• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu yaz hamile kalalım artık hadi kızlar... :)

kızlar bugün adet günüm inş olmam ve inş hamileyimdir. adet olmamak için sürekli dua ediyorum.kasıklarımda ve belimde ağrı var, göğüslerim şişti sızlıyo ama hangi nedenden dolayı böyle acaba? inş en kısa sürede hepimiz mutlu haberler veririz birbirimize ve bebeklerimize kavuşuruz.

bekliyoruz haberini... bu topiğin ilk hamilesi olursun inşallah :)

kızlar bugün adet günüm inş olmam ve inş hamileyimdir. adet olmamak için sürekli dua ediyorum.kasıklarımda ve belimde ağrı var, göğüslerim şişti sızlıyo ama hangi nedenden dolayı böyle acaba? inş en kısa sürede hepimiz mutlu haberler veririz birbirimize ve bebeklerimize kavuşuruz.

inş olmazsın canım güzel haberlerini bekliyoruz

ben artık hiç bişeye inanmaya başladım..rabbime emanetim..afedersiniz şeyimide yırtsam amuda da kalksam bana o bebeği vericek olan allah..artık kendimi bu şekil teselli ediyorum..kaç kişi duydum beklemediği anda istemediği anda bebek sahibi olan..ilk bebek istediğim zamanlarda aman ayağımı dikiim yarım saat aman şunu içim iyi geliyo aman bunu yapim iyi..ilk bi 5-6 ay kadar korunduk sonra bebek istedik..hamile kaldım ama sadece kanda belliydi ve benim hiç aklımda yoktu bebek isteği..hep zannedersim ki isteyince oluyo hiç kafama takmadım olmuştu ama ne yazık ki dr un azizliğine uğradık düştü bebişim..rabbim isteyen herkeze versin ama önce allaha dua edelim birbirimiz için şu mübarek günde..müslümanın müslümana yaptığı dua kabul olurmuş..
inş bigün bizde deriz burda HAMİŞİMMM :D

geçmiş olsun doktorun azizliğine uğradım derken ne demek istedin doktor hatası yüzünden mi düşük yaptın? İnşallah bundan sonra sağlıklı bebişlerin bebişlerimiz olur

selam kızlar 3 yıllık evliyim 2,5 yıldır bebek istiyorum. Bu ay tedaviye başladım gonad isimli yumurta iğneleri vuruldum 6 gün sonra ovitrelle çatlama iğnesi oldum çalışmalara devam ediyoruz bu ayda olmazsa bi kaç ay iğnelere devam sonra aşılama yapılacak o da olmazsa doktor laparoskopi ile tüplere bakalım dedi. Aslında rahim filmi çektirmiştim tüplerde bi sorun yoktu 2.5 sene önce myom ameliyatı oldum açık ameliyat . Ameliyat sırasında yapışıklıklar olmuş olabilir diyor doktor o yüzden laparoskopi ile bakacakmış inşallah laparoskopiye ve aşılamaya gerek kalmadan sadece iğnelerle hamile kalabilirim allahın izniyle. tam 4 tane yumurtam oluşmuş bu ay Allahlım inşallah döllenme olmuştur. bat 29 temmuz çalışmalara devam edip malum günü bekleyeceğim artık. Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah...

geçmiş olsun doktorun azizliğine uğradım derken ne demek istedin doktor hatası yüzünden mi düşük yaptın? İnşallah bundan sonra sağlıklı bebişlerin bebişlerimiz olur

amin cnm inş inş..doktor bana adet düzensizliğin olduğunu söyleseydin ona göre ilaç verirdim bebeğin tutnurdu felan fistan bişeler geceleyip durdu..sadece 1 hafta sevinebildim..23 nisan 2011 de düşmüştü işte:43:..ne kadarlık olduğunuda söylemedi doktor ama 10 cm kadar vardı sanırım ..rabbim daha büyük acılarla karşılaştırmasın

Kızlar hepinize merhaba :1: Allah isteyen herkese bebiş nasip etsin inşallah.
Biz de yaklaşık2 senedir istiyoruz.bir kez kimyasal gebelik geçirdim olmadı sonra klomen kullandım o da olmadı.Bir süre kistlerle uğraştım.en sonunda yeteeerr dedim bi süre düşünmicem...düşünmedim de ama bebiş de gelmedi neyse artık bu yaz düzenli çalışıyoruz bakalım 4-5 gün var reglime eğer bu ay da olmazsa yine bir doktora gidicem.herkese bol şans:))

bende varım bendeee :)) bu yaz cok cok ıstıyorum rabbim isteyen herkese bu mübarek günlerde nasip etsin benim daha deneme 1 :)) yani ilk aydayım öyle cok aman aman yapmıyorum zaten deneme bu diyorum hiç korunmadım 1 yıllık evliyim :) 26sında olmam inşallah regl olmıcaaaaammm :)) o tarihte benimde belli olacak haydi hayırlısı hepimizin için

tabi bensiz olmaz:1: bennde varim 20temmuzu bekliyorum 21 i de test yapicam olmazsam belkimde hic test yapmam 2-3 gun kadar sabr ede bilsem :79: Allahin izniyle yaza damqayi vurubta gidersiz hamile damqasini:49::49::49:

bende varım bu ay yumurtluma dönemini takip ettim ama bana pek tutturamadım gibi geldi anlayamadım yani..Korunmayı birakalı 2 ay oldu..geçen ay kendimi hamileliği öyle hazırlamıştımki adetimi görünce adeta düşük yaptım sandım:))) Bu ay nedense olmadı gibi geliyor bilmiyorum belkide kendimi kandırıyorum umutlanmamak için.benim de beklenen adetim 27 temmuz...

