canım hiççç belli olmaz bazen bir iki kez ilişkiyle bile hamile kalanlar oluyor, sen eşini kırma onun hürmetine Allahta yüzünü güldürür inşallah :)))Teşekkür ederim ikizlerim, sağol canım ya!.. dualarına amin diyorum. İnşaAllah Rabbimiz hep beraber anneliği hepimize nasip eder. BAT 21 Ocak ama bu ay pek umutlu değilim. Dr.um ilaca bu ay ara verdi. Gelecek ay da ovulasyon günlerim sömetr tatiline geliyor. Eşim şimdiden köy köy demeye başladı. Bense onun memleketinde çok strese giriyorum o nedenle gitmek istemiyorum. Bunu da ona nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. Ovulasyon zamanı da araya kaynıyor.Ne yapacağımı bilmiyorum. Bana fikir verin n'olur. Sanırım bizim umutlar Marta kaldı.
İlahi abla çok alemsin vallaha akşam akşam çok güldüm inankiİğdeçiçeğim o zaman şöyle dua ediyoruz YA HAMİLESİNDİR İNŞALLAH YA DA ÇOK KAR YAĞAR
Değilmi bende aynı şeyleri geçirdim içimden iyiki var bir ablamızİkizlerim canımsın yaa, valla bitanesin!..Harikasın, süpersin vb... Daha aklıma gelmeyen bütün güzel sıfatlar senin! Beni güldürdün, mutlu ettin. ALLAH DA SENİ GÜLDÜRSÜN VE MUTLU ETTSİN İNŞAALLAH. ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN! HER İSTEDİĞİN HAYROLSUN VE HAYIRLI TÜM DUALARIN KABUL OLSUN CANIM!.. canım yaa AMİİİİİİİİİNNNNN!..
xanax canım sizler patlatın ben arkadan geleceğim Allahın izniyle benim bat taaaaaaaa şubat 1 :)))
İlahi abla çok alemsin vallaha akşam akşam çok güldüm inankiayy hakkaten bu hafta böyle çokca kar yğsada evlerimize çakılıp kalsak keşke
Değilmi bende aynı şeyleri geçirdim içimden iyiki var bir ablamız
Ahh benim canımmmm 1 şubat pekte yakınmış kızz bi test mi yapsan ne
gececi oldum valla ben bu hafta izinliyim keyif yapıyorum daha yatmadım netten progestron hormonunu araştırıyorum bugün doktor adetimin 21. günü yaptırmamı istedi, 10un üzerinde olması gerektiğini öğrenebildim ancak 19 ocakta yaptıracağım bakalım hayırlısı herkesşler uykuda yada çalışmalardasanırım hayırlı geceler. iyiki varsınız birisine sölemesem çatlayacam ve benim sadece 2 arkadaşım biliyor bebek isteğimi
gececi oldum valla ben bu hafta izinliyim keyif yapıyorum daha yatmadım netten progestron hormonunu araştırıyorum bugün doktor adetimin 21. günü yaptırmamı istedi, 10un üzerinde olması gerektiğini öğrenebildim ancak 19 ocakta yaptıracağım bakalım hayırlısı herkesşler uykuda yada çalışmalardasanırım hayırlı geceler. iyiki varsınız birisine sölemesem çatlayacam ve benim sadece 2 arkadaşım biliyor bebek isteğimi
canım benim sende bende inşallah hamileyizdir rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin hakkımızda hayırlı olanıda gönlümüze razı etsin
aslında bütün bu yaşadıklarım adet belirtsine cok benziyorrr sanki cok farklı degıl gibilerr son 1 gun kaldı zman gecmıyorr ama ben genede adet olabilirim her an diye kendimi alıştıryorum cok üzülmüycem olursam eşim için cok üzülcem ama çünkü buay ilk defa eşimi bu kadar heyecanlı gordum sanki oda takip ediyor beni oldummu olmadım mı diyee hatta kendisi bile soyledı "heyecanım yok desem yalan olur dedi " şaşırdım bende daha once de istiyordu ama bu ay cok bellı ettı dısardaydık ben "eczaneye ugrayalımmı bi işim var "dedım anladı test alcagımı dedıkı "bende cok merak edıyorum ama bıraz sabırlı olalım " dedı
onu hiç bu akadar ilgili gormemıstım benim adet gunumu bile saymıs mı artık nasılsa gecen hafta dedı 7-8 gbı adet olcan dımı dıyee valla bu ay benı okadr şaşırttiki
eğer adet olursam kendimden cok ona üzülcemmm cok istiyor canım yaa
xanax canım sizler patlatın ben arkadan geleceğim Allahın izniyle benim bat taaaaaaaa şubat 1 :)))
laviniacığım, ne güzel yaa.:)) Allah yanıltmasın inşaAllah'ta geçen ay %90 bende aynı şeyleri yaşadım. Allah'ın izniyle hamilesin inşaAllah!.. Hadi hayırlısı canım ya. Rabbim yüzünü güldürsün.
