• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu yaz hamile kalalım artık hadi kızlar... :)

bende bebek istiyoruuummm ne yapsam acaba 1ay oldu hapı bırakalı
ne kadar oldu canım hapı bırakalı? ben 2.5 yıl kullandım doktor hemn bıraktığınız ay kalmasanız daha iyi demişti 2-3 ay zaman geçsin yumurtalıkların kendiliğinden çlaışmaya başlasın rahim gerekli kalınlığa ulaşsın demişti o yüzden bıraktıktan sonra 2 ay daha korunduk biz yani öyle sandık :) Bir baktık bıraktığı ay hamileyim amaaa tutmadı tabi düştü o yüzden dikkat et iyi bir muayene ol

Merhaba, oğluma kardeş zamanı geldi diye düşünüyorum bende. Hesap kitap yapıyorum şu yumurtlama gününü kaçırmam umarım :)

Allah herkesin gönlüne göre versin.

bende evlendigim günden beri bebek istiyorum.
bazi sorunlardan dolayi bebegin olmasi icin caba bile gösteremedik.

yaklasik yarim senedir bekliyoruz elimizden geleni yapiyoruz.
piskolojim alt üst oldu, cok mutsuzum.. hala olmadi.

bende evlendigim günden beri bebek istiyorum.
bazi sorunlardan dolayi bebegin olmasi icin caba bile gösteremedik.

yaklasik yarim senedir bekliyoruz elimizden geleni yapiyoruz.
piskolojim alt üst oldu, cok mutsuzum.. hala olmadi.

karamsarlık yok ama lütfen canım :) seni çok iyi anlıyorum ki evleneli benden fazla olmuş :D canını sıkma öncelikle bir doktora gidip nedenini bulmalısın sonra ona göre hem doktorun seni yönlendirir hemde kendin araştırıp bir şeyler yaparsın. ben öyle yapıyorum ve şunu söylüyorum kendime... ""benden çok daha kötü durumda olanlar bile hamile kalabilmiş... öyleyse Allah bana da sıram gelince verecek...."" içini ferah tutman en önemlisi :)

karamsarlık yok ama lütfen canım :) seni çok iyi anlıyorum ki evleneli benden fazla olmuş :D canını sıkma öncelikle bir doktora gidip nedenini bulmalısın sonra ona göre hem doktorun seni yönlendirir hemde kendin araştırıp bir şeyler yaparsın. ben öyle yapıyorum ve şunu söylüyorum kendime... ""benden çok daha kötü durumda olanlar bile hamile kalabilmiş... öyleyse Allah bana da sıram gelince verecek...."" içini ferah tutman en önemlisi :)

cevabin icin cok tesekkürler canim..
haklisin, herkes aynisini söylüyor ama olmuyor iste, icimi ferah tutamiyorum.
heü düsünüyorum, korkuyorum, üzülüyorum, depresyondayim galibaa.

bir türlü aklimdan cikmiyor.
düzenli olan reglim alt üst oldu..

cevabin icin cok tesekkürler canim..
haklisin, herkes aynisini söylüyor ama olmuyor iste, icimi ferah tutamiyorum.
heü düsünüyorum, korkuyorum, üzülüyorum, depresyondayim galibaa.

bir türlü aklimdan cikmiyor.
düzenli olan reglim alt üst oldu..

raglinin düzelmesi lazım canım bende adet düzensizliğinden dolayı hamile kalamıyorum. o yüzden önce stresten arınıp sonra da doktora gitmelisin.... beraberce hamile kalalım inşallah :D

kızlar karamsarlık yok yola devam:) 4senelik evliyim 2senedir uğraşıyoruz 2düşüğüm var ama yorulmak karamsarlığa düşmek yok zamanı var demek ki vardır Allahın bi bildiği

preseed ne kızlar ???