Son düzenleme:
speedy de vardı hepinizi bekliyoruz kızlar hep arka arkaya alacağız haberleri yaz annesi oluruz inşallah AMİN :)

herkese merhaba,
ben de soğan kürü ardından da incir kürü yaptım. bir haftalık moladayım, haftaya incire devam... ayrıca doktora da gittim bazı hormon değerlerim yüksek çıktı, ilaç da kullanıyorum. ayrıca birliktelikten hemen sonra yataktan kalkmıyor bi yarım saat kadar yatıyorum, belime yastık koyarak. bir de gün aşırı birlikte olmaya dikkat ediyorum. birdeeee ovilasyon testi aldım onları kullanıyorum, yumurtlama dönemimi tespit edebilmek için.... 8 aylık evliyim hiç korunmadık ama son 2 aydır hmile kalmak istedim, öncesinde erken olduğunu düşünüyodum.

bende istiyorum bu yaz olsun artık hayırlısıyla :) 8 aylık evliyım bende. yaklaşık 4-5 aydır bekliyoruz ama nasip :( rabbim hepimize nasip etsin inşallah.. kürlerden bahsediyorsunuz. ne için acaba?

günaydınlar, soğan kürü iltihap, kist vs. varsa onları söker, incir kürü de yumurta çatlatmaya yardımcıdır

bende istiyorum bu yaz olsun artık hayırlısıyla :) 8 aylık evliyım bende. yaklaşık 4-5 aydır bekliyoruz ama nasip :( rabbim hepimize nasip etsin inşallah.. kürlerden bahsediyorsunuz. ne için acaba?

önce soğan kürü ile başlıyorsun, regl döneminden 7 gün sonra başlıyorsun, 15 gün yarım litre kadar kaynayan suya bir orta boy soğanı 4 veya 6 ya keserek atıp 5 dk haşlıyorsun, ardından soğanları çıkartıp ılık iken içiyorsun. günde 2 defa, her defasında taze hazırlayarak bunu içeceksin.

ardından incir kürüne başlayacaksın oda şöyle 15-16 adet kuru inciri 1 litre kaynayan suyun içine atıp 20 dk kaynatıyorsun. ılıyınca süzüp bir günde tamamını bitiriyorsun ikiye üçe bölebileceğin gibi bir defada hepsini içebilirsin, yalnız yemeklerden 15 dk kadar önce aç karnına içeceksin. bunuda 21 gün yapacaksın 7 gün ara vereceksin sonra 21 gün daha yapacaksın.

incir kürünü nasıl ve ne zaman yapıyoruz.

Son düzenleme:
Bende geldim aranıza. . Nissn ayında bnde kimysl gebelik yaşadım. . O gundur bugündür hamile kalamiyorummm ; (( adet tarihim 2agostos bekliyorum artikkk... coook yoruldum

ne kadar oldu canım hapı bırakalı? ben 2.5 yıl kullandım doktor hemn bıraktığınız ay kalmasanız daha iyi demişti 2-3 ay zaman geçsin yumurtalıkların kendiliğinden çlaışmaya başlasın rahim gerekli kalınlığa ulaşsın demişti o yüzden bıraktıktan sonra 2 ay daha korunduk biz yani öyle sandık :) Bir baktık bıraktığı ay hamileyim amaaa tutmadı tabi düştü o yüzden dikkat et iyi bir muayene ol

bende tam 2yıl kullandım 2ay oldu bırakalı şimdi ayın 27sini bebekliorum hiç umudum yok ama::(

önce soğan kürü ile başlıyorsun, regl döneminden 7 gün sonra başlıyorsun, 15 gün yarım litre kadar kaynayan suya bir orta boy soğanı 4 veya 6 ya keserek atıp 5 dk haşlıyorsun, ardından soğanları çıkartıp ılık iken içiyorsun. günde 2 defa, her defasında taze hazırlayarak bunu içeceksin.

ardından incir kürüne başlayacaksın oda şöyle 15-16 adet kuru inciri 1 litre kaynayan suyun içine atıp 20 dk kaynatıyorsun. ılıyınca süzüp bir günde tamamını bitiriyorsun ikiye üçe bölebileceğin gibi bir defada hepsini içebilirsin, yalnız yemeklerden 15 dk kadar önce aç karnına içeceksin. bunuda 21 gün yapacaksın 7 gün ara vereceksin sonra 21 gün daha yapacaksın.

soğan kokmuyomu ya nasıl içiosunuz başka yöntem yokmu:)

Bende aranızdayım 4 yıllık evliyim ve artık bebek istiyoruz bu ay ilacı bırakıyorum artık bakılım olucak mı çok heycanlıyım:)

Back