hamiş hamiş hamiş :dance::dance::sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyytsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz:teytey::teytey::teytey::teytey:günaydın kızlar iyi haftalar diliyorum herkese isim sadece sen buralardasın gamzeden haber varmı çok merak ediyorum gamzem balım koş gel
allah analı babalı büyütsün canım bnm tebrik ederimmmgünaydııınnnnnnnnn
hayırlı sabahlar arkadaşlarımm
geldim geldim
güzel haberlerle geldim inşaallahhhh
veeeeeeeeeeeeeeeeeee
herkes nerdeCADIARZU
günaydııınnnnnnnnn
geldim geldim
veeeeeeeeeeeeeeeeeee
günaydııınnnnnnnnn
geldim geldim
veeeeeeeeeeeeeeeeeee
:1hug: çok sağol tatlım yaahamiş hamiş hamiş :dance::dance::sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyytsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz:teytey::teytey::teytey::teytey:
allah analı babalı büyütsün canım bnm tebrik ederimmm
etmez miyimcnm benim tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
darısı bizim başımıza inş. bizim için de dua et
amin inş. sağolasınn:1hug:tebrikler canım çok mutlu oldum allah isteyen herkese nasip etsin
sağol kuzumm beniimmmgamzem tebrik etmiştim ama bir de burdan ediyim dedim.canım arkadaşım inşallah sağlıkla kucağına al bebeğini sağlıkla büyüt. o kadar inandınkii geliceğine yüzünü kara çıkarmadı bebişin :ecrin_bebek:
hayalcim senide tebrik ediyorum tekrar allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
bana gelince kızlar benim günüm de geçti baya ama şu pco olayı kafa karıştırıyor. yani ondan yada onun stresinden mi yoksa bebiştenmi gecikiyor bilmiyorum. biri 2 gün erken biri 2 gün sonra olmak üzere iki testim de negatif ama adet yok. hassas testlerden aldım yarın sabah yapıcam. yine negatif olursa ve adet olmazsam kan testi yaptırcam. kafam çok karışık kızlar kafamçokkarıştı
şallah isimcim inşallahinşallah bebişin seninledir
:1hug: çok sağol tatlım yaa
inş.inşş...
etmez miyim
ediyorum da zatenn
Rabbim sizlere en hayırlısını versin inş..
çok teşekkürlerrr meralcimm opuyorumnanaktan
amin inş. sağolasınn:1hug:
sağol kuzumm beniimmm
tatlı arkadaşımmm
bana yoldaş ol.. seni bekliyorum inş..
bu ay olmazsa da yetişeceksin inş..
beraber büyüyeceğiz yavrularıı
parolamızı unutma... "hayırlısını istiyoruz biz" Şeniz Şeniz Şeniz
inşaallah zeyhatçım sağol :)dimplehawk gözün aydın olsun. İnşallah güzel bir hamilelik geçirip zamanında sağlıklıca kucağına alırsın bebişini.
sağol lokumum :))dimplehawk,
canım gözün aydın.. çoookkk sevindim..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
güzel kalpli arkadaşım benimm opuyorumnanaktan inşaallahhh opuyorumnanaktanevet tatlım zaten o yüzden negatifi gördüğümde de bir anlık hayal kırıklığı yaşadım. sonra kısmet böyledir belki dedim. ama gerçekten yoksa da adetim gelsin artık. tekrar umutlanmak için adeti görüp çalışmak lazım :kedi:
inşallah yetişicem arkandan tatlım belki bir kaç ay farkla ama beraber büyütcez kuzularımızı inşallah :Saruboceq:
aman da aman ticker da yaparmış benim tatlı gamzemmm hamiş de olurmuş daaa anne de olcakmışşşş yirim ben onuu opuyorumnanaktan
tatlım benimmm olur muu hiç öyle şeyy :1hug: yanınızdayım inş. dualarımla daa opuyorumnanaktannerdesiniz güzeller topiğimiz öksüz kaldı canlandıralım haydi ben tekrar çalışmalara başladım yılmak yok allahtan hayırlısını diliyoruz yeni tarihim 10 ağustos 27 temmuz yumurtlama günüm inş allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin chabliss sende ne haberler var cnm river isim nerdesiniz ya gamzem bizi terk etmedin inşallah hamiş olunca
maddi açıdan sorun yaşayıp yaşamayacağınıza eşinizle oturup iyice kara vermelisiniz a.skızlar yaa 1987 doğumluyum ve 1 yıl 7 aylık evliym herkes bebek için yaşımın çok küçük oldugunu söylüyorr.aynı zamanda kiracıyım evim de yokkkk maddi imkanlardaaaa ehhhh uç ucaaa ama bi yandan da ileride bebişim olmaz diye korkuyorummm.mesela 3-4 aydır arada korunmuyorummmm ama hamiş kalmadım bu da çok korkutuyor beniiiii ne yapmalıyımmmmm ??????????????? noluy yaydımmmm.....
merhaba, hoşgeldinmerhabalar arkadaşlar gebelikten şüpheleniyorum yardımlarınıza ihtiyacım var bana slm verin lütfen önce :) online olan birisini görür görmez yazmak istiyorum önce