Test yapmadım kızlar. Pazar yapmıştım negatif çıkmıştı. Hala gelmedi ama 3 gün oldu geçeli ateşim hala 37.3 kasığım hala ağrıyo göğüsler desen bombabide dün akşamdan beri romatizma ağrısı gibi bacaklarım ağrımaya başladı Buda neyse artıkın :) akıntım var çok yoğun değil ama sarımtırak gibi valla bende son durum bu:26: hadi bakalım ikizler berkuncan lavinya mrv aynı gün patlatalım bebiş haberini en yakın biziz sanırım gün olarak sonrada gelsin diğer hamişlerimiz
Amin canım amin. Seve seve yorumlarım. Rabbim yanıltmasın inşaAllah! bu arada sabah bu yazdıklarını görünce, ilk satırını yani, okumadan geçtim çünkü yorum yazacak vaktim yoktu, okursamda akşama kadar çok farklı şeyler düşünebilirdim. yarım saattirde arıyorum kimdi bana ruya yorumlatmak isteyen diye. Nihayet buldumçok şükür.
Ayyy canım yaaa.... İçim kıpır kıpır oldu. Allahım hayırlara çıkarsın inşaAllah ne güzel ruya bu böyle. Çok heyecanlandım ben yaa. Öncelikle çok içten bir dua yapmışsın Ve inşaAllah eşref saatine gelmiş ve inşaAllah Rabbim duanı kabul etmiş. Sen dua ederkende yanında bulunan meleklerde duana amin demişler ve senin içinde diye dua etmişler. Rabbimde sonsuz lutuf ve keremiyle sana ruyanda bunu bildirmiş. :)) Kız allah hayrını versin inşaAllah. bebekler üçüz değil 2+1=3 yani. Senin ve eşinin kucağındaki sizin bebekleriniz olacak inşaAllah!..Göremediğin bebek ise teyzenin kızının yani dua ettiğin kişinin. Hadi Allahu Teala tez zamanda ikinize de yavrularınızı almayı nasip etsin İnşaallah. Ayyy vallahi çok heyecanlandım. Yukarıda da belirtileri yazmışsın burayı görmeden yorum yazmıştım. Belirtiler benim geçen ayki belirtilerle nerdeyse aynı. Kurban olduğum Rabbim hem ruyanı, hem belirtilerini hemde umutlarını boşa çıkarmasın inşaAllah!.. AMİİİİİNNNNNNN!..
sözün var evet ama sen kendin ne zaman yapmak istersen o zaman yap
anotolaycıgım gercekten dun akşam eve gıderken 3 tane test aldım bırını hemen yaptım ama negatıf cıktı , sabah ikiniciyi yaptım oda negatıf cıktı sadce birşey farkettım testlerı ışıgın altına tutunca cokk dikkatlı bakınca 2.cızgıyı gorebılıyorum sankii ayy bırden heyecanlandımm iyice bakmaya calıştım sonrada kafayı yıyorum galıba dedım "uydurmasyon belirti serbest te uydurmasyon çizgide olmazki canımm "dedimm
hayırlısı allahtan varmı yokmu 8nde bellı olcak dedım bıraktım artık ıncelemeyı
geliyor güzel haber geliyor yarın sabah bir bebiş daha katılıyor aramızaaa :52
ayy canım benim yaa testıim pozitif cıktı demeyı cok isterdima ama anlattıgım gıbı oldu işte geneden umut var hala adet olmadımm
Günaydın kızlarrrr ben galiba hamileyim yaAma bütün belirtiler var BAT'A 6 GÜN KALDI Kafayı sıyırma günleri geldi. Neyse geçecek biliyorum. Ben de normal insanlar gibi popom kaşındı acaba hamilemiyim diye düşünmeyi haftaya bırakıcam. Hadi şimdi birbirimizi pohpohlayalım. Bence bu sefer hepimiz hamileyiz ve 2 hafta sonra şurda midem ahhhh midem diye şikayet ediyor olacağız. Sonra sonra sütyenler dar gelmeye başlayacak ve sabah eşimiz günaydın bitanem demediği için bütün gün ağlayacağız.
ay hadi inşallahhh ,laviş senden de hayırlı haberleri bekliyoruz hadi bakalım inş..
ikizlercim benimde 6-7 gün var, belli olmuyor çünkü 1 gün önce 1 gün sonra olabiliyor ,benim daha 2 gün önce bir sürü belirtim varken sanki hepsi uçtu gitti ,şu anda normal herşey ,her zamanki gibiyim ,ağrı sızı ,hassasiyet hiçbişey yok ,ay allahım ya bu ayda olmadı galiba ..çok üzgünüm offff
bu gece rüyamda bir yunus balığı gördüm kocamandı ,resmen üzerine binip gittim yaa,uyanmak istemedim ..hayırlara çıksın inş..
Arkadaşlar bugün 11.günüm regl olmadım ama leke var çok az...dün gece ve bu sabah test yaptım 2.çizgi silik çıktı...anlayamadım leke kafamı karıştırdı...yoksa silik de olsa 2.çizgi belliydi
adet olman gereken zamanın üstüne mi 11 gün geçti ?? :44: eğer öyleyse hemen yap test (kan testi) kesin çıkar varsa...
o lekede bazen olabiliyo cnm.. çok duydum..
üstüne görme, ya da yerleşme lekesi olarak tanımlanıyo
senden iyi haberler gelicek gibi ya hadi hayırlısı
benimde adet olmam gerekenin üstüne 1 gün geçti henüz ama ben dayanamayıp adetime 4 gün kala yaptım test,bişeyh çıkmamıştı.o yüzden umutlu değilim
Arkadaşlar bugün 11.günüm regl olmadım ama leke var çok az...dün gece ve bu sabah test yaptım 2.çizgi silik çıktı...anlayamadım leke kafamı karıştırdı...yoksa silik de olsa 2.çizgi belliydi