• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu vicdan azabıyla yaşayamıyorum:( ama kendimi de kurtaramıyorum :(

Armut agacin dibine düsermis... Oturup babanizla dertlesin... Midemi bulandiriyor sizin gibi insanlar... Yok kopamiyoruz, yok asigiz.., madem esiyle sorunlari var bosansin! Madem sözde vicdan azabi cekiyorsunuz, isten ayrilin, sehir degistirin! Hepsi laf, hayatinizdan memnunsunuz... Allah o cocugun ahini cikartir sizden insallah...:KK14:

Ame bir yerde mutlaka açık verir,nereye kadar saklayabilir ki böyle birşeyi,hadi anlatmadı diyelim ama hal ve hareketle belli eder bana göre..
Benim etrafımda hiç yok desem böyle tipler.

Maalesef o açığı vermez gezer tozar eğlenir yapacağını gündüzden de yapar akşam eve erken gelir. Ailesini bırak çevresinin ruhu duymaz kafa dengi arkadaşları ile ortak hareket eder yolunu ayarlar oo kolay değil bu işler burada ne insanlar var çevremizi bırakalım onların bile ailelerinin ruhu duymuyor...

yapılan yorumları okumadım ama buralarda o kadar çok yazıldı ki eşim beni aldatıyo diye o kadınların yerine kendinizi bir koyun derim...madem o kadar mutsuzmuş eşinden neden ayrılmamış bunca zaman???????

Armut agacin dibine düsermis... Oturup babanizla dertlesin... Midemi bulandiriyor sizin gibi insanlar... Yok kopamiyoruz, yok asigiz.., madem esiyle sorunlari var bosansin! Madem sözde vicdan azabi cekiyorsunuz, isten ayrilin, sehir degistirin! Hepsi laf, hayatinizdan memnunsunuz... Allah o cocugun ahini cikartir sizden insallah...:KK14:
Kankaaa benimde midem bulandııı :KK53:

midemi bulandırıyorsunuz
evli olduğunu bilmiyor olsaydınız yeni öğrenmiş olsaydınız pek birşey denmezdi
bu şeref yoksunu adamdan kaçarak uzaklaş denirdi sadece
ama sizinki bile bile lades
kullanılıyorsunuz
adam karısı ile mutlu olmasa onu sevmese neden boşanmasın
aaaaa ama çocuğu vardır ufak kıyamıyordur dimi biraz büyümesini bekliyordur
ama karısı ile de kesinlikle karı-koca hayatları yoktur
siz kullanılıyorsunuz adam (oda ayrı bir ş......) sizle gönlünü eğliyor

Ya çok komik :D ben bi erkekle karsilikli bakışıp aglasam 5 dakika sonra gülerim salak miyiz biz diye. Böyle oturdunuz karşılıklı agliyosunuz burnunuz akıyor arada onu cekiyorsunuz ,peceteyle burnunuzu silerken burnunuz uzuyor filan hahahahahahhahaha napiyonuz siz ya ?

Biz üniversitedeyken bi hocamız bir arkadaşımıza aşık olmuştu adam çok düzgün bir adamdı , kıza aşkını itiraf etti ve ailemi terk edemem dedi başka üniden kadro istedi evi barkı çoluğu çocuğu aldı gitti kızı asla aramadı, o zaman çocuktum düşünmüştüm boşansa daha dürüst olmaz mı demiştim sonuçta karısını sevmiyor ama adam kendinden vazgeçti eş olmasada babalığı tercih etti ama bence kesin çocuklar büyüyünce boşanmıştır bir kere evlilik bozulmuş

Biraz evvel yazdım zaten,anlamamasına imkan yok,ama burada anneme durumu anlattım yada anlatmadım diye birşey yazmamış.
Tahminim söylemedi,sadece iş yerinde sıkıntım var demiştir..
Benzin yine iyi ben daha beterini yapardım...

Allah korusun evlatlarımızı böyle tiplerle de arkadaşlık etmesinler..

Ya çok komik :D ben bi erkekle karsilikli bakışıp aglasam 5 dakika sonra gülerim salak miyiz biz diye. Böyle oturdunuz karşılıklı agliyosunuz burnunuz akıyor arada onu cekiyorsunuz ,peceteyle burnunuzu silerken burnunuz uzuyor filan hahahahahahhahaha napiyonuz siz ya ?
Allahım ne güldüm yazına :-)

konu sahibinin yapacağı belli sadece korkuyor bu ilişkiyi bitirdiğinde üzülmekten korkuyor pişman olmaktan korkuyor. ama farkında değil hergün öldüğünün. bir anda yapamıyorsanda tek tek yap önce işyerınden ayrıl bırak işsiz kal aç kal parasız kal sonra hattını değiştir merak etme 10 gün sonra sen hayatına devam edeceksin yazık bana demeye başlayacaksın.

