Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iğdeçiçeği ne olur canını sıkma.Belki de testte hata vardır.Ben şeker hastasıyım ve benim için önemli olan bir testi Acıbadem gibi ünlü bir hastane aylarca yanlış yapmış.Onlar yüzünden aylarca bebek çalışmalarına başlayamamıştık.Psikolojimi alt üst etmişlerdi.Belki seninkinde de hata vardır.Her şeyin hayırlısı. Ben de bu aralar zor günler yaşıyorum.Şeker değerlerim kötü gidiyor.Hormonların etkisiyle yükselmeler oluyormuş.İnşallah bebeğime bir şey olmaz.
selamlarrrr ne guzel bir topik olmuss..hamile arkadslarimiz hayirlisiyla dogum yaparlar...bende catlatma ignesi yaptirdim beklemedeyim..bugun 10.gunumm zaman gecmiyor sanki...
reoc cuğum, elimden geleni yapıyorum. Testte hata olmasını çok isterdim doğrusu. karnım ve belim hafif hafif ağrıyor ama henüz kırmızı görmedim, yine de ümitliyim Rabbimden.
Allah sana da bebeğine de sağlık sıhhat afiyet versin inşaallah. Bir arkadaşımda şeker hastası ama dünya tatlısı iki tane kız evladı verdi Allah.Seninle ilgili güzel hislerim var. Bozma kalbini, herşey yolunda gidecek inşaAllah!.
coldriver, canım ben de bilmiyorum zaten. Kendi kendime kafamda kuruyorum habire...Hala bi ümit diyorum, ufacık bi ümit Rabbim!..igdecicegi nasilsin degerin dusmesi ne anlama geliyor bilmiyorum ama üzvlme ve umudunu yitirme cnm
canım keske hemen gitseydin ya hata etmissin eğer düşük riski varsa ilaç veriyorlarmis pazartesi yi bekleme
Kızlar ben bi topikte okumustum vajinanın icine parmagini sokuyorsun eger sonsuz bosluk varsa hamilesin , degiyorsa degilsin biraz önce ben duşta yaptim degiyor ama cok sokmadım simdi hamile degilmiyim :-(( bu yöntemi deneyen var mı aranızda.
Aman bitanem böyle şeyler deneme bunlar bilimsel değil, zarar verirsin bişey olur sonra eskiden kadınlar böyle yöntemlerle çocuk düşürürlermiş (
reoc cuğum, elimden geleni yapıyorum. Testte hata olmasını çok isterdim doğrusu. karnım ve belim hafif hafif ağrıyor ama henüz kırmızı görmedim, yine de ümitliyim Rabbimden.
Allah sana da bebeğine de sağlık sıhhat afiyet versin inşaallah. Bir arkadaşımda şeker hastası ama dünya tatlısı iki tane kız evladı verdi Allah.Seninle ilgili güzel hislerim var. Bozma kalbini, herşey yolunda gidecek inşaAllah!.
Kızlar cok fenayım cok belım ağrıyor sankı orta yerınden catlıycak gıbı kasıklarımdada ağrı var bıraz ama bel ağrısı daha baskın.goguslerım desen kolumu surtemıyorum üstüne yatamıyorum cok acıyorlar ay bu hamılelgım daha farklı geçmiyor sankı.
zeynep ismini ben de çok severim. benim baba Ali, kayınpeder Ali yani Ali'den kaçış yok e biz de Ali Berkay yapalım dedik. kız olursa yandık. eşim annesinin adını istiyor ben istemiyorum bir ara Cemre'yi düşünmüştüm ama kararsız kaldık
Günaydın arkadaşlar. Kan sonucunu aldım biraz önce. hormon değerim 3.42 ye düşmüş.Sağlık ocağındaki dr. jinekolga git dedi.doktorumu arıyorum ameliyattaymış bir türlü ulaşamıyorum. Çok kötüyüm, ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum. Hayırlısı inşaAllah demekten başka bişey gelmiyor .
Allahım güç ver n'olur.
Bugün kötü haberler iğdeçiçeği nolur kendini koyverme, herşeyin hayırlısı, benim de koca bir negatif zaten olmaz diyordum ama o küçücük ümit var ya ama yok bu ay da tutturamadık. Ağlamamalıyım diyorum yok yapmayacağım. Ben Tanrının beni koruduğuna ve sakındığına inanıyorum. Bu bana ceza değil, belli ki hayırlısı bu değilmiş. Hep hayırlısını istiyorum ya demek ki hayırlı değilmiş. Kızlarr yaa bişi deyin, okuldayım ve işe hiç odaklanamadım. Az önce de kızımı gördüm biraz yüzü asıktı. Testin derdine O'na da bakamadım. Offfffff eve gitmek istiyorum.
Kızlarr ya ben sizi gerçekten çok sevdim. Hepimiz için şimdi güçlü olmak zorundayız. hem ağlayacağım hem oynayacağım seviyorum sizi.