- 6 Mayıs 2019
- 820
- 572
- Konu Sahibi Bigjetplane
Kızlar ben proje bazlı çalışıyorum yani bazı günler evden bazı günler ofisten. Genelde evden çalışıyorum. Oğlumun okul tatile girdi 5 yaşında bu arada. Onunla uğraşmaktan çalışamıyorum. Kayınvalidemlere bırakıyorum bazen, güzel bakıyorlar ama onlara kızgın olduğum konular var bakmalarını da pek istemiyorum, arada yazlığa götürüyorlar 1-2 gün ama genelde bende yani. Bazen işleri oluyor getirme dedikleri de oluyor. Eşime biz bakarız getir diyorlar ama işim düştüğünde ay temizlik yapıyordum diye kabul etmeyip zor durumda bıraktığı da oluyor. Eşime söylediğimde olabilir kadının işi vardır diyor. Yani aslında durum şu biz her gün bakarız diye atıp tutup sonra işleri çıkıyor ara ara. E bakarız demeyin o zaman.
Daha önce bakıcı tutmuştum ama olmamıştı pek o zaman küçüktü. Bunun için bütçem var, kimseye minnet etmek istemiyorum, okul döneminde de sürekli okula gitmese de olur kafasında bi babası olduğu için okula da düzensiz gidiyor oğlum ve ben yine evde onunla ilgilendiğim için doğru düzgün çalışamıyorum. Yani bu yaşta çocuğa da bakıcı tutulur mu sizce? Ya da Part time gibi ihtiyacım olduğu zaman mı birini çağırsam acaba bilemiyorum. Fikir almak istedim.
Daha önce bakıcı tutmuştum ama olmamıştı pek o zaman küçüktü. Bunun için bütçem var, kimseye minnet etmek istemiyorum, okul döneminde de sürekli okula gitmese de olur kafasında bi babası olduğu için okula da düzensiz gidiyor oğlum ve ben yine evde onunla ilgilendiğim için doğru düzgün çalışamıyorum. Yani bu yaşta çocuğa da bakıcı tutulur mu sizce? Ya da Part time gibi ihtiyacım olduğu zaman mı birini çağırsam acaba bilemiyorum. Fikir almak istedim.