Bu yasda ailem karisiyor

Sokakta, barda, orda burda öbüşüyorum zaten. Katmerli kötü kadın olabilirim
Öylesin zaten, sokakta öbüşmek (ağzından mi?) nedir hümme haşa...sen de herkes gibi sokakta dayak yiyebilirsin kocandan, kimse de dönüp bakmaz, özgürsünüz sonucta tabii ki ama geceleri ağızdan öbüşerek ahlaklı kadınlarımızı rahatsız edip evlerine kapatıyorsunuz.Yapmayin böyle seyler.

Anaa bende öbüşüyom arada ahlaksız mışım ya kötü kadında olduk bugun gene şükür dinimiz amin

Konu sahibinin annesi baskı yapan muhafazakarlardan olsaydı giyimine kuşamına, erkek arkadaşına da karışırdı. Konu sahibi sadece akşam eve giriş saatine karıştığını yazmış.

Aslında sadece bu konu bağlamında değil de genel olarak çoğu konuda hep olayı dini içeriğe bağladiniza denk geldim, sadece bu konu için geçerli değildi söylediklerim.

Bu tarz kadınlarin hepsi muhafazakarlık kaygilariyla yapmıyorlar. Sapla samanı karıştırmamak gerekir. Muhafazakarlık kaygısı (öyle bir kaygı mi var) kızının yuzune tükürmek demek değildir.
Sanırım muhafazakar olduğunuz için alınganlık gösterdiniz. Ben bütün muhafazakarlar baskıcı diye bir şey demedim ki. Bir sürü muhafazakar insan var bunlardan kimileri baskıcı yani siz kendinizi biliyorsanız bunda alınacak bir şey yok. Ben konu sahibinin annesinin elalem ne der vs kaygılarla kızını kısıtladığını düşünüyorum sonuçta bu da muhafazakarlığa giriyor. Her muhafazakar aynı olacak diye bir şey yok kimileri çok saygılı insanlar mesela. Ama demek istediğim şey konu sahibinin annesinin endişelendiğinden böyle davranmadığı

Giyimine veya benzeri şeylerine karıştığını yazmamış belki de karışıyordur bilmiyoruz. Yorumlarımın kurallara aykırı olduğunu düşünüyorsanız kibleyebilirsiniz. İyi forumlar

Hayır demek istediğinizi anladım. Muhafazakarin karşılığı tutucu demek. İnançlı olan veya olmayan biri de tutucu olabilir. Fakat ilk yorumda olayı dini bir açıdan ele aldınız. Diğer yorumumda dediğim gibi birçok konuda konu sahiplerinin anlattığı olayla bir ilgisi olmadığı halde yorumlarınızda dini icerikli bir cümle geciyor. Yani alindigim bir durum olduğundan değil de üst üste bu kadar denk gelince bu kez alintilayip sormak istedim.

Açılın canlı müzikçi geldi Canlı müzik delisiyim, en son 10 gün önce rum tavernasına gittim ( ben, eşim, annem, kızım ) 2 de bitti. 2 ‘ye kadar hayat kadını vb veya hayat kadını satıcısı benzeri birileri gelmedi. oldukça eğlenildi kızım bu şekilde büyüyor, yarın kendi başına da gitmek isteyecektir ilginç olacak ama çevremdeki insanlar beni görece olarak muhafazakar tanımlar ya da ortaya karışık bir tipim diyelim. Saat 10 da mekana hayat kadını geliyorsa orası pavyondur , bence pavyona canlı müzik için gitmeyin yani ne bileyim ya da ankara havası delisi iseniz gidin 10 da dönersiniz

Baska kiyafetlerime vs hic karismaz, sadece eve gelme saati iste.

Giyimine veya benzeri şeylerine karıştığını yazmamış belki de karışıyordur bilmiyoruz. Yorumlarımın kurallara aykırı olduğunu düşünüyorsanız kibleyebilirsiniz. İyi forumlar
Bakın üstte konu sahibinin bu konuya ilk mesajından bir kısım var. Kendi yazmış.
Yorumlarınızın aykırı olduğunu düşündüğümden değil de neden bu kadar ön yargı ile yaklaştığınızı merak ettiğim için yazıyorum.

Kesinlikle katılıyorum. İnançsız bazı insanlar da tutucu olabiliyor. Sadece inançlı insanlar tutucudur diye düşünmüyorum ben de. Sanırım kendimi yanlış ifade ettim

Boşa kürek çekiyorsun. Arkadaş “bugün patlıcan musakka mı yapsam yoksa fırın makarna mı” konusunu muhafazakarlık ve atatürkçülüğe bağlayabilir.

Ben de sizinle benzer problemleri yaşiyorum. Üstelik 34 yaşindayim. Bir kaç sene iş için şehirdişinda tek yaşadim sonradan gelip ailemle yaşamak daha da zorlaşti. Üstelik erkek arkadaşim yabanci ona durmumu anlatmaya çalişirken o kadar zorlaniyorum ki. Neden senin yaşinda bir kadin ailesinden izin almak zorunda diyor mesela.

Ben gitmiştim masalara kadın falan gelmiyor

Türkü bar adı altında kaçak yapılanma pavyona gittiyse bilemiycem

Dogru, annelik evladin istedigini yapmiyor diye yüzüne tükürmek, küfür atmak dimi?

Bu iliskiyi niye anne degil de, evlat tahamir etmek zorunda? Anne niye demiyor "empati yapayim kizim 29 yasinda, genç kendi arabasi var tabiki gezecek" diye? Be

Anne olmak, evladin senin tapulu malin demek degildir. Bende bir anneyim ve 18 yasindan sonra benim kizim serbesttir. O yüzden o yasa kadar bildiklerimi anlatirim kizima, özgüvenli olmasini saglarim. Her zaman ben yaninda olmayacagim çünkü. Artik dünya koca bir köy oldu. Kizim yurtdisindada okuyabilir, oralardada kalabilir, dünyayida gezebilir. Bir anne olarak tabiki hep endiselerim olacak, ancak anne olunca beyin gitmiyor yani. Benim korkularim varsa ben buna çare bulurum, gerekirse tedavi olurum. Evladimin görevi degildir sürekli beni pispislamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…