Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

isim cim haklısın dogru soyluyosun....iyi düşün iyi olsun demişler....cevap verdıgın ıcın sagol

river sende ınsallah en kısa zamanda kavusursun bebısıne....
dilara 1 insallah bende hamıle kalırsam senınkı gıbı rahat gecer canım insallah

kızlar bıde hamıle kalmadan once ne yapmalı dr. a gıtmelı bılıyorum ama ben gıttım sadece alttan ultrasyon aletı ıle baktı bı sorun yok dedı okadar...
baska ne yapmalı ve esımın de gorunmesı gerekırmı

Son düzenleme:

canim benim sen gitmissin bir sorun yok demis... bence ok dir. Eger baktiniz bi kac ay tutmadi, o zaman gönderirsin esini de. Testler yaparsiniz. Folic asit vermedi mi sana doktorun. onu bak alip kullanabilirsin.
Bence simdilik önce oluruna birakin. Belki hemen :CüvCüv: kalirsin... hihoyyyt

kızlar hayırlı cumalar nerdesiniz size haberlerim var sabah kan vermiştim hcg değerim 21 çıktı şimdi idrardada silik 2. çizgiyi gördüm adet günüm 10 ağustostu şimdi hamilemiyim bilmiyorummm acayip hissediyorumm

canımmm çok sevindimmmm hayırlı cumalar sanada bu süper bir haber inşallah hamilesin alkisalkisalkis

tebrik ederim canım. hayırlı olsun. darısı başımıza inşallah.

Canım hamilesin inşallah çok sevindim ne güzel.Hadi bakalım darısı başımıza.

tebrikler canım allah sağ sağlım kucağınıza almayı nasıp etsin inşallah
rahat bir 9 ay kolay bır doğum gecirirsin umarım...

dilara1 verdı o ılactan ama ben kullanmadım tam karar veremıyodum ondan....yanı baska bıseye gerek yok dıyosun....smear testı falan yazmıssınız sızler...baska seylerde yazıo...bende merak ettım ondan

bıde sımdı kullanmaya baslasam olurmu...ama benım kontrole gıttıgım 2 ayı getı

olsun bence yinede basliyabilirsin...

saol bitanem allah razı olsun darısı tüm isteyenlerin başına a.s.

Berna cim... cok sevindim... Insallah hayirlisiyla kucaginada alirsin... al sana böyle bir bebis gelsin zemuszemus

merhaba,
Arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum bende ovilasyon dönemini bekliyorum umarım herkesin dilekleri iyi sonuçlanır benide aranıza alırmısınız:)vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…