• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu yaz hamile kalalım artık hadi kızlar... :)

canım internette araştırmadan önce annem hep diyodu bana "aman anne kocakarı ilaçlarına başladın gene" diyodum ama internette bi baktım birsürü kişi fardasını görmüş... ben yeni başladım canım ama sende bi araştır bak ... aklına yatarsa yaparsın doğal bişey sonuçta soğan yani :)

soğanı hiç de sevmem bırak suyunu içmesini yemesini bile ama faydası olucaksa bebek için mecbur yapıcaz her yolu deniyoruz artık

ben artık hiç bişeye inanmaya başladım..rabbime emanetim..afedersiniz şeyimide yırtsam amuda da kalksam bana o bebeği vericek olan allah..artık kendimi bu şekil teselli ediyorum..kaç kişi duydum beklemediği anda istemediği anda bebek sahibi olan..ilk bebek istediğim zamanlarda aman ayağımı dikiim yarım saat aman şunu içim iyi geliyo aman bunu yapim iyi..ilk bi 5-6 ay kadar korunduk sonra bebek istedik..hamile kaldım ama sadece kanda belliydi ve benim hiç aklımda yoktu bebek isteği..hep zannedersim ki isteyince oluyo hiç kafama takmadım olmuştu ama ne yazık ki dr un azizliğine uğradık düştü bebişim..rabbim isteyen herkeze versin ama önce allaha dua edelim birbirimiz için şu mübarek günde..müslümanın müslümana yaptığı dua kabul olurmuş..
inş bigün bizde deriz burda HAMİŞİMMM :D

soğanı hiç de sevmem bırak suyunu içmesini yemesini bile ama faydası olucaksa bebek için mecbur yapıcaz her yolu deniyoruz artık

şifa niyetine inşallah ama ben alışmaya başlıyorum sanki :) ne ilaçlar içiyoruz bu hiçbirşey bence :)

ben direnişteyim bu ay yine içmiyorum yemiyorum bişey :) annem gülüyo halime; anne şu da varmış bu da varmış deyince.Kızım dellendiniz mi ovulasyon da neymiş diyo :52:

al benden de o kadar bende isyanlardayım :))) yapmıyorum hiçbişey zaten kocişte yok bidahaki hafta tam da yumurtlama haftamdı bu ayda kaldı bizim bebek işi

2 ayda dalga konusu oldum evde artık yaaa, Ramazan öncesi denize gidelim dedik ailecek denizde kocam diyoki gizliden bana bak yumurtan var senin dikkat et su kaçmasın çekmesin anca 15mm oldu diyo :38: uleen dedim ben onu ne zorluklarla büyüttüm doktor 16mm oldu deyince sanırsın hamile kalmış kadar sevindim :9:
Ama senin kocanın uzakta olduğu kötü olmuş tam yumurtlama döneminde sana üzüldüm :50:

2 ayda dalga konusu oldum evde artık yaaa, Ramazan öncesi denize gidelim dedik ailecek denizde kocam diyoki gizliden bana bak yumurtan var senin dikkat et su kaçmasın çekmesin anca 15mm oldu diyo :38: uleen dedim ben onu ne zorluklarla büyüttüm doktor 16mm oldu deyince sanırsın hamile kalmış kadar sevindim :9:
Ama senin kocanın uzakta olduğu kötü olmuş tam yumurtlama döneminde sana üzüldüm :50:

mrb kızlar ben de bebek istiyorum .bir gün beklediğimiz güzel bebeklerimize kavuşacz inşallah:16::16:

slm kızlar
Bende 3 yıllık evliyim ve 2 yıldır uğraşıyoruz ama tık yok
Artık atmamaya çalışıyorum kolay değil ama ışte
Rabbim inşallah şu mübarek günlerde dualarimizi kabul etsin isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

ayyy cok güldüm canım ya su denize girme olayına allahta seni güldürsün....kızlar hep plan yapıyoruz su gunleri hesaplamalar strese girmeler buyuzden olacagı varsada olmuyo.....rahat olalım ki hepimizin bebişi olsun....su mübarek ayda herkes müjdeyle gelsın inş bu topike:16::16::16:

