Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

kızlar burayı bi incelemenizi doktoru dinlemenizi öneririm Gebelik için kan testi ne zaman yapılmalı? - UZMAN TV ayrıca chablisss canım bu sitede (polikistik over) aynen bu şekilde yazıp şlgili videoları ve tabi yumurtlama bozukluğu da yazabilirisin ilgili videoları bulup dinle zaten örneğin polikistikoverle ilgili dinlediğin bir videodan sonra benzer videolarda çıkıyor karşına önemli bilgiler anlatıyor hemde birebir dr dan dinliyorsun ayrıca hamiş arkadaşlar sizede bu siteyi öneririm hamileyken güzel olmak da önemli dimi sonuçta allah nasip ederse hayatımızda en fazla 2 -3 kere yaşayabileceğimiz şeyler Livaa Hamile Giyim - Maternity Wear - Sizin için en güzeli

kızlar günaydın ben normalde bu saatlerde yatarım ama uyku tutmadı bir rüya görüyordum kurban bayramıymış ve ben erkek kardeşim (küçük 13 yaşında) kayınvalidem ve bir de onun akrabası var ve hepimiz büyük baş hayvan alıyoruz ve bir kuruma veriyoruz kesilmek üzere bütün hayvanlar gidiyor keslimeye ama 1 tanesi ağaca bağlı kalıyor o hayvana bakıpyorum habire annemler alıcakmış ama gelmediler almaya bende kesime verdiğimiz kurbanların etini bekliyorum ki dağıtmak için özelliklede annemler almadı onlara çok vereceğim diye sabırsızlıkla bekliyorum hatta kesim yerlerini görüyorum birsürü kurban kesmişler ama etler bir yerde(gerçi etleri gördüğümden eminde değilim) postlar bir yerde ayrılmış ve heryer temizlenmişti kan görmedim ama neyse eşimin telefonu ötmeye başladı alarmı dın dın dın dın diye bir melodi :) uyandım bi baktım karnıma ağrılar giriyor ama tıpkı adet sancısı ve dedim ki eyvah adet oldum hatta dedimki maşallah bana adetlerim iyice düzene mi giriyor ne, karnımda adet sancısı var ama hiç vajinadan afedersiniz bişi çıkacakmış hisside yok sanki kapalı sonra lavoboya gittim baya idrar birikmiş onu önce bir kaba yaptım ve ağzını kapatıp beklettim eşimin gitmesini bekledim eşim gitti ve testi yaptım ama maalesef sonuç negatif sadece bir şey dikkatimi çekti t bölmesinde küçücük bir nokta var pembe nokta çok küçük ince uçlu bir kalemle koyduğun bir nokta kadar bilemiyorum önce idrarı damlattım aldığı kadar ve bırakıp gittim yok dedim biliyorum ve geldim gerçekten yoktu bu arada ben acayip hapşurup duruyorum ve genzim geriye akıyor her zaman ki gibi neyse ya ne yapacağım bilmiyorum eğer böyle devam ederse testi tekrar ederim en ilginç olanda adet olacağım zaman bana bu sancı geldiğinde ne zaman wc ye gitsem kanamam başlamış olurdu ama şimdi yok tertemiz renkli bir akıntı bile yok

hayırlı sabahlar arkadaşlarım

kuzucuk bakarsın süpriz bebişin geliyordur.. hayırlısı olsun inş.

ama silikte olsa bir çizgi yoktu sadece bir nokta vardı çok küçük bir nokta ama bu nokta pembeydi eminim hatta bişimi yapıştı diye tırnağımla dokundum ama çıkmadı zaten pembeydi eminim offf allahım inşallah ya böyle deam ederse zaten adet olmadığım halde bu adet sancısı gibi sancılar devam ederse tekrarlarım testi bu arada gaz problemim devam ediyorum ve artık psikolojikmi bilmiyorum sık idrara çıktığıma eminim az az geliyor az biriksede idrara çıkma isteği geliyor

Merhaba kızlar uzun bi süredir ortalıkta yoktum.Akraba ziyaretlerimiz ve düğünler yeni bitti.Malesef nette yoktu sizlerden çok uzun süre ayrı kaldım.Geçmişe dönük sayfaları okuyamadım kızlar.Burda

yeni katılan arkadaşlara hoşgeldin diyorum.

