hadi hayırlısı inşaallah Kızlar alın mendilleri elinize bi bebek haberi daha geliyo
hadi inşallahhhhhh
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi hayırlısı inşaallah Kızlar alın mendilleri elinize bi bebek haberi daha geliyo
canım çok erken yapmışsın testi 7 gün kala ancak kanda belli olur idrarda olmaz Bekle bakalım az daha inşaalah bebiş vardır
Günaydın arkadaşlar. Kan sonucunu aldım biraz önce. hormon değerim 3.42 ye düşmüş.Sağlık ocağındaki dr. jinekolga git dedi.doktorumu arıyorum ameliyattaymış bir türlü ulaşamıyorum. Çok kötüyüm, ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum. Hayırlısı inşaAllah demekten başka bişey gelmiyor .
Allahım güç ver n'olur.
Yine yalnızım, kendi derdime kendim çare olmaktan başka çıkar yol yok. Kimsesizlerin kimsesi Rabbim beni yalnız, beni sensiz, beni çaresiz, beni ümitsiz bırakma n'olur!..Amin!
Günaydın arkadaşlar. Kan sonucunu aldım biraz önce. hormon değerim 3.42 ye düşmüş.Sağlık ocağındaki dr. jinekolga git dedi.doktorumu arıyorum ameliyattaymış bir türlü ulaşamıyorum. Çok kötüyüm, ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum. Hayırlısı inşaAllah demekten başka bişey gelmiyor .
Allahım güç ver n'olur.
Allahım güç ver n'olur.
Allahım güç ver n'olur.
Bugün kötü haberler iğdeçiçeği nolur kendini koyverme, herşeyin hayırlısı, benim de koca bir negatif zaten olmaz diyordum ama o küçücük ümit var ya ama yok bu ay da tutturamadık. Ağlamamalıyım diyorum yok yapmayacağım. Ben Tanrının beni koruduğuna ve sakındığına inanıyorum. Bu bana ceza değil, belli ki hayırlısı bu değilmiş. Hep hayırlısını istiyorum ya demek ki hayırlı değilmiş. Kızlarr yaa bişi deyin, okuldayım ve işe hiç odaklanamadım. Az önce de kızımı gördüm biraz yüzü asıktı. Testin derdine O'na da bakamadım. Offfffff eve gitmek istiyorum.
Yine yalnızım, kendi derdime kendim çare olmaktan başka çıkar yol yok. Kimsesizlerin kimsesi Rabbim beni yalnız, beni sensiz, beni çaresiz, beni ümitsiz bırakma n'olur!..Amin!
kızlar geçmişi okuyamadım ama ben sabah gebelik testi yaptım ve 2. çizginin olması gereken yerde dağınık, bulanık kırmızı renk var bu ne demek :26:
Bugün kötü haberler iğdeçiçeği nolur kendini koyverme, herşeyin hayırlısı, benim de koca bir negatif zaten olmaz diyordum ama o küçücük ümit var ya ama yok bu ay da tutturamadık. Ağlamamalıyım diyorum yok yapmayacağım. Ben Tanrının beni koruduğuna ve sakındığına inanıyorum. Bu bana ceza değil, belli ki hayırlısı bu değilmiş. Hep hayırlısını istiyorum ya demek ki hayırlı değilmiş. Kızlarr yaa bişi deyin, okuldayım ve işe hiç odaklanamadım. Az önce de kızımı gördüm biraz yüzü asıktı. Testin derdine O'na da bakamadım. Offfffff eve gitmek istiyorum.
Bebek Nasıl Yapılır? diye miniklere sormuşlar, onlar da bakın ne cevaplar vermiş :)
"Bebek yapmak için anne bir yumurtanın üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayı kırar"
(Ahmet, 6 yaşında)
"Ben asla bebek yapmıcam Babam dedi ki bebek beklerken kadınlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomuş"
(Mert, 9 yaşında)
"Bir kadınla bir erkek yatağa girdikleri zaman, ikisinden birinin bebeği olacak demektir"
(Gizem, 6 yaşında)
"Bebek annemizin içinden çıkar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru ısırmıştır"
(Elif, 6 yaşında)
"Bebek yapmak için, bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir"
(Seher, 7 yaşında)
"Karşımızdakı evdeki adamın karnında bebek var ama bi türlü dışarı çıkamıyor"
(Ali, 9 yaşında)
"Bebek yapmak için önce aşık olursun, evlenirsin veya bunlara gerek de yok aslında"
(Murat, 9 yaşında)
"Bebek yapmak için uygun zamanı kollamak lazım, evde misafir olmaması lazım"
(Aykut, 9 yaşında)
"Ben nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç yapmadım"
(Fatih, 7 yaşında)
"Kediyseniz bebek yapmanız daha kolaydır"
(Petek, 6 yaşında)
güzell cevaplarrr cok hoş yaa yalnız fatih 7 olan cok komik biliyormusss ama yapmamışşşBebek Nasıl Yapılır? diye miniklere sormuşlar, onlar da bakın ne cevaplar vermiş :)
"Bebek yapmak için anne bir yumurtanın üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayı kırar"
(Ahmet, 6 yaşında)
"Ben asla bebek yapmıcam Babam dedi ki bebek beklerken kadınlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomuş"
(Mert, 9 yaşında)
"Bir kadınla bir erkek yatağa girdikleri zaman, ikisinden birinin bebeği olacak demektir"
(Gizem, 6 yaşında)
"Bebek annemizin içinden çıkar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru ısırmıştır"
(Elif, 6 yaşında)
"Bebek yapmak için, bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir"
(Seher, 7 yaşında)
"Karşımızdakı evdeki adamın karnında bebek var ama bi türlü dışarı çıkamıyor"
(Ali, 9 yaşında)
"Bebek yapmak için önce aşık olursun, evlenirsin veya bunlara gerek de yok aslında"
(Murat, 9 yaşında)
"Bebek yapmak için uygun zamanı kollamak lazım, evde misafir olmaması lazım"
(Aykut, 9 yaşında)
"Ben nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç yapmadım"
(Fatih, 7 yaşında)
"Kediyseniz bebek yapmanız daha kolaydır"
(Petek, 6 yaşında)