- 12 Ocak 2015
- 155
- 29
-
- Konu Sahibi merveeda79
Ne varmis ayol 32de? Ben sizden buyugum seneye yine girecegim sinava. Hatta yuksek lisansa baslamaya da karar verdik esimle birlikte. Okumanin yasi yok,hayallerinizi gerceklestirin derim.Merhaba,
EA çıkışlıyım. Üniversite mezunuyum.2.üniversite olarak diyetisyenlik okumak istiyorum.
Bu yaştan sonrayı geçtim de EA çıkışlı biri sayısaldan tercih yapar mı?
Yeni sistem sınav hakkında hiç bir bilgim yok.
Çok hayali geliyor .. Ama hayalim olan bir mesleğin bölümünü okumak istiyorum.
Ne olur bana yardım edin.
Ne varmis ayol 32de? Ben sizden buyugum seneye yine girecegim sinava. Hatta yuksek lisansa baslamaya da karar verdik esimle birlikte. Okumanin yasi yok,hayallerinizi gerceklestirin derim.
ben jeoloji mühendisliği okudumBen de 28 yaşındayım. Yeniden üniversite okumayı düşünüyorum ben de. Üstelik matematiğim yok. Sözel puanla alan bölümleri araştırıyorum. (Okul Öncesi Öğretmenliği ile Özel Eğitim Öğretmenliği) M minikkurba Hangi bölümü kazandınız siz?
27 yaşındayım iki üniversite bitirdim hamile kalmasaydım lisans tamamlama yapacaktım ama sonraya ertelendi artıkMerhaba,
EA çıkışlıyım. Üniversite mezunuyum.2.üniversite olarak diyetisyenlik okumak istiyorum.
Ben de ayni durumdayim lisede sayisal puanim yuksekken abimin yonlendirmesiyle ea secmistim simdi pisman oldum o yaslarda bilincsiz oluyor insan en azindan ben oyleydim:) sayisaldan tekrar universite okumak istiyorum. Benim gibi isteyen bi cok kisiyi gorunce daha bi hevesleniyorum :)Merhaba,
Merhaba, cok isteyip sectiginiz bir bolum muydu? Is durumunuz nasil oldu? Ben de okumak istiyorum bolum konusunda kararsizim bir de 4 yil deger mi bunu düşünüyorumben jeoloji mühendisliği okudum
Yas için bşy diyemeyeceğim zaten aşmışsınız o konuyu .
EA çıkışlı biri sayısalda zorlanır ama eskisi gibi puan kesilmiyor tercih yapma imkanınız var .
Kolay gelsin şimdiden .
Gerçekten mi puanın düşmemesi çok güzel. En azından denemeye değer..Merhaba canım ben rehber öğretmenim, puanın düşmez. Ve tebrik ederim seni hiçbir zaman motivasyonunu kaybetme. Ben 34 yaşında tıp kazanan öğretmen tanıyorum hatta o öğretmen daha sonra tıp profu oldu.
Yok olmuyor .puan kesintisi olmuyor yani çok sevindim.