bu yaz hamile kalalım artık hadi kızlar... :)

selamm kızlar benimde adetim 7 gün geçti 5 inci gün test yaptım tek çizgi ama hala olmadım acaba geç döllenme mi oldu sizce benimle aynı durumda olan var mı ?

selam kızlar
nasılsınız son sekiz gün kaldı bata bakalım neler olacak

6 ay doldu ugrasıyoruz hep dua ediyorum Allah'ıma her ay ümitleniyorum ama hep kırılıyo ümidim bu ayda regl oldum hemde erken yine olmadı ;(((

selamm kızlar benimde adetim 7 gün geçti 5 inci gün test yaptım tek çizgi ama hala olmadım acaba geç döllenme mi oldu sizce benimle aynı durumda olan var mı ?

ilk gebeliğimde adetim 15 gün geçmişti ve test yaptığımda negatif çıkmıştı ... dayanamayıp kan testi yaptırdığımda pozitif çıkmıştı canım... kan değerime baktı doktor ve daha 2 haftalık dedi.... son adet tarihime göre uyumsuzluk görünce de geç döllenme olmuş demişti... yani olabiliyor... kan testi en sağlıklısı... :)

kızlar benimde son 5 gün :))) hepimiz inşallah burada haberleri veririz feci heyecanlı bişimiş bu ya :)))))

Bugün kan tahlili yaptırdım ama sonuç 1.20 çıktı negatif kasıklarımda batmalar var sanırım ramazandan dolayı gecikme oldu düzensiz uyku ve beslenme etkilemiş olacak. (

beklenmeyen kırmızılar sonunda geldi ( ovulasyon testi siparişi verdim bu seferde onu deneyeyim diyorum kullanan var mı acaba ?

kızlar kırmızılar geldi çatlatma iğnesi işe yaramadı.cuma günü memlekete gidecem tatile, 3 hafta yokum o yüzden bu ay doktora gidecemicem artık gelince devam ederim tedaviye

beklenmeyen kırmızılar sonunda geldi ( ovulasyon testi siparişi verdim bu seferde onu deneyeyim diyorum kullanan var mı acaba ?

ben denedim ama benim adetim düzensiz olduğu için başedemedim yapıyorum yapıyorum yok ama adeti düzenli olanlardan işe yarıyo diye duydum ben artık yapmıyorum ama sonuç alan varmış canım..

güzelim ben bu ay kullandım bata 5 gün var yumurtlama zamanı net olarak gösteriyor bende sende dene 5 gün sonra hamile olup olmadığımı buraya yazarım

güzelim ben bu ay kullandım bata 5 gün var yumurtlama zamanı net olarak gösteriyor bende sende dene 5 gün sonra hamile olup olmadığımı buraya yazarım

İnşallah hayırlı haberlerini alırız canım.bugün hormon testi yaptırdım yarın sonuçları alıcam hormonlar yüksek olunca da gebeliğe engelmiş ve hastalığım bitmeden bu hafta sonu şehir dışını çıkıcam inşallah 15 gün yokum geri dönüşüm tam yumurtlama gününün sonuna geliyor o gün testi deneyeceğim bakalım çift çizgiyi görecek miyim yoksa geç mi kalmış olacağım umarım o gün tuttururum

Kızlar netten sonuçlarıma baktım prolaktin yüksek çıktı doktorumsitesin deki kadın doğum prof'a ve saraçoğluna msj attım bakalım ne diyecekler

Glukoz 91
TSH 1.57
FSH 5.7
Lüteinleştiren hormon (LH) 4.18
Prolaktin 77
Estradiol 55

ESTRADİOL Hormondan bişey anlamadım düşük mü yani :S

Normal Değerler:
Erkek: <62 pg/ml
Kadın:
Folüküler Faz: 1-147 pgr/ml
Ovülasyon: 93-404 pg/ml
Cuteal Faz: 29-318 pg/ml
Menopoz: <58 pg/ml

Son düzenleme:
ilk bebekten önce be
nim de prolaktin yüksekti bromoc. iptin diye bir ilaç yazmıştı doktorum kullandığım ay hamile kaldım ve kızım dünyaya geldi
merak etme bir ilaca bakar prolaktin hemen düşüyor korkma canım

benim düşükten sonra 6 ay korunduk o zamanlar bebeğimi kaybettiğim için stres üzüntü vardı tabii stres de baya etkiliyormuş bu hormonları keşke daha önce yaptırsaydım diyorum 10 ay bekledim demek ki vakti vardı diyorum çok şükür en azından sebebi biliyorum artık yarın öğlen dr sonucu göstereceğim gitmeden de ilacı kullanmaya başlarım geldiğim günde yumurtlama günüm inşallah allah ın izniyle ağustos da hayırlı haberler alırım

bende ağustos da hamilelik çalışmalarna başlıcam .....
3 ağustos da adet olucam ....inşalaah sonra çalışmaya başlıcaz
bizim adamı zor ikna ettim,4 yaşında bi oğlum var
ona kalsa 2 3 sene daha bekleyelim diyooo....

inşallah hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olur

İnşallah herkesin bebeği olsun medine meryem otu diye bişey söylediler yemiyomuşsun üzerinde taşıyomuşsun sadece bilen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…