- 23 Mayıs 2010
- 1.832
- 8
Allah rahmet eylesin, Mekanı cennet olsun inş. canım yaa. doğru söylüyorsun moral çok önemli cidden. Ben de bir yıldır çok üzüldüm. psikolojik olarak baya diplere indim. Yeni yeni kendime geliyorum. Terzi kendi söküğünü dikemez misali herkese moral dağıtıyorum ama kendime gelince kalıyorum. Ben de, senle ilgili güzel şeyler düşünüyorum, hadi hayırlısı hakkımızda inşaAllah!..
ikizler39
ablam ne yapıyorsun nasılsın?
Canımın içi iyiyim, yazılanları okuyordum. Gözlerim doldu, sizler ne güzel insanlarsınız, neler yaşamışsınız, nelere göğüs germişsiniz. Allahım burdaki güzel insanların dualarını kabul eyle. İnşallah en kısa sürede anneliği tattırsın. Öylesine gönülden diliyorum ki bunu öz kardeşim olsanız anca böyle hissederdim. Herşey düzelecek, güzel günler görmeyi hakediyorsunuz.
Bu ara da ben de ikizlerim
Sonunda evimdeyim ve midem hala bulanıyor cikardim ama yinede bir baş ağrisiyla birlikte devam ediyor biseye yormalimiyim bilemedim su gebelik testlerini yapmamak için zor tutuom kendimi
amin. Allah razı olsun canım arkadaşım.üzüntünün sonu büyük mutluluklar olur inşallah canım.moral dağıta dağıta bize kalmıyor herhalde. ama bizler küllerimizden yeniden doğuyoruz her defasında. Rabbim tamamen ümitsiz bırakmasın hiç birimizi
Canımın içi iyiyim, yazılanları okuyordum. Gözlerim doldu, sizler ne güzel insanlarsınız, neler yaşamışsınız, nelere göğüs germişsiniz. Allahım burdaki güzel insanların dualarını kabul eyle. İnşallah en kısa sürede anneliği tattırsın. Öylesine gönülden diliyorum ki bunu öz kardeşim olsanız anca böyle hissederdim. Herşey düzelecek, güzel günler görmeyi hakediyorsunuz.
Bu ara da ben de ikizlerim
En azından adet gününü bekle canım.Daha önce de dediğim gibi testler bazen adetten 10 gün sonra sonuç veriyor.Erken verenler de var; ama sonradan olumsuz bir şeyle karşılaşma ihtimaline psikolojin dayanırsa adete 1-2 gün kala yap.Beklemenin çoooook zor olduğunu biliyorum. Biraz daha sabret canım. Ben oyumu adet sonrasından yana kullanıyorum.
Amin anatolyacığım, amin güzel arkadaşım. Ümitleri yitirmeden yola devam. biz de, burda yeniden birbirimize moral depolarız artık. Olmaz mı canısı? Hadi Rabbim sana ve burda bulunan tüm arkadaşlara yol açıklığı versin!..
İkizlerim, güzel kalpli arkadaşım, bütün dualarına yanında bulunan meleklerle beraber ''amiiinnn'' diyorum. Allah razı olsun diyorum sana. bu güzel dualarınla bişeyler (moralimiz) düzülmeye başladı bile. Bak ne kadar güçlü bir kalbin, inancın varmışki, hemen kabul olmaya başladı duaların, n'olur dua etmeye devam et bize. bize ne dua edersen Rabbim misliyle sana da versin inşaAllah, diyorum.
keser84
canım sen nasılsın? sen de benim gibi yeni yılı bekliyorsun değil mi? gelsin yeni yıl gelsin bebişlerrrr
Bende de pek belirti yok. Arada ben de uyuyorum.Uzun süren uykular değil; ama... Göğüslerim bastırınca acıyor.Bir de çok nadir mide ekşimesi oluyor. Çok su içtiğim için mi bilmem; ama idrara sık gidiyorum. Bağırsak sorunu ilk günler olmuştu, şimdilerde yok.İnşallah olmaz da. Aile sağlık merkezinin aşılarımızı takip edecek olması güzel.Zaten hem şeker hem de tiroit hastası olduğum için bir sürü tahlilim, günde 10-15 kez şeker ölçümüm var bir de onları takibi zor olurdu. Aşılarımız ne zaman başlayacakmış?
Eğer bir gün tekrar hamile kalırsam ve bebeğim kız olursa, ya da olmasa da bir gün kızım anne olmak istediğinde O'na sizden bahsedeceğim, anne olmak için bir kadının sahip olması gereken özelliklerini, iyi ve güçlü bi yürek, dualara sığınan sabır işte diyeceğim kızıma, bunlara sahip olabilirsen anne olmaya hazırsın. Ve benim böyle özelliklere sahip arkadaşlarım, kardeşlerim vardı diyeceğim. Hepsi anne oldu, çünkü Allah Onların anne olmaya hazır olduklarını gördü.
Eğer bir gün tekrar hamile kalırsam ve bebeğim kız olursa, ya da olmasa da bir gün kızım anne olmak istediğinde O'na sizden bahsedeceğim, anne olmak için bir kadının sahip olması gereken özelliklerini, iyi ve güçlü bi yürek, dualara sığınan sabır işte diyeceğim kızıma, bunlara sahip olabilirsen anne olmaya hazırsın. Ve benim böyle özelliklere sahip arkadaşlarım, kardeşlerim vardı diyeceğim. Hepsi anne oldu, çünkü Allah Onların anne olmaya hazır olduklarını gördü.
Ohooo ben on kere yapmıştım heralde iyi sabırlısınız maşallahh
benimki sabır değil cnm ya her ay o tek çizgiyle karşılaşma korkusu böyle daha iyi oluyor sanki ümit etmesi bile güzel