doğal olduğu idda edilen bir jel tatlım... spermlerin hızlı ilerlemesini sağlıyor ve rahimde daha uzun kalmasını.... ama bende sadece duydum hiç kullanan biriyle karşılaşmadım ... bilgisi olan deneyimi olan paylaşırsa seviniriz:D

mrb kızlar bende sizdenim , bir bebeğimi kaybettim , şimdi korunma sürecindeyim ağustosta bitcek yasağımız inş. :34: sonra kısmetse inş sorun çıkmazsa anne olurum inş . inş. :emir_bebek: göbişlerimiz bebiş dolsunnnnnn :32:iteleyerek gezelim bizdeee :49::49::49::49::49::49:

mrb kızlar bende sizdenim , bir bebeğimi kaybettim , şimdi korunma sürecindeyim ağustosta bitcek yasağımız inş. :34: sonra kısmetse inş sorun çıkmazsa anne olurum inş . inş. :emir_bebek: göbişlerimiz bebiş dolsunnnnnn :32:iteleyerek gezelim bizdeee :49::49::49::49::49::49:

allah bi daha acı göstermesin canım.....hamilelik sürecinde mi kaybettin bebişini:43:.....inş bebişlerimiz bizimle olur:16:

allah bi daha acı göstermesin canım.....hamilelik sürecinde mi kaybettin bebişini:43:.....inş bebişlerimiz bizimle olur:16:

evet tatlım 12. haftaya giriyordum ama 8 haftalıkken kalbi durmuş meleğimin , kürtaj oldm , en az 3 ay kesinlikle yasak dendi 1 adet oldum 2. yi günüm geçti henüz olmadım korundukta , tahlil yaptım negatif , kan verdim bugün sabah belli olcak bakalım, yoksa civan perçemi içcem olıyım diye, agustosda inş. sorun çıkmazsa engellerimiz kalkcak , rabbim yeniden kısmet ederse evlat denicez bakalım, allah kimseye evlat acısı göstermesin inş. :43:

evet tatlım 12. haftaya giriyordum ama 8 haftalıkken kalbi durmuş meleğimin , kürtaj oldm , en az 3 ay kesinlikle yasak dendi 1 adet oldum 2. yi günüm geçti henüz olmadım korundukta , tahlil yaptım negatif , kan verdim bugün sabah belli olcak bakalım, yoksa civan perçemi içcem olıyım diye, agustosda inş. sorun çıkmazsa engellerimiz kalkcak , rabbim yeniden kısmet ederse evlat denicez bakalım, allah kimseye evlat acısı göstermesin inş. :43:

zor zamanlar gecirmişsin inş bebişin kısa zamanda olur canım ya

doğal olduğu idda edilen bir jel tatlım... spermlerin hızlı ilerlemesini sağlıyor ve rahimde daha uzun kalmasını.... ama bende sadece duydum hiç kullanan biriyle karşılaşmadım ... bilgisi olan deneyimi olan paylaşırsa seviniriz:D

bi duyum alırsan benide bilgilendir canım bi denemediğimiz o kaldı zaten deneyelim tam olsun:))) yapmadık demeyiz

bi duyum alırsan benide bilgilendir canım bi denemediğimiz o kaldı zaten deneyelim tam olsun:))) yapmadık demeyiz

benim de aklıma o geldi canım ya :D yapmadık demeyelim :D tamam bakalım kulağım delik soruyorum çocuk sahibi olanlara fln :) takipteyim :D

kızlar bugün adet günüm inş olmam ve inş hamileyimdir. adet olmamak için sürekli dua ediyorum.kasıklarımda ve belimde ağrı var, göğüslerim şişti sızlıyo ama hangi nedenden dolayı böyle acaba? inş en kısa sürede hepimiz mutlu haberler veririz birbirimize ve bebeklerimize kavuşuruz.

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm bir daha yaşamazsın inşallah.Ne kadar sık oluyor artık böyle şeyler anlamıyorum ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back