- 12 Aralık 2010
- 931
- 86
uzun zamandir bir bebegin varligiini bu kadar cok istedigimii hic hissetmemistim kendimi cok aciz güçsüz bitik hissediyorum ve belkide bu işe baş koyduğumdan beri ilk defa ağlıyorum az evvel yakın bir aarkadaşımın hamile olduğunu öğrendim sevinmedim diyemem ama boğazıma birşey düğümlendi eşim yapma böyle insanlarin mutluluğu üzmesin bizi dir ama moraller yerllerde kendime den diye sorulaar soruyorum sürekli korkuyorum sanırım ya olmazsa diye bu ayy çok diplerdeyim beterin beterini yaşadım ve kendimmii ameliyata girerkenki gibi hisseediyorum sanırım zoru kaldiran bir kişiliğim diye boyna bana geliyor bemde kaldiramiyorum artik yaaaaaaaa
canim ne bileyim fesatlik yapmak degil amacim ama boyle kaldim bir acayiip bilirsin ben cok saliveren biri degilim daha rahat bir haldeydim ama acik allak bullagimm bu günn
benimm can arkadaşım bitanemm üzülme n'olur kıyamam sana..Bak eminim seninde bebeğin olucak inşallah..herşey yolunda çok şükür kafan rahat ,hamile kalmaman için hiç bir sebeb yok..Üstelik biz öyle bir hamiş olucaz ki , o hamilelik sürecinin her dk.sının kıymetini bile bile..çünkü uzunca beklemiş olduğumuz için , beklediğimiz süreye değecek hamileliğimiz..
...ki yaşadığın duygular çook normal.hepimiz aynı düşünceye sahibiz...dediğin gibi ne zaman bebek istiyorum desem inan her ay gözüme gözüme soka soka hamile hamile aldım..gerek arkadaşlarım (2 tane), iş yerimden gözümün önünde(3 tane),bir akrabamız tel.annem söyledi(1 ) tane..face de arkadaşlarım(2 tane)..bu hafta sonu gelen misafirim tanıdığımız daha çok eşimi tanıdığı bir arkadaşın hamile olduğnu söyledi(1 kişi) ve eşimin arkadaşı (1 ) ..yani anlıycan her ay ben bir hamile hbr aldım nerdeyse..
ve aynen senin gibi oldum Berkunum....
...Ama bizde yaklaştık..eninde sonunda inşallah olucak...üstelik şöye düşün bizim hamileliğimiz son ayları çok sıcaklara denk gelmeycek..fazla ödem olmuyacak
inan ben senden çookk umutluyum Berkunum bunu tüm kalbimle söylüyorumm