insanlar neleri bırakıyor kaç yıllık eşlerini evlatlarından ayrılabiliyorlar yoksay sen üzülürsün kimseye bir şey olmaz. kendine yazık gençliğine yazık bağlıyım seviyorum deme kurtulacam de.butun yorumları gözyaşları içinde okuyorsun şu anda ama yapacağın belli Rabbim yardımcın olsun

Romantik soslar da müthiş yalniz hikayede:KK62::KK62::KK62:

Adam senin karsinda aglarken cocugu da evde "babam nerde anne" diye agliosa ya:KK62::KK62:
Karisi da kocam benle ilgilenmiyo diye agliyosa ya:KK62::KK62::KK62::KK62:

Evliligi sorunluysa sorunlu , sen mi cyaralarina merhem olcan:KK62::KK62::KK62::KK62:

Nedense adamlar da karisina cocuguna 2 damla uzulmez de bulur bi sümüklü karsisind zırlar !!! Bu ne ya :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Bir erkeğin/kadının bir şeyi yapabilecek olmasıyla, yapması arasında hiçbir fark yok ahlaki açıdan.

Yani bu adam bir kadınla tanışıp eşini aldatabilecek bir adamsa, konu sahibiyle tanışmış tanışmamış, sevişmiş sevişmemiş, hiçbir fark oluşturmuyor.

Adam karısını sevmiyor. Karısını aldatabilecek bir adam. Konu sahibinin adını bile duymasa bundan sonra, olay değişmiyor. Adamın evliliği zaten başkasıyla bir şeyler yaşayabileceği an bitmiş, karısının haberi yok.

Konu sahibinin buna etkisi yok bana göre. Kendi hayatı üzerine etkisi var mı, var. Kendisini sevmediği açık olan birinin ona aşık olduğunu sanıyor. Bir insanın sevdiği bir insan varken başkasıyla sevgili de, evli de olamayacağını anlayamıyor.

Yani 100lerce kere eşinden, çocuğundan dem vurmanın ne anlamı var?

Konu sahibi gibi insanlar olmasa da eşlerimiz bizi fırsat bulduğunda aldatır mı, hiç öğrenemesek keşke diyorsanız bilemem.

Eşler aldatıyor. Hiç tanımadığınız kadınlar sizi aldatmıyor. Sadece zavallı bir hayat sürüyorlar.

Konuyu okuyunca geçen gün başıma bişey gelmişti biriyle tanışmıştım netten iyi güzel sohbet ediyoduk hatta buluşmaya bile çağırdı ama gitmedim sonra işte benimde bi oğlum var çok yaramaz dedi evli misin dedim yok öyle sayılmaz işte çocuk için beraberiz psikolojisi bozulmasın diye falan dedi sadece kağıt üzerinde evliyiz realde bişey yok dedi ama ilk defa birinden bu kadar çok hoşlandım falan dedi direk aklıma kk'daki konular geldi tabi hemen iletişimimi kestim sende öyle yapabilirdin ne olursa olsun adam evli sonuçta bu vebali boynuna alma yazık günah

Hangi anne kızına böyle birşeyi yakıştırır ki? Allah korusun evlatlarımızı

Amin hiç kimse böyle kötü olayları yaşamasın,aileler ne zorluklarla yetiştirip büyütüyorlar evlatlarını..

Maalesef o açığı vermez gezer tozar eğlenir yapacağını gündüzden de yapar akşam eve erken gelir. Ailesini bırak çevresinin ruhu duymaz kafa dengi arkadaşları ile ortak hareket eder yolunu ayarlar oo kolay değil bu işler burada ne insanlar var çevremizi bırakalım onların bile ailelerinin ruhu duymuyor...

Elbette vardır hissettirmez ailesine,ama yinede bir anne ne bileyim fark eder çocuğundaki değişimlere..

Tememm anneee..:KK53:
Kızın kaç yaşındaa :KK51:

26 olacak artık ..

Allah korusun evlatlarımızı böyle tiplerle de arkadaşlık etmesinler..

Amin,burada ailelerede çok iş düşüyor..

Amin hiç kimse böyle kötü olayları yaşamasın,aileler ne zorluklarla yetiştirip büyütüyorlar evlatlarını..

Elbette vardır hissettirmez ailesine,ama yinede bir anne ne bileyim fark eder çocuğundaki değişimlere..

26 olacak artık ..

maaleaef edemiyor çünki erkek kafasına göre gezip tozarken bize baskı var ee bizde bunun patlamasını yaşıyoruz illa bi yol buluyoruz

haklısın aile de iş arkadaş çevresi kim bilmeli çocuğu ile çok dengeli bağ kurmalı

26 olacak artık ..

Bende 26 yaşındayım.
5 yaşında oğlum var.
Ve boşandım :KK53::KK53:

Back