• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu yasda ailem karisiyor

ıstanbul için dönüş saati erken ama kasaba için uygun nerede yaşadığına bağlı

Gerçekten bu kdr zor mu msjlarimi okumak unideyken canlı müziğe giderdm saat on on birden sonra başka kadınlar gelirdi masalarda erkekler ile figirderdi ortamdan rahatsız olur kalkardk ama canlı müziği çok sevyrm giderim halada sadece bir saatten sonra ortam daha farklı bir boyuta gidiyor bunu ben mi istyrm yani anlamadm ki daha uzun yazaym okurm derseniz
Şu savunmada bile tek günahları sizden farklı düşünmek ve yaşamak olan kadinları aşagilayarak, suçlayarak , tüm sorumluluğu sadece kadınlara yükleyerek, erkekleri aklayarak, o kadar güzel anlatmışsınız ki derdinizi, zihniyetinizi...biz ne desek bos

Şu savunmada bile tek günahları sizden farklı olmak olan kadinları aşagilayarak, suçlayarak , tüm sorumluluğu sadece kadınlara yükleyerek o kadar güzel anlatmışsınız derdinizi, zihniyetinizi...biz ne desek bos
Aşağılayan sizsiniz ben genelevde çalışanlara saygı duyabilen biriyim siz kendi kendinizi benim hakkımda atıp tutuyorsunuz yeter saygılı saygılı cvp veriyorm. Anlamıyorsunuz ben o görüntüden rahatsız oldum için kalkıyorum o mekandan içkili yerlerde kavga da oluyor kadınların erkeklerin o görüntüsü hoşuma gitmiyor o kadının hikayesine ön yargı ile bakmyrm çoğunun isteyerek çalışmadığını bilip kahroluyrm yüreğimi sorgulamak size düşmez yeter cvp vermicem yazmayın hakkına giren sizsiniz

Gerçekten bu kdr zor mu msjlarimi okumak anlamak yorumlamak ben sizi anlamak için çaba harciyorm anlıyorum da ne dediğinizi ama siz ya okuyorsunuz ya anlamıyorsunuz ben kaçta çıkarsa cksn sadece ever endiseleneblyrz dedm evet hayat kötü sabahta kötü akşamda ama akşam bir tık daha kotu ben unideyken canlı müziğe giderdm saat on on birden sonra başka kadınlar gelirdi masalarda erkekler ile figirderdi ortamdan rahatsız olur kalkardk ama canlı müziği çok sevyrm giderim halada sadece bir saatten sonra ortam daha farklı bir boyuta gidiyor bunu ben mi istyrm yani anlamadm ki daha uzun yazaym okurm derseniz
Güzel kardeşim ne biçim yerlere gidiyorsan artık genelliyorsun. Sabaha kadar barda eğlendiğim oldu. Hala giderim bazen eşimle bazen arkadaşlarımla. Müzisyen çevrem geniştir eşimden dolayı. 35 yıllık ömrümde hiç masaya gelen kons görmedim. Çünkü onlar pavyonlarda olur. Ve ben pavyona gitmem, ne işim var pavyonda?

Yok canım ben kötüyüm gece on birde dissri cikmadm ben kötüyüm canim
Ama bu gerçek ki derken kişinin yakınlarından zarar gördugu durumların çok fazla olduğunu kastetmiştim. Sizi tanımıyorum, kötüsünüz cümlesine değildi o yazdıklarım. Gece dışarı on birde çıkmak da on birde çıkmamak da kişiyi kötü yapmaz elbette. Yanlış anlaşılmak istemem..

Güzel kardeşim ne biçim yerlere gidiyorsan artık genelliyorsun. Sabaha kadar barda eğlendiğim oldu. Hala giderim bazen eşimle bazen arkadaşlarımla. Müzisyen çevrem geniştir eşimden dolayı. 35 yıllık ömrümde hiç masaya gelen kons görmedim. Çünkü onlar pavyonlarda olur. Ve ben pavyona gitmem, ne işim var pavyonda?
Ben de canlı müziğe gittim saat gece 2 de falan gelmişimdir ben de hiç kons görmedim
Herkes arkadaşlarıyla masalarda eğleniyor ya da millet dans ediyordu içkilerini yudumlayıp

Ama bu gerçek ki derken kişinin yakınlarından zarar gördugu durumların çok fazla olduğunu kastetmiştim. Sizi tanımıyorum, kötüsünüz cümlesine değildi o yazdıklarım. Gece dışarı on birde çıkmak da on birde çıkmamak da kişiyi kötü yapmaz elbette. Yanlış anlaşılmak istemem..

Hayır pavyon degl canlı müzik

Benim bu konudaki gözlemim şu: Bazı anneler genelde kızı için endişelendiği için değil de muhafazakar olduğu için istemiyor kızının geç gelmesini. Senin için endişeleniyorum diye de kılıf uyduruyor. Yani bence mesele endişelenmek falan değil, kendisi gibi muhafazakar bir hayata sahip olmasını istediği için böyle yapıyor. Genelde bu şaşmaz. Aynı anne size dini konularda da baskı yapıyorsa şaşırmam.
Çoğu konuda dini açıdan baktiginiz yorumlariniza denk geliyorum. Her konuyu nasıl muhafazakarliga getiriyorsunuz, çok ilginç gerçekten..

