Bu tür kaka ne anlama geliyor :(

Hayır canım bi sorun yok
Dr tahlilini vs yaptıysa bise yok dediyse

Benim.kizimda ilk 2 3 ay böyle yaptı
Ve drmuz normal dedi bizede korkma
Büyüdükçe duzeliyo:)

Ya be kdar içli yazmşsnz bende bebeğimz kalası için araştrma yaparken okudm msjınızı.Allah size sabr versn karşınzdakine de merhamet
Amin. Çok teşekkür ederim ilginiz
Ya be kdar içli yazmşsnz bende bebeğimz kalası için araştrma yaparken okudm msjınızı.Allah size sabr versn karşınzdakine de merhamet
Amin. Çok teşekkür ederim ilginiz için.

Hala devam ediyor mu bu durum.bende sut ve sutürünleri tuketmiyorum ama alerjisi neye karsi hala anlayamadik test yaptiramadik 5.5 aylik bebegimiz bulundugumuz sehirde alerji testi yapmiyorlar buyuk bi sehirde yaptirmak gerekiyr.size sormk istedigim butun yuyeceklere.dikkat ettiginizde ne zaman etkisini gosteriyor kac gunde mukuslanma.azalir

Merhaba. Bebeğim 16 aylık oldu. Şikayetler 1 yaşından sonra azaldı ve yoğurt yemeye basladim. Kızamık asisinda yumurta olduğu için alerji uzmanından görüş alıp yaptirmamiz gerektiği söylendi sağlık ocaginda. O dönem kızamık aşısıni araştırırken asilarin yan etkilerini, aşılardan sonra alerji geliştiren çocukların hikayelerini okudum tesadüfen. O zaman dank etti, benim bebegim de her 3 ay aşısından sonra yeni alerjiler geliştirdi. Fayda zarar değerlendirmesi yapıp kızamık aşısı yaptırmama kararı aldik. Önceki aşıların vücutta biriktirsigi toksinlerden kurtulmak için de doğal tuzlar ve doğal beslenme ile aşı detoksu yaptık. 2 ay olacak, bebeğim belirgin iyileşme gosterdi. Yumurta bile yiyebiliyor şükürler olsun. Arada çok az kaymak bile veriyorum. Aşı detoksunu arastirmanizi tavsiye ederim. İnstagramda organik_anne hesabını takip ediyorum. Bebeği aşıdan sonra sok geciren bir annenin hesabi. Aşı detoksunu da anlatmış, bakabilirsiniz.

Hiç kaçak vermeden tüm alerjik besinleri cikarirsaniz en çok 21 günde duzeliyor bebek. Benim bebeğim 4 günde düzelmeye baslar 12 gün sonunda tamamen duzelirdi. Kader ki her seferinde sadece 2 hafta iyi kaldi yavrum çünkü o 2 haftanın sonunda yeni 3 ay aşısı yapıldı ve başa sarip daha kötü duruma gelmisti.

Benim kızım da aynen bu şekilde yapıyor ama 5 aylık. Sizinki geçti mi veya neden öyleymiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…