kızzz ben de kimselere birşey soyleyemıyorum gercekten de olsa kendımde uyduruyor olsamda sadece sizinle paylaşıyorum ama sonra fos cıkınca valla sizide umutlandırdıgım için adet odlum diye size soylemeye bıle utanıyorummm neyse kızlar bu konuda birbirmize karşı anlayılı olalım en iyisi bizi en iyi biz anlarız
HERKES İSTEDİĞ KADAR BELİRTİ UYDURSUNNN
Hahayttttçok iyi yaa erkekler bizim gibi psikolojilerinin esiri olup uydurmasyon şeyler yaşasalar her gün doktorda olurlar heralde
ah o yalancı hamilelik belirtileri ,bende de var mide yanması ,çabuk acıkma ,mide bulantısı ,dün göğüslerimi elliyorum sıkıyorum filan acıyomu acaba diye ,kendi kendime evet acıyo ya diyorum sonrada bu kadar sıkarsan acır tabi salak diyorum ay çok komiğiz ya ..
kızz bizdeki psikoliji onlarda olsa varya TIRLATIR anam onlarr kafayı yerler bence
Keyifler nasıl bakim canlarım. Gelemiyorum ben pek ama inanın aklım burda kalıyor size son gelişmeleri aktarayım :) test yaptım dün tabikideee tek çizgi çıktı yinezaten bi gece önceden acil serviste geçirdim geceyi kasık karın ağrısıyla gaz sancısı gibi ama gaz yok enfeksiyonda yok öyle garip ağrılar çekmekteyim ümitlendim önce ama dün erken gebelik testi yapayım dedim yok bişiy batı bekliyorum bakalım inşallah olmaz diyorum ama olacakmış gibide hissediyorum artık rüyalarda testleri çift çıkıyor görür oldum nasıl etkilediyse bu kırmızı tek çizgiler beni Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah öpüyorum hepinizi
:)) Önce ağla, bi güzel rahatla canım, ama ağlaman çok sürmesin!.. Sonrada sevin çünkü şimdi normal bir düzene girdin bence.Kendini topla ve önümüzdeki aya yüksek moralle başla. Güzel gören düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alırmış. Bu ay bebek için çok çabalama, bu ay kendine zaman ayır, yaşadığın her anın tadını çıkar ve kendini mutlu et canım. Bu arada ben de seni seviyorum canım.
ne koyulukta benimde ovulasyon testim hep çift çizgi çıktı ama kopkoyu olan çizgi de hiç çıkmadı bende bu ay testleride alıp doktora gitcem acaba yumurtlama problemimi var diye. Hep çift demişsin anatolyacım ama hep koyu mu hep açıkmı nasıl ?
evet anatolyacım mrvb doğru söylüyo bi şekilde silikte olsa çift çıkıyo zaten ovilasyon testi önemli olan aynı koyulukta yaada daha koyu şekilde çıkması
bende 1 bucuk yıllık eiyim rtık bebeğimiz olsun istiyoruz allahı izniyle ilk denememizi yaptık ocak 19 batım bakalım :))
sağol tatlım. dün adet oldum ben. benim yeni bat 29 ocak.
Bak gördünmü menepozda falan değilmişsin çok şükür bence bu adetini kaçırmadan bir doktora görün anatolyacım inşallah en kısa zamanda bebişin göbüşüne gelsin artık
kızzz ben de kimselere birşey soyleyemıyorum gercekten de olsa kendımde uyduruyor olsamda sadece sizinle paylaşıyorum ama sonra fos cıkınca valla sizide umutlandırdıgım için adet odlum diye size soylemeye bıle utanıyorummm neyse kızlar bu konuda birbirmize karşı anlayılı olalım en iyisi bizi en iyi biz anlarız
HERKES İSTEDİĞ KADAR BELİRTİ UYDURSUNNN
eylülll senin 3 kızınmı var farklı bir topicte gördümmm maşallah yaa şaşırdım vallahi
çok çok geçmiş olsun canım benim. bazılarında idrarda geç de belli olabiliyormuş gebelik.
işte bulunduğum yerde yapabileceğim bir şey olmayınca kafada kurup duruyorum. kış geldi evden dışarı adım atamamıyorum.bu ay bebek için gene çabalarım boş veremeiyorum ki ben. bu ay 41 meryem suresi okuyup hergün ilişkiye girmeyi planlıyorum. yaptım demi gene planıRabbim öyle bir azim verdi ki bu konuda. amaannn boşver olmazsa olmaz diyemedim yıldır
2 çizgide belirgindi. ama c çizgisi daha kalındı. neyse canı zaten dün adet oldum. boşunaymış onca ovulasyon, umut.
sağol tatlım. dün adet oldum ben. benim yeni bat 29 ocak.
eylülll senin 3 kızınmı var farklı bir topicte gördümmm maşallah yaa şaşırdım vallahi
Nasıl yaaa kızıma kardeş diyordu 4. kardeşimi istiyo yani
evet mrvb ciğim canımm bende dedim işte herkes istediği kadar belirti uydurmakda serbest bu topicte kimse regl olunca yargılanmayacakşimdiye kadar hamile kalmadığıma göre benim hepsi uydurmasyonmuş eşime bile sölemiyorum en iyi siz anlarsınız beni, bizi bizden başka anlayan bulunmaz laviniacığım rahat ol
ay yok kız 3 kızım olsa burda ne işim var
evlerimizin dağınık halini çekin dediler bende 3 kızla evin hali diye, dağınık evimin fotosunu koydumherkes 3 kızım var sandı biri benim 2 si ablamın diye belirttim sonra.
fotoyu koydum çıktım birdaha baktım ki yorumlar uçmuş ,3 kızın mı var soruları havada uçuyo
allahımm nerde o günler ,bir tanecik prensesim var benim 4,5 yaşında 5 e gircek kısmetse teyzesi ..
aaaa kafayı mı sıyırtcaksınız bana 4 çocukla
yok anacım yok kızcağızıma kardeş ,2. çocuk yani ,kızımın da ümidi kalmadı .anne kar yağarsa kardan adam yapalım hem kardeşim olur o benim demeye başladı ,oda sıyırdı kafayı
Nasıl yaaa kızıma kardeş diyordu 4. kardeşimi istiyo yani
kız laviş karıştırdın ortalığışimdi atçaklar topikten beni 4 çocuklu ne işin var burda diye
pazar günü kar yağcakmış ben bu ayki umutlarımı kenara bırakayımda kardan adamdan kardeş yapayım çocuğuma bari :) erirsede nasibi yokmuş deriz