Bende aranızdayım 4 yıllık evliyim ve artık bebek istiyoruz bu ay ilacı bırakıyorum artık bakılım olucak mı çok heycanlıyım:)
7 aydır uğraşıyorum... soğan suyu... doktor... klomen.. v.b v.bbütün denemelere devam o bebek gelecek arkadaş başka kim var bu yaz hamilelik isteyen? birbirimize destek olalım... neler yapıyoruz hamile kalmak için? neler yaşıyoruz? paylaşalım umutlarımızın devam etmesi dileğiyle...
selamm kızlar benimde adetim 7 gün geçti 5 inci gün test yaptım tek çizgi ama hala olmadım acaba geç döllenme mi oldu sizce benimle aynı durumda olan var mı ?
benimde son 7 gün çok heyecanlıyım keşke güzel haber gelse hepimizdenkızlar benimde son 5 gün :))) hepimiz inşallah burada haberleri veririz feci heyecanlı bişimiş bu ya :)))))
benimde son 7 gün çok heyecanlıyım keşke güzel haber gelse hepimizden
ilk gebeliğimde adetim 15 gün geçmişti ve test yaptığımda negatif çıkmıştı ... dayanamayıp kan testi yaptırdığımda pozitif çıkmıştı canım... kan değerime baktı doktor ve daha 2 haftalık dedi.... son adet tarihime göre uyumsuzluk görünce de geç döllenme olmuş demişti... yani olabiliyor... kan testi en sağlıklısı... :)
beklenmeyen kırmızılar sonunda geldi( ovulasyon testi siparişi verdim bu seferde onu deneyeyim diyorum kullanan var mı acaba ?
güzelim ben bu ay kullandım bata 5 gün var yumurtlama zamanı net olarak gösteriyor bende sende dene 5 gün sonra hamile olup olmadığımı buraya yazarımbeklenmeyen kırmızılar sonunda geldi( ovulasyon testi siparişi verdim bu seferde onu deneyeyim diyorum kullanan var mı acaba ?
güzelim ben bu ay kullandım bata 5 gün var yumurtlama zamanı net olarak gösteriyor bende sende dene 5 gün sonra hamile olup olmadığımı buraya yazarım
ilk bebekten önce beKızlar netten sonuçlarıma baktım prolaktin yüksek çıktı doktorumsitesin deki kadın doğum prof'a ve saraçoğluna msj attım bakalım ne diyecekler
Glukoz 91
TSH 1.57
FSH 5.7
Lüteinleştiren hormon (LH) 4.18
Prolaktin 77
Estradiol 55
ESTRADİOL Hormondan bişey anlamadım düşük mü yani :S
Normal Değerler:
Erkek: <62 pg/ml
Kadın:
Folüküler Faz: 1-147 pgr/ml
Ovülasyon: 93-404 pg/ml
Cuteal Faz: 29-318 pg/ml
Menopoz: <58 pg/ml
ilk bebekten önce be
nim de prolaktin yüksekti bromoc. iptin diye bir ilaç yazmıştı doktorum kullandığım ay hamile kaldım ve kızım dünyaya geldi
merak etme bir ilaca bakar prolaktin hemen düşüyor korkma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?