2 cocuğu kıskanmayacağım kesin öyle olsaydı kendim yapardım :KK53: fit taş gibi olmanda beni ilgilendirmiyor özgûr müsün ondan haber ver 2 çocukla ve bu düşuncelerle hiç sanmıyorum :KK66:
Ne varmış düşüncelerimde. Bekarken aşırı özgürdüm gece yarısı gelsem bile açıp telefonu nerde kaldın diyen olmazdı. Evlendim çoluk çocuk derken az buçuk kısıtlandım ama yine de akşam çocukları eşe bırakıp arkadaşlarla dışarı çıkabiliyorum en azından bazen.
Kızcağıza anneni üzme orta yolu bul dedim diye iranlı damgası mı vuracaksınız bana :KK70:

Aşağılayan sizsiniz ben genelevde çalışanlara saygı duyabilen biriyim siz kendi kendinizi benim hakkımda atıp tutuyorsunuz yeter saygılı saygılı cvp veriyorm. Anlamıyorsunuz ben o görüntüden rahatsız oldum için kalkıyorum o mekandan içkili yerlerde kavga da oluyor kadınların erkeklerin o görüntüsü hoşuma gitmiyor o kadının hikayesine ön yargı ile bakmyrm çoğunun isteyerek çalışmadığını bilip kahroluyrm yüreğimi sorgulamak size düşmez yeter cvp vermicem yazmayın hakkına giren sizsiniz
Ne genelevi yaa? Siz türkü cafe, canlı müzik filan demediniz mi? Genelevde canlı müzik mi var ? Abooov, hani marjinal bizdik kızım :rolleyes:millet nerelere gidiyor lan( kızım derken size değil, diğer arkadaşlara sordum. Cidden ha, var mı kızlar böyle bişey?)

Son düzenleme:
Hayır pavyon degl canlı müzik
İşte gitmemeniz gereken yerlermiş demek ki oralar. Canlı müzikten kastı ben anlamıyorum. Pavyonda da canlı müzik var, rock barda da var, otelin roof’unda da var. Gittiğiniz yerler tekin yerler değilmiş, gitmeyin oralara. Normal gece eğlencesinde masaya kadınlar gelmez çünkü.

Ne varmış düşüncelerimde. Bekarken aşırı özgürdüm gece yarısı gelsem bile açıp telefonu nerde kaldın diyen olmazdı. Evlendim çoluk çocuk derken az buçuk kısıtlandım ama yine de akşam çocukları eşe bırakıp arkadaşlarla dışarı çıkabiliyorum en azından bazen.
Kızcağıza anneni üzme orta yolu bul dedim diye iranlı damgası mı vuracaksınız bana :KK70:
Annesini elbette üzmesin ama konuda bahsi geçen anneyle orta yol bulunmaz maalesef.. En fazla o anneye saygısızlık yapmadan konu sahibi kendi bildiğini okur.

İşte gitmemeniz gereken yerlermiş demek ki oralar. Canlı müzikten kastı ben anlamıyorum. Pavyonda da canlı müzik var, rock barda da var, otelin roof’unda da var. Gittiğiniz yerler tekin yerler değilmiş, gitmeyin oralara. Normal gece eğlencesinde masaya kadınlar gelmez çünkü.
Yoo farklı farklı yerlere gttm türkü bar

Hakaret eden tüküren biriyle orta yolu neden bulsun?
Çocukları psikolojik anlamda sömürmek için dünyaya getirmiyoruz sonuçta

Teşekkürler canım. Yani kılıf olduğunu biliyorum çünkü benim annem de benim için endişelenir anne sonuçta yani. Ama asla bu şekilde baskı yapmaz yani bu tarz kadınlar kendince muhafazakarlık kaygılarıyla bu tarz davranıyorlar, endişelendikleri için değil
Bu tarz kadınlarin hepsi muhafazakarlık kaygilariyla yapmıyorlar. Sapla samanı karıştırmamak gerekir. Muhafazakarlık kaygısı (öyle bir kaygı mi var) kızının yuzune tükürmek demek değildir.

Yoo farklı farklı yerlere gttm türkü bar
Ben hiç türkü bara gitmedim mesela. O yüzden bu konu hakkında yorum yapamam. Bilmiyorum çünkü. Ama bildiğim bir şey var bir yerde masaya kons geliyorsa o yer tekin değildir, bir kez görsem bir daha önünden geçmem. O yüzden siz de bilmediğiniz ortamlar hakkında yorum yapmayın. Dediğim gibi normal yerlerde masaya kons gelmez. Tipini beğenmediklerini içeri bile sokmazlar kapıdaki güvenlikler. Kavga falan da çıkmaz çünkü insanlar eğlenmeye gelmiştir başkasının masasındaki kadına salça olmaya değil.

Back
X