kızlarrrrrr yazmıyorum ama hergün okuyorum takipteyim yane... yazıcam çok şey varda nerden başlıcamı bulamıyorum sonra boşver diyorum kendi kendime oku sen sus diyorum
madem belirti uydurmak serbest bende kirpiklerim acayip karıştı açamıyorum o kadar yani....ben adet oldum ama bir ped bile kirletemedim leke şeklinde devam ediyor teSt te yok tabikide ultrasonda göremedi dr hanım bişey bu sıpa varya bi gelsin dövecem onu ya ne bize çektiriyolar böle kral gibi karşılıycaz işte gelselerya
nisanbu bebeğin hayırlı olsun yenimi söylüyosun deme sakın çok söyledim sevinçten ağladım ama sen duymadın napim bide sesli diyim dedim ve başka kim hamile ise ALLAH KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN
ha bu benim sıpa varya ultrasonda da gözükmese bile ben sanki hamileyim işte ya öyle yani nebilim bi his sanki saklandı nere saklandıysa gözükmüyo ;(varmışta gözükmüyo hahaaaaaaa)işte psikolojim bu durumda yani oyüzden yazamıyorum son bi test daha yapıcam çıktı çıktı çıkmassa ilaç alcam yani
hepinizi sevgiler sizleri seviyorum
haaaaaa ikizler benim için de halay çekicez tamam mı
ben istanbul dan yaş 38 ev hanımı 4 yıllık evli
batım bitmediki yenisini yazim nisanbu sen bişeyler yaz işte beiki hamile diye yazarsın inşALLLAH....