moralini yüksek tut canım stres yapma inş. hamişsindir hastalansan bile canını sıkma:1hug:iyiyim rivercim bekleme aşamasındayım ben 8 günüm kaldı meraktayım
mrb canım h.g a.s.Merhaba kızlar...
2 senedir evliyım. bende bu gunlerde bebek düşünmeye başladım... bakalım bu ay deneyeceğiz Allah nasip edecekmı? Herşeyın hayırlısı....
doktoro gıttım smear yaptırdım... herşey normalmiş...folık asıde başladım başkada bır hazırlık yok..sanırım bu kadarı yeterlı...
Ama son 2 haftadır şöle bır sorunum çıktı..ilişkide çok fazla yanma duymaya başladım bıttıkten sonrada bu yanma devam edıyor mantar olabılırmı acaba?doktoroda gıtmek ıstemıyorum.... Ahhh
ıyı geceler kızlarr benıde aranıza alırsanız sevınırım...öncelıkle hepınızın kandılı mubarek olsun..
sımdı gelıyım sorularıma kızlar bende hamıle kalmayı dusunuyorum yanı esım ,esımın aılesı ve benım aılem cok ıstıyo galıba artık bende ıstemeye basladım evlenelı 1.5 yıl oldu ama benım hamılelık korkum var ya cok kotu gecerse falan dıe.....
bıde hamıle kalmadan neler yapmam gerekıo benı bılgılendırırmısınız acaba
Merhaba kızlar...
2 senedir evliyım. bende bu gunlerde bebek düşünmeye başladım... bakalım bu ay deneyeceğiz Allah nasip edecekmı? Herşeyın hayırlısı....
doktoro gıttım smear yaptırdım... herşey normalmiş...folık asıde başladım başkada bır hazırlık yok..sanırım bu kadarı yeterlı...
Ama son 2 haftadır şöle bır sorunum çıktı..ilişkide çok fazla yanma duymaya başladım bıttıkten sonrada bu yanma devam edıyor mantar olabılırmı acaba?doktoroda gıtmek ıstemıyorum.... Ahhh
inşallah dilaracım desene beraber beklicezz bebişler bizimledir inşllah
River cim merhaba... nasilsin bugün ?? a.s.
iyiyiz canım tşk.sen nasılsınndilaracım rivercim nasılsınız kızlar
selam kahorihama... sükür senden ne haber???
senin günün ne zaman di kii???
iyiyiz canım tşk.sen nasılsınn
sağol canım bende iyiym.Canım bende hangi gün olacağı konsunda kararsızım.d.k.hını bırakınca günlerim şaştı bi 40 günde oldum bir 30.Şİmdi eğer 30 gün ise pzar olmam gerekiyor.Yok 40 gün ise18inde falan tabi inşallah olaam canım
Sağol canım bende iyim.Sizleri merak ettim.Sizin günleriniz ne zamn.İnşallah olmayız adet.
inşallah olmazsın canım ben dün hastalandım bu arada ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım o yüzden adetimde çok aşırı gün geçme yada erken gelme olmuyor çok şükür
stres zaten en çok tetikleyen işte bi yenebilsek şu stresiiiAslında hapı bıraklı çok oldu ama stres yapıyorum işte.2 hafta sonra eş durumu atamalrı var.İnşallah eşimn yanına gelirim.
stres zaten en çok tetikleyen işte bi yenebilsek şu stresiiisiz eğitimcilerin birde o derdi var canım Allah yardımcınız olsun :teselli:
canım benim çok sağol.Bakalım size nasıl haberler verceğim
inşallah iyi haberler verirsinn:Saruboceq::Saruboceq:
sağol canım bende iyiym.Canım bende hangi gün olacağı konsunda kararsızım.d.k.hını bırakınca günlerim şaştı bi 40 günde oldum bir 30.Şİmdi eğer 30 gün ise pzar olmam gerekiyor.Yok 40 gün ise18inde falan tabi inşallah olaam canım
Sağol canım bende iyim.Sizleri merak ettim.Sizin günleriniz ne zamn.İnşallah olmayız adet.
Aslında hapı bıraklı çok oldu ama stres yapıyorum işte.2 hafta sonra eş durumu atamalrı var.İnşallah eşimn yanına gelirim.
canım benim çok sağol.Bakalım size nasıl haberler verceğim
inşallahbebişler çok bekletmez bizibende zannetmiyorum yaa…
bu gecen ay cok hastalalik gecirdigimden dolayi hep cok antibiyotik icmek zorunda kaldim. Gerci sanki akintimdan yumurtlama zamanimi anlamistim ama… bakalim… hayirlisi yaaa
ben kendimi ümitlendirip sikinti yapmak istemiyorum
inşallah 9 ay daha görmeyiz de bebişler bizledir kısssssssağol canım bende iyiym.Canım bende hangi gün olacağı konsunda kararsızım.d.k.hını bırakınca günlerim şaştı bi 40 günde oldum bir 30.Şİmdi eğer 30 gün ise pzar olmam gerekiyor.Yok 40 gün ise18inde falan tabi inşallah olaam canım
siz ne zamanda bir görüsebiliyorsunuz ve ne zamandan beri böyle ayrisiniz???
inşallahbebişler çok bekletmez bizi
inşallah 9 ay daha görmeyiz de bebişler bizledir kıssssss