7 aydır uğraşıyorum... soğan suyu... doktor... klomen.. v.b v.b :D bütün denemelere devam o bebek gelecek arkadaş :D başka kim var bu yaz hamilelik isteyen? birbirimize destek olalım... neler yapıyoruz hamile kalmak için? neler yaşıyoruz? paylaşalım :D umutlarımızın devam etmesi dileğiyle...

bende istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benimde 7 ay oldu uğraşıyorum....ben bu aya kadar ayağımıda kaldırdım yastıkta koydum 15 dk kadar yattımda ama bu aydan sonra yatmıycamda ayakta kaldırmıycam rahat olucam psikolojık dediler bana olmaması için çünki her ay kendimde bir belirti aramaktan sıkıldımmmm

kızlar bişey danışıcam çok tedirginim ben bildiğim halde obsesifliğime yenilip sabundan ne zarar gelir diyerek sabunluyordum tam içini değil ama yinede yıkıyordum malum bögeyi şimdi yiyice araştırdım asıl mantar hijyenik yerde olurmuş sabunla yıkamak gebe kalmayı bile önlüyormuş :18:kendime çok kızıyorum şimdi bidaha sabunun se sini bile sürmicem bişey olmuşmudur çok korkuyorum :43:

kızlar bişey danışıcam çok tedirginim ben bildiğim halde obsesifliğime yenilip sabundan ne zarar gelir diyerek sabunluyordum tam içini değil ama yinede yıkıyordum malum bögeyi şimdi yiyice araştırdım asıl mantar hijyenik yerde olurmuş sabunla yıkamak gebe kalmayı bile önlüyormuş :18:kendime çok kızıyorum şimdi bidaha sabunun se sini bile sürmicem bişey olmuşmudur çok korkuyorum :43:

evet malesef canım bana da doktor söylemişti sabun oranın ph ını değiştiriyormuş.. mantarlar bile bu yüzden olabiliyormuş. bana" sakın ilişkiden sonra derinlemesine yıkama vajina kendi kendini temizleyebilen bir organdır" demişti... malesef çok titiz oluyoruz bazen :(

canım benim bildiğim o malum yer regl zamanı bitince bile içeriyi vucud kendi kendini temizliyomus oyuzden özel temizlemene gerek yok

evet malesef canım bana da doktor söylemişti sabun oranın ph ını değiştiriyormuş.. mantarlar bile bu yüzden olabiliyormuş. bana" sakın ilişkiden sonra derinlemesine yıkama vajina kendi kendini temizleyebilen bir organdır" demişti... malesef çok titiz oluyoruz bazen :(

sağo cnm peki düzelmezmi ph seviyesi bugün civanperçemi oturma banyosu yaptım düzelsin diye offf ne yapıcam ben şimdi takarım şimdi ben bunda kafayı:27::27:

Ay evet kızlar ben o kadar okudum ettim artık cocuk da yaparım kariyerde demenin zamanı geldi gibi geliyor :):):)

sağo cnm peki düzelmezmi ph seviyesi bugün civanperçemi oturma banyosu yaptım düzelsin diye offf ne yapıcam ben şimdi takarım şimdi ben bunda kafayı:27::27:

düzelir tatlım sen orayla çok ilgilenme :D kendi başının çaresine bakar o :) ama yanman fln olursa o zaman doktora gidebilirsin. kesin değişmiştir diyemem ama çok yıkamak temizlemek değiştiriyormuş...

düzelir tatlım sen orayla çok ilgilenme :D kendi başının çaresine bakar o :) ama yanman fln olursa o zaman doktora gidebilirsin. kesin değişmiştir diyemem ama çok yıkamak temizlemek değiştiriyormuş...

ohh içim rahatladı cnm sağol hemen bi tanıdık birine sordum iki tane çocuğu var yıkıyorum ben sabunla ilk defa senden duydum dedi bide karbonatlıı su olayı varmış araştırırken okudum doktorlar tavsiye ediyorlarmış ilişkiden 1saat önce yıkıyacakmışsın karbonatlı suyla ph değeri artıyormuş ve spermler daha uzun yaşabiliyormuş:44:deneyen var mı :106:ki

Back