Dimplehawk canım seni kutluyorum.Darısı başımıza

canım hakkında hayırlısı olsun dediğin sitede ben o konulara bakmıştım zaten ama genelde hiç adet olmayanlar için açıklamalar onlar. benim türevim yok kaydirigubbakcemile3 gene gelmezse bir kaç gün, testi tekrarla bence. benim de hala tık yok ve aynen senin dediğin gibi sabahları sancı oluyor sonra geçiyor başka hiçbir adet belirtisi yok bende. göğüslerde değişiklik yok sivilce yok. ama çok akıntım var dediğin gibi arada karnımla beraber belimde ağrıyor. ve zaten uykucu bir insanımdır ama gözümü açamıyorum gün içinde. tabi bu aşırı sıcaktan da olabilir .CADIARZU
hayırlı sabahlar arkadaşlarım

kuzucuk bakarsın süpriz bebişin geliyordur.. hayırlısı olsun inş.
selam canımın içi nerelerdesin yaa sabah açmışsın şimdi kayıpsın :gitme:
kızlar ben bu yaz kaldım şuan 8 haftalık ....
hayırlısı olsun canım allah tamamına erdirsin
günaydın kızlar herkese mutlu ve huzurlu bir gün diliyorumyerimseniben
merhaba canım nasılsın yerimseniben

hoşgeldin tatlım nasıl geçti gezmeler başladımı çalışmalar:kedi:

merhaba stellacım yokluğunda iki hamiş haberimiz çıktı izmirhayal ve dimple'ım hamileee.
bense beklemedeyimm birkaç gün geçti adetten düzenim bozulduğu için geçen ay kaç gün geciktiğini bilmiyorum ama 3 test negatif kana gitmedim. sende durumlar ne

duymuştum ikisinide canım,
Rabbim sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin

benim Ağustosun başında belli olacak, iğneye gerek olmadan yumurtlamam olmuştu
geçen hafta çok fazla kasıklarımda ve belimde ağrı oldu, bu hafta sonu ve hafta başı hiç bir belirtim olmadı
bugün yine hafiften belim ağrıyor
cumartesi akşamı tatile gidiyorum Ağustos 16-17 gibi döneceğiz

bakalım beklemediyim canım, inşallah hayırlı haberlerle dönerim

inşallah hakkında hayırlısı olur canım
inşallah tatilin iyi gelir sana bu yolda tatiller pek bir işe yarıyor nedense kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlarrrr ...

chablisim nasılsın, özledim senii.. (bu arada kargonu sabah gönderdik cnm)

ben bugün ilk defa kontrole gittim..
hayırlısıyla kese göründü.. şimdi sıra kalp atışlarını duymakta.. dr.lar buna çok önem veriyor..
bana dua edin
cuma günü de yolculuğa çıkıyoruz nasipse
hayırlısıyla sağ salim dönelim inş.

inşallah canım ama eğer adetim gelmezse şuan zaten hamile olmam gerekiyor
adetime 10 gün civarı bişey var :kedi:

chablisim şimdi gördüm mesajını doktordaydım tatlım ..

sen gitmedin sanırım.. bi gitseydin içimiz rahatlasaydı...

canım inşallah kalp atışlarınıda duyarsınız,
hayırlı haberlerini bekliyoruz :asigim:

gamzemm hoşgeldin bakamadım kusura bakma
çok sevindim caım sıra kalp atışında çok heyecanlıı
yarın alırım ben kargoyu sana dediğin kadarı göndercem bir de gönderim ücretini ödicem sanırım pttye doğru hatırlıyorum dimi
ben gitmedim tatlım bir sabır geldiki bana sorma her sabah sancım oluyo hafiften diyorum ki geliyor sonra sancıda yok adet de
bu arada i.saraçoğlundan da mail geldi kullanımla ilgili bakalım şu ay bir sonuçlansın soğan kürünü denicem mucize gibi bişey çok inanıyorum işe yarıcağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…