimcim varmı bi gelişme kimseler uğramaz olmuş buraya

rivercim canım arkadaşım iyiyim hamilelikten bişi anlamadım valla hiç bir belirtim yok sadece çok susuyorum göğüslerim falanda hiç acımıyor şimdi tatildeyim inş haftaya dönücem dra gidicem bakalım sen nasılsın bitanem

meraba dilaracım.Deminden beri uğraşıyorum bi türlü yazı yollayamadım.Nasılsın.Bende 18 ağustosu bekliyorum.14ünde kan testi yaptıracam inşallah hamişimdir.İdrar testinde çıkmıyor

allah gönlüne göre versin kuşum

GÜNAYDIN HANIMLAR HEPİNİZEEa.s.
Meraba rİvercİm nasılsın
İyiyim tatlimm sen nasılsınn ne var ne yok dünden beri anca girebidim topice:bbo:
meraba dilaracım.Deminden beri uğraşıyorum bi türlü yazı yollayamadım.Nasılsın.Bende 18 ağustosu bekliyorum.14ünde kan testi yaptıracam inşallah hamişimdir.İdrar testinde çıkmıyor
stres yapma canım inşallah hamişsindir benimde yeni bitti hastalığım bakalım bu ay neler olacak :Saruboceq:

iyiyim bende canımmmŞeniz olsun iyi geçer inşallah hamileliğin tatil yararda dr. sonuçlarıda iyidir inşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsin:1hug:
bende iş yerinde çok sıkıntılı işler var şu sıra bu stresle zor hamile kalırım gibi geliyor bana ama bakalım nolcak bu ay:1rolleyes:

canlarım merhabaaaa
ben işten ayrıldığım için giremiyorum nete bu aralar yazlıktayım çünkü
yazılanaların hepsini okuyamadımama bernam hamişmişş çok sevindimmmm hayırlısı olsun bernammm darısı başımızaa.başka varmı kaçırdığım haber
ben kendi haberlerimi vereyim size. bu ay farlutal ilaçla adetoldum.çok geç olmuş yumurtlamam. klomen verdi doktor birdedüzenliolsun diye adaçayına başladım bugün. ovulasyon testi de almıştım netten malum benim durumumda günleri yakalamak zor oluyor pko da yani.inşallah bu aykiler bir işeyararr
ama inanın tatil modundaolunca hiç aklıma gelmiyor.çok rahat kafam. umarım bende bu ay gamzemingönderdiği t-shirt'ü göğsümü gere gere giyerim.
yine girmeye çalışıcam boş bırakmayın topicimizi hamişler siz de terketmeyin bizi. hepiniziçok seviyorum ve çok özledim.kocaman öpüyorum

rahat ol balım allah gönlüne göre versin

sinemcim özledimm seni kimsecikler yok buralarda bebişim benimle evt hala bi tuhaf hissediyorum bende şimdi tatildeyim dra gidicem haftaya darısı tez zamanda başına balım isteyen herkesin başına kocamannnn öptm

aynı adet olacakmışım gibi galiba gelecek kırmızılar mafoldumben hem adet düzenimde bozuldu napacam ben kızlar 30 gün doldu 40 günü bekliyorum 18ini öfffffffffff.Eğer pazartesi gelmezse kantesti yaptıracam.Bugün sordum özelde 35tl miş.ınş hamişimdir ama zor stresten hamiş kalmam.Sanki kırmızılar geliyormafoldumben

günaydin kizlarrr... nirdesiniz bakim yineee... herkez izinde hala. ooohhh oh bizde calisiyoruz. Chablisss cim sen nasilsin. tatil nasil gidiyor?
senin o is durumun ne olu? Hani mülakata gitmistin ya??? Haber varmi???

rahat ol canim ya. sikma kendini bence. Hic düsünme en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…